Saša33
|
Dobro jutro punce, najprej Ursonok: No vidiš, sem pomirjena tud jst, morm reč da sem kar premišljevala o teb, super sem vesela . Čestitke tud ostalim za dobre novice.!!! Ma jst sem še vedno v prehladu, kašljam kot kak konj, robcev ponucam ni da ni. No danes je bilo ponoči že malo bolje. Apetita ni. Kosilo še kar pojem, potem pa skoraj nič. Posledično se mi je včeraj začelo vrteti in šumeti v ušesu. Moj je bil nekje v kleti in ga nisem uspela priklicat. Pol sem se kar na tla s tamalo ulegla na tla pa noge gor. Je vse kazalo, da bo kolaps. No pol se je še tamal ustrašla in je moj priletu, sem komaj k sebi prišla. Prvič v laijfu vem kaj je bit brez apetita. Bom res mogla na silo pojest kaj, da nam kje okol s tamalo vred padla. Sem se res ustaršla včer..Res smešno, kok so si nosečnosti različne. No veselim se tud vikenda ko bo moj doma, bom malo več počila in se pustila pedenat. Sem pa včeraj imela vroče sanje ,, jupi, sam pred koncem sem se zbudla, je pa pasalo, boljš kot nič.... Drugača pa razen mojega očeta vsi vejo, da pričakujemo. In je prav fajn, ko ti ni treba skrivat. Edino cel cajt poslušam, da bo pa težko imet dva tako majhna, joj pa da se jim tamala smili. Mater a kdo pomisli kako je teb ko ti take bluzi. Folk res nima občutka. Bomo že sfural, kako pa tisti ki imajo dvojčke sfurajo. Jst sem se odločla, da se sam smejim in ne odgovarjam na take komentarje, nima smisla prepričevat folk. Glede Angelsounda jst ga nimam pol samo čekiraš al kaj slišiš al ne. Nič tamala spi, grem še cunje prat, neki pojest, liter čaja sem že spila pa se beremo.
|