|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 10:48:31   
fricka
Vse bo še dobro, verjemi. Bolje ti bo sami brez njega. Zberi energijo, napolni se z ljubeznijo do otročka in bo šlo. Pa še to vedi, da je veliko mamic, ki imajo partnerja, pa so kljub temu za vse same. Same hodijo z otročkom k zdravniku, same ponoči vstajajo,... da ne boš vedno gledala idealno na vse veze.

Se mi zdi bolje, da pretrgaš stike ki te morijo, kot pa da z negativizmom vzgajaš otroka in preveč energije zgubljaš s tem, ko nosiš preveliko bolečino v srcu. Sama se pa odloči kako boš ravnala naprej, ali mu boš dovolila stike z otrokom v kolikor bo to želel.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 10:56:52   
petraz
Zelo, zelo žalsotno, da si morala toliko pretrpeti, preden si se odločila nekaj narediti !!! user posted image user posted image user posted image  

Povem ti, da mi je zelo hudo pri srcu, ko pomislim, kaj vse so zmožni ti moški..... Tudi meni se je zgodilo, da mi je partner rekel, ko sem zanosila, da sedaj ni pravi čas za dojenčka (prej je on hotel da ga imava) in da greva narazen. In to se je potem tudi zgodilo.... Odselila sem se domov. Potem pa je po treh tednih (med tem časom naj bi imel drugo) prišel nazaj, žalosten itd. Takrat sem bila zbegana in še danes ne vem, če sem naredila prav, saj sem mu oprostila.

Boli pa me to, ko si napisala, da te ni peljal k sorodnikom zaradi aken, da je stanovanje opremil sam in da ni rekel, da bi se preselila vanj in ti je raje poslal e-maila, da je konec. Mislim!!?? Pa saj to ne more biti res, mevža, in kako bi bilo, ko boš rodila!?? Ko bi imeli za sabo neprespano noč, ko bi dojenček zbolel?? Za vsako stvar bi šel domov k staršem, ti pa bi za vse bila sama!??user posted image  Daj no, mislim, da je tako bolje za vse.... Poleg tega da boš imela polne roke dela z dojenčkom, se bi pa še moral sekirati zaradi njega, ker pač ne bi vedel kaj bi.... Vem pa, da ni vredno trpeti in jokati zaradi takega moškega... Tudi dojenček to čuti, to moraš vedeti.

Upam pa le, da se bodo stvari uredile, pa četudi ostaneš sama... A veš koliko mamic je samih in še lepše jim je z dojenčkom... Ob tem pa se ne rabijo jokati, sekirati, ker jih partnetr tako.... saj ne vem kaj ti naj napišem.user posted image

Sedaj je čas, da se pripraviš na porod, da si pripraviš stvari, ki jih boš potrebovala v bolnici in potem doma, ob tem pa pozabiš naj, in se veseliš novega življeneja z dojenčkom, kateregai si nosila devet mesecev pod svojim srcem in si ga tako močno želela.....user posted image

Želim ti veliko sreče in da se stvari uredijo, tako da bo tebi prav...... user posted image user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 11:05:27   
coolbabe
boli pa me, da otrok ne bo doživel takšne družine o kateri sem vedno sanjala: ljubeča partnerja, oba starša.


s tvojo odločitvijo da zaključiš ta odnos, ki dejansko ni peljal nikamor in ti je le pil energijo, si si odprla vrata za možnost prave družine, takšne kot si jo želiš, z bolj odgovornim partnerjem.

Bodi odprta za nove priložnosti in prišle bodo, verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 11:56:14   
VERONICA
Draga anonimna, jaz sem živela z zelo podobnem tvojemu 14 let! Bilo nam je lepo tako, sama zabava in žuranje! Taki moški so zelo simpatični, dokler se tudi mi hočemo samo zabavat in ne rabimo njihove opore.

Pa se ga nisem upala zapustiti čeprav z njim nisem videla bodočnosti. Ratala sem vse bolj žalostna ker mi je vsak dan bolj postalo jasno da se ne bo spremenil in da s takim kot je ne morem imeti otroke (ker ih ne mara - v njih vidi samo konkurenco).

On si je pa omislill drugo igračko, in sem končala sama.

Da samo veš kaj bi dala takrat da me je zapustil nosečo ali z otrokom! Kako sem zavidala (brez slabih želja seveda) vsaki prijateljici ločeni ali udovi z otroki (da o "navadnih" družinah sploh ne govorim). Bila sem namreč že 35+

Zdaj ko vseglih imam otroke in vem kaj to pomeni me kar zazebe ko pomislim kako malo je mankalo da bi ostala brez...

Zato bodi srečka nosečka gdo ve kaj te vse še lepega čaka v življenju.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:02:16   
kalbo
Nikoli, ampak res nikoli ne obžaluj sreče, ki jo nosiš pod srcem. Tvoj bivši ni vreden sreče, ki te čaka. Zamudil bo najbolj čarobne trenutke, ki se ti lahko sploh zgodijo v življenju, to je rojstvo njegovega otroka. Veliko neprespanih noči te čaka, velika odgovornost, samo to je le neznaten trud za srečo in pravljičnost, ki ti jo nudi otrok.
Draga anonimna, kje pa piše, da ti družinska sreča ni usojena. Saj ta pokveka ni edini moški na svetu in z takšnim človekom družinska sreča sploh ni možna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:13:26   
baguSka
Kljub mojem zavedanju o tem sem ga imela zelo rada in sem si želela njegovega otroka.


user posted image  Ok stekam da ko si zaljubljen si slep in bla bla.. Ampak kje pa je tuki on, tvoj bivsi??? Vec kot ocitno je, da si on tega ni zelel!!!!! Zakaj bi potem ti zahtevala od njega, da si zeli isto, kot si zelis ti!?user posted image  Iz vsega napisanega imam bolj obcutek, da si ti z otrokom hotela izsilit se tisti njegov del, ki se ti ni prepustil. To bezanje stran in da se ni hotel preselit k tebi.. In kaj si s s tem nardila?? To vidis danes..

Hotela si otroka, zdaj ga bos imela. Sama. Ker si napisala, da si se tudi sama odlocla ga imet.

Poglej. Jaz te sploh ne obtuzujem. Ampak odlocitev je bila tvoja in zdaj jo moras sprejet. Moras!!! Verjetno se sama zavedas, da je otrok zivo bitje in da to ni ravno neka igracka. Zato si ze v zacetku narobe hotela pridobit njega na svojo stran. Ce si bla ze takrat tako zelo neodgovorna, potem bodi vsaj zdaj, za voljo otrocka.

Ne dovoli, da posledice vajinih neodgovrnih dejanj nosi otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:23:06   
baguSka
In najbolj me jezi to, da je lahko to naredil svojemu lastnemu otroku. Toliko bolečine in trpljenja mu je povzročil že v trebuščku. Marsikaj bi lahko odpustila, amapak tega pa ne morem.


Joj sori. Ne morem bit tiho. Vem da te boli, da si razocarana in zalostna in ranjena in custvena in... Ampak zakaj krivis njega???? On ni tisti, ki je zelel otroka user posted image  Zakaj bi potem on bil kriv????

Oprosti, tega res ne razumem... Mogoce se motim, ampak po tvojem pisanju sodec, si si tega otroka zelela ti in ne on. Napisala si, da je bil on zelo proti temu in da je od tebe celo pricakoval, da bos splavila. In ti si tista, ki si se ga odlocla obrdrzat!!! Zakaj bi potem bil kriv on??? Vse si se odlocla izkljucno sama... Ze to, da si od zacetka vedla, da je on totalno neodgovoren, pa si se vseeno odlocla met otroka z njim... Ceprav njemu sploh ni blo do tega...

Joj res ne stekam vsega tega. Cist sem zmedena..

Vse kar ti zelim je, da bi bla zdej bolj odgovrna, ko bos imela otrocka, katerega si si zelela. Naj te obda s sreco in toplino... in vracaj mu ljubezen v najvecji meri kar se da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:36:00   
baguSka
Prebijam se iz dneva v dan, skušam se ogibati sovraštvu, ker mi jemlje moč.


Ne sovrazi ga, ker on ni nic kriv!!!! On je, taksen kakrsen je. POglej, mi tuki ga ne poznamo!!! Ampak sama si napisala, da si ze na zacetku vidla, da je zelo neodgovren in bez in bla bla... In da si kljub temu zelela njegovga otroka. Torej? Zakaj bi ga potem sovrazila????? On je bil ves cas tak kot je, samo da ga ti nisi mogla spremenit!!!!!! Zakaj bi ga potem sovrazila???? Mogoce bi lahko prej rekla, da si naredila napako ti, ker si takega moskega sprejela, ceprav, si ze od zacetka vedla, da ni odgovoren in da ni moski, ki ti ugaja in da je moski, katerega hoces spremeniti!!!! Zakaj??? Zakaj bi ga spreminjala??? Zase??? On ti je ze od samega zacetka dal vedet kaksen je... Pa si se vseeno odlocla, met njegovega otroka. Reskirala si. Upala si, da se bo spremenil. In zdaj upas, da se bo spremenil, ko bo na svet prijokal vajnin soncek. Ampak dobro ves, da se ne bo. Nikakor pa ga ne smes zato krivit!!!!! Samo zato, ker ze od zacetka zelis, da bi bil taksen, kakrsen si ti zelis??? Odgovor je preprost: ce bi to zelela, potem bi si mogla najt drugega fanta. Ne mores krivit njega...

Zal mi je zate, ker si tko nardila kot si. Zdaj je kar je. S sovrastvom ne bos nic nardila!!!! Naredila si napako!!!! Ampak ne pusti, da ti ta napaka unici zivljenje. Bodi srecna naprej. Od danes naprej!!!! Reci si, da je dost tega in da bos od zdej naprej srecna!!! Za voljo sebe in otrocka!!! Da si zdej dovolj mocna in da bos zmogla!!! In ne sovrazi njega... oceta... vajinega otrocka... Se vedno je on ocka, ceprav si se sama odlocla... Fer bi blo do vseh, da vzpostavis normalni stik z njim in da v normalnem odnosu (ceprav narazen) dovolis, da se otrocek in ocka poznata. Ce bo seveda on to zelel... Kar pa verjamem da bo, ce ne bos ti sovrazno nastrojena proti njemu... Poskusi in videla bos, da se je splacalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:37:53   
kalbo
Baguska, če ni želel otroka, bi moral lepo natakniti gumico na prijateljčka. Malo si mimo draga moja. Ko je pa otrok enkrat tu, je pa zahtevati od ženske splav eno najbolj nizkotnih dejanj, ki ga lahko storiš.


(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:42:31   
baguSka
Razmišljala sem tudi že o tem kako nespametna sem bila, da sem s takim človekom imela otroka, da nisem predvidela kaj se zna zgoditi. Zaslepljena od lepih besed, praznih obljub, lepih trenutkov.


Lepo da si priznas... In ja, ljubezen je slepa... Vcasih na zalost. Sploh v takih primerih. In za otroka je potrebno bit pameten.
Ampak za otroka je prvi in najbolj poglaviten pogoj ta: da se SKUPAJ odlocita, da ga bosta imela.
In priznala si, da je pri vama ze na zacetku skripalo, pa si kot sem ze rekla, pac upala, da se bo scasoma spremenil... potem si verjetno upala, ce zanosis, da se bo potem spremenil, ker bo vedel kaj ga caka... zdaj verjetno se vedno malo upas, da ko bos mela dojencka, da se bo vanj zaljubil in se spremenil... vaju sprejel nazaj in kar naenkrat postal ljubec, pozoren in koncno odgovoren. Kaj pa ves: obstajajo tudi cudezi!!! Lahko pocakas in bos videla. Ampak garancije NI. Nikakor pa ga ne smes zaradi tega sovraziti. To je nekaj najgrsega, sploh ker je konec koncev se vedno ocka vajinega otrocka. Ne smes ga sovrazit, ce si se ti sama odlocla ga imet...

Zelim ti vso sreco in res ti ne bo nic pomagalo, ce bos sovrazno nastrojena.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:43:30   
baguSka
Aja Kalbo??? On bi lahko nataknu kondom??? Ona pa ni treba da se zasciti???user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:45:43   
tanikaa
Draga anonimna, kje pa piše, da ti družinska sreča ni usojena. Saj ta pokveka ni edini moški na svetu in z takšnim človekom družinska sreča sploh ni možna.



user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:46:58   
baguSka
In Kalbo: OBA sta kriva!!! Ne samo ON, kot jih vecina pise tukaj gor!!! S tem da si je ona otroka se zelala, s tem ko si ga on pac ni... Ampak ona ja ravno toliko kriva, ker je mislila, da bo z otrockom njega spremenila.
In ne mi govort, da je samo on tisti, ki bi lahko nataknu kondom... Tud ona bi lahko vzela tabletke, si vstavla diagrafmo... Ne more pa zdej njega sovrazit, saj ni bila posiljena, madona!?user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:48:55   
Anonimen
Naj se zaščiti tisti, ki ne želi otroka...v tem primeru torej...

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:50:12   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja Kalbo??? On bi lahko nataknu kondom??? Ona pa ni treba da se zasciti???user posted image


A si ti kej z Drobničem v sorodu?

Halo, se ti mal blede al kaj. To pomen, da lohk dec seksa kokr hoče, ko pa nardi otroka je pa frej, sej ni on kriv, da ženska ni šla splava delat. Zresni se malo!!!

Popolnoma pa spremeni zadevo to, da ženska laže moškemu da je zaščitena. Če sta pa zavestno oba brez zaščite, pa sploh ni debate.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 4.12.2006 12:52:37 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:51:41   
srki
Ja, se strinjam s Kalbom. Malo podlo je, oz. kako lahko narediš otroka, v veri, saj si ga ona želi, mene pa boli ku...kako bo potem. Če je bil z njo, je bil, vsaj upam, tudi delno zaradi tega, ker je nekaj čutil do nje. Kako lahko živiš in hodiš po svetu, vedoč, da imaš otroka, pa se v tebi niti trohica čustev ne prebudi.

In anonimna, drži te tega, kar si napisala in lepo je, da nisi sama, da imaš mamo, ki ti bo pomagala.

Pomisli, kako bi ti pravzaprav bilo, če bi ostala  z njim. A misliš, da bi ponoči vstajal, otroka previjal, se čez dan z njim ukvarjal....berjetno ne, ker je, kakršen je, zato je boljše, zate in za otroka, da takega moža oz. očeta sploh ni blizu.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:52:01   
kalbo
In Kalbo: OBA sta kriva!!!


Točno tako, sam ta pokveka je dvignil roke od svoje odgovornosti. Kar se pa tebi zdi fino in prav, kolikor razumem. Saj ni lev ampak človek.



(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:52:39   
tanikaa
Kalbo, tak čisto previdno in potiho te vprašam. A si se ti mogoče razjezil? Mislim, to pa ti ni podobno. Me je kar strah. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:55:34   
kalbo
Ja, sem se, ker ene take pišejo, da ni za nikamor.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:55:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo



Popolnoma pa spremeni zadevo to, da ženska laže moškemu da je zaščitena. Če sta pa zavestno oba brez zaščite, pa sploh ni debate.


To je bistvo vsega.


Konec koncev se je pa grdo zdaj sploh pogovarjat da bi onadva mogla se zaščitit in podobno...bog pomagaj otrok raste in otrok se bo rodil! To je nekaj najbolj svetega danes...

Pa močno dvomim, da anonimna sovraži očeta...prej je sovražno nastrojena do sebe, ker je dovolila vse to...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:56:29   
baguSka
Se je mati narava poigrala z nami ženskami, da si tako močno želimo otroka, da ob tem pozabimo na to, da mogoče ni pravi partner.
To bo moj največji sonček v življenju in samo molim zanj, da ne bo imel posledic zaradi očetove nezrelosti (pa čeprav jih bo imel ob njegovem rojstvu 30).


Anonimna... Preberi si ta stavek. Najprej lepo priznas, da si tudi sama kriva, ker si bila zaslepljena in tako... Potem pa spet pravis, da je bil oce tisti, ki je bil nezrel. Se enkrat: ne krivi ga, ker ni samo on tisti, ki je kriv!!! Preberi si se enkrat svoj prvi del stavka in videla bos, da to ni res!!! Najlazje je potem nekoga krivit za vse skupaj in sploh ce ne krivis sebe... Ampak zavoljo otrocka, ne sovrazi njegovega oceta!!! On je nezrel in neodgovoren, ti pa si bila slepa in imela zeljo po otrocku, ceprav zdaj ves, da ni bil pravi. Oba sta ga delala, oba sta bla nezascitena. In res ni lepo, da je on od tebe zahteval splav, ampak si tudi ti tista, ki si je otroka zelela. Ne da bi se ze prej z njim o tem pogovorila... Sta bla pac nespametna, ampak sem prepricana, da si zdaj tok pametna in da si si dovolj razjasnila razum, da bos zdaj bolj razumno pocela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 12:59:42   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Naj se zaščiti tisti, ki ne želi otroka...v tem primeru torej...


user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja potemtakem ona ni nic kriva, ker si je otroka zelela, kljub temu, da on tega ni vedu??? Da se o tem nista nic pogovorila??? Dejte no... Prosim vas.. Sej nismo od vceri. Zdej pa ona ni nic kriva, samo zato, ker si je otroka zelela user posted image  Torej: ce si ga je zelela, ga bo tudi imela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 13:04:51   
baguSka
ni on kriv, da ženska ni šla splava delat. Zresni se malo!!!


Poglej: men je itak jasno, da je on nek brezveznjak in ne vem kaj se: idiot. Ampak tak je in ONA je z njim zelela met otroka. Ok. Zascita. Oba sta bla nezascitena. Torej sta kriva oba. Ni pa treba krivit samo njega zato!!!user posted image  Ona je zelela otroka z njim, ceprav je vedla, da je neodgovoren in si tega verjetno ne zeli!!! Ona je vedla, da sexata brez kondoma!!! Vedla je, da bo ON oce otroka, pa je vseeno sexala z njim!!!! Zakaj bi potem bil kriv samo on user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 13:07:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

In Kalbo: OBA sta kriva!!!


Točno tako, sam ta pokveka je dvignil roke od svoje odgovornosti. Kar se pa tebi zdi fino in prav, kolikor razumem. Saj ni lev ampak človek.





Ne, ne!!!! Narobe si me razumel Kalbo. Nikakor ga NE zagovarjam!!!!!!!! Mogoce sem se narobe izrazla!!!! Hotla sem samo to napisat, da ni kriv SAMO on in da ga zaradi tega nikakor ne sme sovrazit. Lahko da ga pac ne mara zaradi tega, ker jo je zavrgu, ker ni sla delat splava. Ampak on jo je itak zavracu ze od samega zacetka, pa je ona vseeno zelela otroka z njim!! Torej je isto kriva kot on. Samo to sem hotla povdarit. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
4.12.2006 13:07:53   
kalbo
Ona prevzema svoj del odgovornosti in se po napisanem sodeč zaveda napake, on pa ne. Zato je idiot. Tko pač je in tle ji poizkušamo dopovedati, da se zarad tazga idiota pač ne splača sekirat in da je bolje usmerit energijo v otroka, ki je na poti.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?