|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
15.12.2006 10:45:05   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sleherni dan premlevam o prihodnosti, kako bo na porodu, kako bo po rojtvu, kako se bova znašla z malim,.. V bistvu me to sedaj najbolj skrbi.


To počnem tudi sama. A ni preveč smiselno, saj na prihodnost, tako ali tako ne moremo vplivati. Počakajno, kaj nam bo prihodnost prinesla. Živimo pa v sedanjosti, rešujmo probleme, ki se nam pojavijo tisti dan.

Na vse ostale, ki si jih ustvarjamo v glavi, pa pozabimo. Saj od vseh tistih "in če, kja pa če, kako pa če" lahko sploh ne bo prišlo in si samo glavo razbivamo.

Živimo sedaj, uživajmo v malenkostih! Kar bo, pač bo. Bomo takrat mislili na to.

Srečno in vse lepo ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
15.12.2006 15:04:49   
SISI25
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Rekel je tudi, da zaradi najinih prepirov dobiva bolečine v želodcu.


Jest bi mu dal bolečine po gobcu. Pokveka neodgovorna.

Draga anonimna, še vedno dopuščaš, da en pezdetek manipulira s tvojimi čustvi. To ni dobro.



Tu se pa povsem strinjam.
Kakšne bolečine v želodcu pa lahko on čuti prosim te no.  
Njemu bi bilo zdaj najlepše, da mu ti rečeš hvala za vse in adijo pa pridi ko boš imel čas kaj na obisk.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
15.12.2006 19:41:47   
Anonimen


Jest bi mu dal bolečine po gobcu. Pokveka neodgovorna.

Draga anonimna, še vedno dopuščaš, da en pezdetek manipulira s tvojimi čustvi. To ni dobro.


Dragi Kalbo,

preseneča me, da kot moški razmišljaš in čutiš tako, da bi ga bilo treba bo gobcu. V bistvu sem pričakovala, da se bodo vglavnem postavili na njegovo stran. Mogoče je bila to moja slaba vest. Ampak se strinjam, taki možje res ne zaslužijo drugega naziva kot pezdetek.
Hvala za vzpodbudo, v bistvu mi daje to moč, da bi mu nekdo prisolil zaušnico. Težko je gledati v tem trenutku pozitivno, v smislu, da se bo našel tudi drugačne vrste moški, ampak se pustim presenetiti.

Sicer sem pa še kar v bad-u, razen tega da sem se sprjaznila s situacijo; KONEC JE, ni več poti nazaj, na tej točki se sedaj ustaljuje moj um, pričakovanja in dejanja. Nimaš kaj, na trhlih nogah je bilo grajeno vse skupaj. Sem mu pa tudi sporočila, da ne želim njegovega sodelovanja pri porodu, niti po porodu, dokler se ne postavim na noge (itak se bova srečala na podpisu preživnine še prekmalu). Tudi jaz sem mu za sporočitev te odločitve napisala e-mail, čeprav se mi je zdelo to tako nečloveško...in sem to tudi povedala na začetku tega e-maila. To pismo sem s tako težavo napisala in poslala, en dan sem rabila, da sem zbrala moči in pritisnila "send". Sem čakala, da se moje čustvovanje vsaj približno ustali na eni točki..

No pridejo tudi svetli dnevi, pa tudi malo se prisilim,...včeraj mi je uspelo že iti na prednovoletno zabavo. Imela sem se zelo fajn, na trenutke, pa so mi hotele tudi solze stopiti v oči. Sicer pa je še vedno tako, zaboli ko poslušam kako možje stojijo svojim ženskam ob strani, zaboli, ko vidim srečne pare skupaj z vozičkom, ... Računam na to, da bo vse to počasi zbledelo.

Bodite v cvetju, A.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Razšla sva se v nosečnosti
15.12.2006 22:27:44   
Anonimen
Anonimna, po mojem je prav, da si mu tudi ti napisala preko emaila, tako kot je on tebi... Pravilno si se odločila, ne imej ga ob porodu itd.. dokler se ne postaviš na noge.. Računaj na to, da boš spoznala prijetnega človeka, ki bo imel tvojega otroka tako rad, kot da bi bil njegov.. Tistega kretena pa le pozabi.. Počasi... user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?