|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 11:39:18   
tassika
Evo na hitrco, dokler imam rač, potem se moram pa itak zrihtat, ker gremo na en roj dan.

Pilotina sem vidla klic, ampak sem ravno zojo uspavala in se mi potem ni dalo nazaj poklicat,saj vem grozna semuser posted image
 
MM ja nekaj takega sem gledala, pri vas je res cenejši, pri nas je okoli 100eur ampak baje ga dobi za prvi roj.dan od tetice, prej itak ne pride v poštev.
 
Rižko jaz sem tudi zdaj dobila 3 bodije za čez glavo iz h&m-a so ful lepi, sam jaz sem tako leva pri oblačenju teh zadev. Zoja se sicer ne buni, sam jaz se prav namatram da ji ga dam gor, bo treba osvojit tehniko. Glede slinga, tudi ona ne mara biti kaj preveč notri, razen če je zaspana, zadnjič smo tako leteli na en obisk v sosednji blok, se mi ni dalo vozička štimat in je lepo spančkala notri, samo meni se zdsi ful zvita in težko jo notri stlačim, sem gledala take trak kot ga ima MM pa je pri nas mislim da 40 eur, če božiček prinese kaj viška ga mogoče naročim:
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok

Vsem ostalim želim lepo nedeljo, pri nas nič ne sneži, je samo grdo turobno vreme.

Aja mamice eno vprašanje, zoja ima zabasanega noska, teče nič vn piska in hrope pa ful, vročine nima tako da bolana ni, zdaj ji dajem fiziološko samo bolj malo pomaga, pediatrinja ni pa nič rekla, pa jo je poslušala na pregledu, tako d amislim da ni nič hudega, sam meni s tako smili ker ima zabasanega. Kaj lahko še naredim?

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 11:43:46   
Anonimen
user posted image
Ej ženskice, dobro jutro...
Mi smo že uspaval tamalčka..., ga je mami fajn navadla ob 11 že bit v pojstlci. Jupiii.., pa se lohk še sama mal sprostim, kaj naredim... No prve ste na vrsti moje babe, pol pa grem lupit krompir. Zdej, ko sva s taščo zgladile spore, bomo mel pa skupi kosilouser posted image ... ona meso, jst krompir..

pilotina moja, jst mam zlo rada rožice, orhideje sm pa do zdej samo kupovala. Rada mam nezahtevne rože, take ta zelene.user posted image Sej ne, da nebi bla odgovorna in dobr skrbela ampak včasih pa ja, kr pozabim. Zato mam doma velik Zamij in Schefrero in benjamina in... drevo življenja... zalivanje na 14 dniuser posted image
Uglavnem... veš kaj, tebe bi pa zlo rada spoznala. No tok, da veš. Ej, a ti je uspel od mene pilotinkota polupčkat?user posted image
Smrekca ni bla včeri, bo danes, če mi uspe. Čeprav dvomim. Se bom lotla menjave zimsko letne cunje. Pa je tega toooolk.... Ta teden, ki prihaja pa bo sploh naporen. Jutri mava razvojno ambulanto, v sredo pa greva pančkat na pediatrično... mu bojo spet možgančke snemal pa dihanje preverjal.... in stiskam pestke, da bo vse ok.
Ma dons se bom potrudla in načičkala smrekico..


Nea_teja_, a veš, da vem kako ti je?!user posted image Tud jst mam časa bolj mal ampak sm se z dnevi kokr tok zoorganizirala. Važn mi je, da znam malega prebrati in da vidim kaj hoče. Najbolj pomembno pa seveda, kdaj hoče pančkat, da ma mami mal miruuser posted image . Joško mu pa itaq skoz tlačim, da mi mlekec kam ne uide. Sm mela mal krize. Tvoj ticker laže... sm šla pogledat kok maš velkega sinkota, pa ga še ni sodeč po tickerju.user posted image No, vesela sm, da si z nami. Še pridi.

a.biba, jst mam zs med poslanimi, no.. sem ti ga še enkrat. Da boš vidla, da nikakor nism hotla te zapustit na stari temi.user posted image
Ma pa tvoja punčka zelo lepo ime. Sara, full mi je všeč.


drobtinica29, jupi za Matica. Ej rastejo, rastejo... moj mali nedonošenček je že pravi decuser posted image . Ga že komi nosim res... Kokr on raste, mami nabira kile... Ja, se morva prilagajat drug drugemu, da ga bom laho prenašala dokler ne shodiuser posted image .
Bodiji v C&A so res super.... moram še po kakšnega. Mi smo tudi na 62 čeprav mu rokavček zaviham ampak... pa kaj... Še mal pa ne bo več treba. Zdej smo 58,5 cm.user posted image Kaj pa za krčeke uporabljaš? Mi smo mel tud hudo, zdej je pa že preteklost.... Sm mu pa koroške vetrovne dajala, zdej so pa sam že za tolažbo...pol sm pa na Antiflat prešaltala, pa so ble fajn. Malo mi je še ostalo, lahko ti pošljem pa sprobaj, da se detece ne muči. Joj, vem kako ti je.
Veš, jst sm iz CE... do MB mala malica. Res bi se lahko, pa še Nogavico pokličemo... jst mislim, da se bova s sončkom enkrat zmenle.., midve okol pohajkujeva.user posted image Za zihr se pa vidimo, spoznamo.user posted image


Kepica moja mala.... , sej veš kako je. Kakor čutiš tako pišeš ampak vedi, da sm tud jst kdaj huda žalostinka, tečnoba, jezica.... ampak takrat me pač na RR ni.user posted image
Me pa veseli, da me rada bereš... hihii... Kar se darila tiče, sej ne bo zate tko da, nimaš kej... , lepo pa, da si tko rada med nama, jst sm tud med vami, full.
Ej, ja definitivno bo en mali lepi fantek. Kar se sončka85 tiče pa..... takih punc kot je ona... bi lahko bilo več. Pol bi bli več nasmejani in bolj pozitivni in... skratka, lepš bi blo. Zato vem... zakaj ti je ušel poljupček na brado... , tud midve se vsakič fajn stisneva.user posted image No tud ti si dej zdej enga lupčka na bušija.... , da vidim kako ti bo ratal. A veš... dvigneš majčko, se prepogneš in potrudiš...user posted image


Tassika, čakam piškote....user posted image

Uglavnem.. grem krompirčkat.... pa želim vam en leeeep dan..., pri nas neki hoče snežit ampak.. jaz snegeca ne maram... dokler moj sin ne shodi in bova snežene možkote delala. Zdej itaq ne morem več boardat... pa laufat na smučkah... še neki časa.., nebi mi pa škodil mal rit razgibat.. pa kako kg dol dat,.. NO... počasi..
Lupčkam vas vse...
Ej noo... a naslova mi pa nobena ne bo zaupala... , kakšne ste, nč grem jokat pa lupit krompir..
user posted image

Dons sm roza vijolčno razploožena.. Ej ženskice pa ne pozabite glasovat za mojga sinija. Sej, voditi še ne pomeni zmagati. A ne..?? Tekmovalka ne obupa... user posted image






< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 13.12.2009 11:48:16 >

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 11:54:01   
Anonimen
Tassika... joj ja, to je prv hudo poslušat. Men je moja pediatrinja svetovala čim več fiziološke v nosek.... baje jih to draži in draži.. in kihajo, s kihecom grejo pa tud smrkučki uni ta globoki vn. Tko je rekla. Zarad njih hrope... Ampak tko bolj močno ji brizni not, da bo šlo globok.. pa glavico ji mal nagni. No, jst pr mojmu to kr prakticiram, pa se deeeeremooo...user posted image ampak ni nosek pol zabasan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 12:06:06   
tassika
Rižko piškotkov je zmanjkalo, sem vse pojedlauser posted image  No za nosek bom pač mogla to naprej prakticirat, kaj čemo bo pa jok, saj pol jo hitro potolažim. Kolikokrat na dan pa to daš, jaz sem po nasvetu pediatrinje kupila stermar, to je taka zadeva kot fiziološka ki jo špricneš v noska, sam potem je jok pa mal se začne davit ko ji pride v ustka. No našo bejbo sem pa jaz danes ful lepo oblekla, evo vam dam slikico:
user posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 12:17:46   
Anonimen
Tassika, uuu sam je res bejba. Oo kako lepo aja. Pa veš, mi je gugalnik všeč. Full. Naš gugalnik je bil ... vržen denar. Tamal je not max 15 minut pol pa jok. Ma moj sin uživa v rokicah.... in ko se greva aviončka..user posted image
Kar se nasmehcov tiče..., ko bo začela, ne bo nehala. Pol boš pa sploh srečna. Ni ga čez ta iskreni nasmeh! Jst sm vsakič prerojena, ko mi ga nameni. No.. mamo smejalne vajice zdej parx na dan...

Aja.., fiziološko mu dam vsakič ko ga previjam, pred dojenjem seveda... se pravi na 3-4h.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 13:39:40   
drobtinica29

jojjj rižko super si,... če ti je res ostalo pol bi pa prosila, da vidimo, če bo to pomagalo, pol jih pa lahko grem sama nabavit!
ja mi tudi uporabljamo koroške vetrovne kapljice! rižko ti pošljem ZS!

prejle ste se pogovarjale o smrekicah, mi jo imamo že od miklavža, smo hitri ne? user posted image user posted image
ampak je tako bolj preaznično vzdušje, imamo pa letos tako mini smrekico, ker je za velikoooooooo premalo prostora user posted image razumljivo, en član več!

tassika jooj kako lepa pupa! user posted image user posted image

punce a vam tudi ne dela shrani.si ???? sem vam hotla slikico našega malčka pokazat user posted image zdaj pa ne dela!
bom pa takrat ko bo delalo, upam da kmalu!

lp



_____________________________

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 13:52:03   
drobtinica29

evo pa sem dala v moj avtar najnovejšo slikico mojega sinka, da jo bote takole vidle!

lp


_____________________________

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 17:51:00   
strumf
čav punce. se še jaz pofočkam user posted image . sicer še nisem mamica, pričakujeva pa z dragijem konec marca. tako da sva v veselem pričakovanju. trebušček se mi že lepo pozna, trenutno sem pa na bolniški, ker delam v šolstvu in se mi ni za igrat s to gripo.

zaenkrat nekaj malega, pa se še večkrat pišemo. sigurno pa beremo, ker vidim da imate poln koš nasvetov, čav bav

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 18:38:06   
a.biba
Čer!
 
Tole vam pa moram pokazat... pa za pobruhat, no.... tulk o tem cepljenju in novi gripi... larifari... naslednja je pasja bi rekla...
http://24ur.com/novice/svet/zaradi-kozje-gripe-umrlo-sest-oseb.html

Rižkoo hvala za tvoj zs, ampak prvega res nisem dobila. Mogoče bo čez par dni prišel - tudi to se mi je že zgodilo tu na RR. Zlata si, hvala!
Hvala, za pohvalo o imenu. Nama je to takšno brezčasno ime, ki ga lahko imam babica, najstnica, zrela gospa ali pa otroček. Nama ni žal. Sma bolj za klasiko, čepra vso mi všeč moderna imena, ampak nekak se ne bi mogla odločiti, da bi dala svojemu otroku kaj bolj drznega. Takšna pač sma.user posted image
 
Res vas je lepo brat in upam, da ne zamerite, ker vsega se pa res ne da pokomentirat.
 
Tassika glede noseka... to je verjetno takšno razpršilo kot aquamaris - to tudi jaz uporabljam in mi je krasno. Drugače pa v Baby centru prodajajo takšno pisalo s šlaufekom, s pomočjo katerega posesaš smrklej iz noseka. Sliši se neokusno, ampak je super praktično in čisto higienično. Ker tako mali otroček si res ne more noseka sam očistit in jaz sem  bila te pumpice res vesele, ko mi jo je ena priporočala. Uporabljaj pred hranjenjem, da potem lažje je.
Joj, je si lepo uredila vašo princesko. Kako nežen obrazek ima, prava punčka.
 
Drobtinica29 kako bistro gleda vaš fantek, s to malo šobico. Pravi lepotec!
 
Pilotina mi smo že skoraj na polovici. Po velikosti trebuha tudiuser posted image , me je v dveh tednih pošteno razbacalo, prej pa nič.
 
Jutri imam morfologijo ob pol dvanajstih - držite pesti! Potem pa poročam.
 
Snegeca pa ni ni več, je bil pa zato lepo popoldne... še mi smo v mcdonaldsu danes pristaliuser posted image  in je prav pasalo.
 
 


(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 20:12:04   
Kepica83
Ju3 grem na CSD pa nimam pojma kaj naj vse imam zraven za izračun porodniške? A ve katera? Ne najdem vseh plačilnih. A lahko si dam na banki izpisat vse plače v tem letu? Velja to?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 20:18:20   
tassika
Evo Zoji že spančka, danes smo bili na roj.dnevu in je bilo toliko novega, da jo je dodobra utrudilouser posted image

a.biba si me nasmejala s tvojo pasjo gripo, kaj pa če bo kurja, glede na to, da gre po hlevskih živalih bo prej ta, ali pa petelinja če bo moškega spola. Aspirator imam ta tvoj svinčnik, samo ji nič ne teče iz noska in nič ne dobim vn. Bom s tem sprejem poskušala, pač bo jok, ampak prakticiram tako kot je rižko napisala, pred dojenjem, da se potem na joški potolaži. Pesti bomo pa itak držale, a že veš za spol?

Rižko mogoče pri teh mesecih tudi moja ne bo hotela biti na ležalniku, trenutno mi pa kar uspeva, vsaj večino dneva, zvečer pa hoče tudi ona se malo crklat, najrajši jo pa putim ko se doji še malo na joški, je tako zadovoljna ker se lahko crkljauser posted image  
 
Strumf ti si bila tudi z nami na stari temi a ne. Dobrodošla pri nas, leto 2010 bo spet plodno letouser posted image
 
MM a te je zamedlo, nekaj štrajkaš danesuser posted image
 
Drobtinica shrani.si je crknil, jaz zdaj delam na slikomatu, tega obvladam, drugače je pa baje dober tudi file.si, sam tistega pa še ne obvladamuser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 20:20:09   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Ju3 grem na CSD pa nimam pojma kaj naj vse imam zraven za izračun porodniške? A ve katera? Ne najdem vseh plačilnih. A lahko si dam na banki izpisat vse plače v tem letu? Velja to?


Kepica na csd-ju boš dobila samo papirje, ki jih boš mogla nesti v službo in ti bodo tam vpisali plače, samo si malo zgodnja to se ureja 60 dni pred PDP, sicer liste ti bodo dali, sam bo mogla čakat, da bodo še ostale plače izplačane, vsaj do februarske pomoje.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 20:21:52   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Ju3 grem na CSD pa nimam pojma kaj naj vse imam zraven za izračun porodniške? A ve katera? Ne najdem vseh plačilnih. A lahko si dam na banki izpisat vse plače v tem letu? Velja to?


Kepica na csd-ju boš dobila samo papirje, ki jih boš mogla nesti v službo in ti bodo tam vpisali plače, samo si malo zgodnja to se ureja 60 dni pred PDP, sicer liste ti bodo dali, sam bo mogla čakat, da bodo še ostale plače izplačane, vsaj do februarske pomoje.


A tako. Kaj pa očetovstvo lahko že podpišema? Hja samo jaz nemorem čakat do februarske plače ker sem z 2.2. 2010 brezposelna pol pa sem v piiiip***

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 20:27:53   
tassika
Ja očetovsto pa lahko kadarkoli, za papirje pa vprašaj kako je, ker potem se boš pa prijavila na zavod in bila na bolniški ali nekaj podobnega, ne vem čisto točno kako potem to gre.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 20:58:48   
sonček85
STE TOLK NAPISALE DA SEM VAS VEČ KOT POL h BRALAuser posted image user posted image


kepica
:ja če je pa res no.Sem dala pesmice gor pa je bil Alči zraven in začnem jokat od sreče kako sem srečna da imam njega in dragega.
Komaj čakam da bo 20 da postavimo smrečko
Ja ti meni lupčka na brado ,jaz pa tebe packa z očaliuser posted image user posted image user posted image Joj komaj čakam na srečanje,A pa kr tempelj si nam postavila -cooluser posted image

pilotina:me smo te tudi pogrešale,saj nas boš prišla več1 pokukat ,a ne ?ja malo sem se poigrala s seznamčkomuser posted image mmmm kruhek,joj jaz obožujem domač kruh
Fargi:iiiii kako lep poletni mesec,pa srečno na pregledu
maška:pogrešamo te
mm:seveda bi se kaj naš kaj zate,čene bi pa pripraviliuser posted image Ja jaz sem tudi zadovoljna s C&A robo,bodijev sicer nimam teh imam pa bundico in nekaj cotk
Joj bogi dragi ,kr zamedlo ga je.Ja varanje pa res ne pride v  poštev

iiiiiiiii rižek naš je pa slikco menjaluser posted image user posted image user posted image kako je lepa.
Ja a ni dober posnetek,to imam za zvonenje ko me moj dragi kliče
Ja teetka je naša urša,a veš kako je vesela,ponosna,včeraj so se ga napiliuser posted image ja tudi jaz verjetno ne bom tetkauser posted image pa kaj bomo pa mi mogoče jih več zato imeliuser posted image

panaton:ja to prodaajo tudi v tušuuser posted image
drobtinica:kako lepo te je brati,res sem tudi jaz pogrešala stare borke
Pa kako cart je Matic,za srečanje se pa zmenimouser posted image meni ne dela shrani že od miklavžauser posted image

ja koga jaz berem:neateja pozdravljena.krčki so nekaj normalnega in bojo minili,dragemu pa povej da kdaj bomo pa cartal če ne zdaj ko še ne hodijo ,potem se pa tko ne pustijo večuser posted image

RIŽKOO IN KEPICA:
MA zdaj pa jokam ko tko pišeta lepo o meni,pa kaj sem res taka oseba.hvala ,hvala ,hvala-lupčka vsaki user posted image user posted image user posted image user posted image
biba:držimo pesti,srečnouser posted image
gripa:no coment
strumf:lepo da si se nam javila ,da vemo kako je s tabo in marec bo kmalu tukaj user posted image user posted image


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 21:01:15   
sonček85

user posted image  
          user posted image



 ŽE  PONOSNE MAMICE  user posted image

 
MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 
 
01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009
02. rižko              Liam                       20.06.1982     04.09.2009
03. Maj2009        Julija                      18.06.1984       20.09.2009
04. Nea_Teja      Jaka                       12.02.1975     26.09.2009
05. MalaMravljica Luca Mateo           12.10.1978     03.10.2009
06. Nogavica       Tilen                       18.05.1977      17.10.2009
07. Drobtinica      Matic                      28.09.1979    27.10.2009
08. Tassika         Zoja                        12.08.1983    31.10.2009
09. mariee            ?                                  (26)                  ?

user posted image

MAMICE ,KI JIH ŠE ČAKAMO NA NAŠI TEMI
user posted image

     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

 
01. Kliki                    27                    Tržič           xx.xx.09
02. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja          xx.xx.09
03. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana           xx.xx.09
04. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
05. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
06. mića                                                                       
07. polmaja                 36                                       xx.xx.09
08. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina         xx.xx.09
09. MiniMiška
10. soncek_25 
     (12.01.80) 29     Zasavje            xx.xx.09
11. Nadka30         (26.09.79) 30     ok.Celja           xx.xx.09
12. BeeBee
13. TeniRR                 26               Ruše               xx.12.2009
14. čebeli
15. tanjusi               34                                       xx.xx.2010
16.


user posted image

BODOČE MAMICE
user posted image

                               user posted image user posted image

 
  IME:             STAROST:         KRAJ:                  PREGLED: PDP:                                    
01. Sašaš          02.01.80 (29)  Vrhnika                     20.10.09
02. Maxy               30               Ljubljana                   xx.11.09
03. Nataša28       29                okolica MB                25.12.09
04. Kejti            21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
05. Maška         31.5.75 (34)    ok.Celja                   16.01.10
06. Nincrli             24            ok.Maribora                 02.01.10
07. twixy          10.02.81 (28)   Nemčija                   04.02.10
08. zvesta         (24.10.79)30     Lenart                   25.02.10
09.Strumf         (20.5.82) 26     ok.Brežic                 27.03.10
10.Kepica83  20.11.87(22)   Sv.Štajerska              04.04.10
11. barvar                                                               22.04.10
12. a.biba           25                  Štajerska                xx.04.10
13. Divans1
14. pilotina      19.09.79 (30)      obala     21.12.09- 05.07.10
15. Oton                                                   02.12.09 -18.07.10
16. Fargesia        26              ok. Ljubljane17.12.09-09.07.10



user posted image


NEKAJ KORISTNIH LINK-ov

user posted image  Prva pomoc za  mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!


Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                 http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom


Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

UVAJANJE GOSTE HRANE
Uvajanje GH
Uvajanje GH 1



_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 21:09:53   
sonček85
kepica:kako je bil bebi zadovoljne ko si mu pokazala snegecuser posted image Ej a veš da gremo z dragim januarja nekam v Križavce al kam,to je blizu Ptuja, a ne ?Mogoče ga nahecam da se kje dobimo nas 6user posted image


Punce moj dragi sprašuje če je imela kdaj katera kakšno diplomsko ali podobno na temo FITOFARMACEVTSKA SREDSTVA,saj mora narediti diplomsko do marca in bi bil vesel za kakršen koli podatek-HVALA V NJEGOVEM IMENU


EVO SLIKCA NAŠGA MIŠKA KO AJA V STJICI(SEM PROBALA PREKO FILE.SI)

user posted image


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Stare borke :-)
13.12.2009 22:37:02   
Anonimen
Sam nočko zaželim, jutri pa kaj več. Sm polna šmorna spet in je treba it vzhajat.. user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Stare borke :-)
14.12.2009 8:36:47   
sonček85
Jutrooooooooooooooo vsem
rižkoo:mmmmmmm šmorn
eJ KAJ TA mE TO yOU PA PIŠE bOŽIČKU

GLASKI ODDANI

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Stare borke :-)
14.12.2009 8:52:46   
a.biba
Jutro!
 
Sneeeeeeeeeeggggggg..... ABS mi dela na avtu user posted image , sem pa včeraj ročno zrihtala. Tak, da vse res ne more bit tako kot bi moglo biti....
 
GLASKI ODDANI!
 
Sonček85 kako spi male angelček. A niso najlepši, ko spijo. Jaz sem komaj mojo babiko zbudila danes, tako je bila sladka, ko je spala.
 
Kepica83 tako kot je Tassika rekla. Na csdju boš dobila papirje, neseš v službo, pa ti plače vpišejo in potrdijo. Očetovstvo pa lahko prej urediš, pri nas je tako, da se moraš naročiti, ni pa rečeno da je tudi pri vas. Tako, da če gresta oba vprašajta vseeno, če lahko uredita kar takoj.
 
 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Stare borke :-)
14.12.2009 9:24:43   
MAŠKA
Jutro!

Tudi moji glaski oddani!

Tassika... kakšno lepo punčko imašuser posted image .

Pa drobtinica29 kakšen korenjak je že tvoj fant!user posted image Mislim, da še nisem videla njegove slikice.
 
Sonček85... nobenega ne poznam, da bi pisal diplomsko na takšno temo. Ima kar zahtevno zadevo tvoj dragi, se mi zdi.
 
Biba držim pestke, za uspešen pregled!
 
Zdaj pa delat spet za službo... me že pošteno utruja vse skupajuser posted image
 
Pozdravček vsem!


_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Stare borke :-)
14.12.2009 10:03:43   
Anonimen
Evo še jst..  Je moj mali zdej pojoškal pa vmes zaspal. Drugač ga kr matram tm do 10:30, da mi ob 11 zaspi in spi ta daljšo varianto. Zdej po najbrž po kiticah ampak vsaj mal. Ne bom ga matrala, ker mamo razvojno ambulanto ob 13:30.

Drugač se je zbudil ob 5:00 in ni šans nazaj zaspat zato sm dons čist boga, pa ta butast sneg. Ma, jst ga ne maram, sploh pa kam it v tem vremenu. Joooj, pa avto spucat.. eh, brezveze. Snegec ni zame...


Sonček85, sej veš, da sm poudarla, da najin prihod ni za zihr. Nebi se po tem snegecu z malim furala naokol, nikol ne veš. Še pol upam, da neha padat,pa ga fajn oblečem in gremo peš do mesta. No, upam. Pride pa moja mami, je lih na poti, nama bo družbico delala. Nisi jezika, ne? Veš, mal si se zeznla... smrekca bo, sm vidla. Do božička midva 100% prideva...
Lupčki mi mojga miškota... iiii kako lepo ajača. Ej.. za seminarsko bom mal povprašala moje babe čeprav dvomim...
Ja, Me to you medo piše božičku... Piše mu "HVALA, da si mi prinesel tako srečo v življenje. Letos ne rabim nič, mam polnega srčka ljubezni"
Res si posebna.


a.biba, Saro je pa lih moja prjatlca dobila.., par dni nazaj. Je dost pogosto ime ampak tko lepo in univerzalno..., zelo mi je všeč. Najina bo pa mogoče Lina čeprav je moj včeri rekel, da on fantke dela.. Ma jst pa sm za mal drugačna imena, kaj pa vem... Tud Liam je prišel iz enga filmčka.. lepga, par let nazaj. In sm si rekla, če bom mela kdaj sina, bo Liam. Pa mojga dragija še nism poznala. In evo gaaa...
Držim ti pestke tud jst..

Kepica83, vse zrihta csd. oz vse pove.

MM, kje siiiiiiiiiiiii??

oooo dons sm pa povožena..., grem kavico si skuhat in čakat mojo mami lepo in zlato.
Aja.. tolelel bo pa moj sinček dobil od mene in atija za božička.. sam pssssssstttt...
KLIK

user posted image


(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Stare borke :-)
14.12.2009 10:08:46   
tassika
Evo kdaj jaz vstajam, pa še to ne bi če ne bi zvonil teluser posted image  Zoja pa še pančka, potem jo pa zrihtam pa v kengerujčka, da letiva k sosed na kofe, 5 min notri ji ne bo škodilo, vn pa tudi morva it, če ne drugega po kruh, sem zadnji tovst pojedlauser posted image

Rižko šmorn jaz bi tudi, si ga naredim za večerjo, včeraj sem bila polna vsega, sem se samo basala cel danuser posted image
 
Pri nas tudi snegec pada, sem zjutraj mislila, da sanjam, sasmo zdaj je ful nehal, nekaj malega še pršiuser posted image , saj je lepo, ko pa poslušam radio semi pa kar megli, baje pol slovenije stoji, ker folk itak ne zna več vozit, ko mu pade snežinkica na steklo grrr.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Stare borke :-)
14.12.2009 10:09:51   
tassika
rižko sporoči, kako je bilo na razvojni, midve jo imava v sredo.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Stare borke :-)
14.12.2009 12:24:43   
Nogavica
Ojla!

Zdaj pa je bil že skrajni čas, da se še jaz pofočkam, ne? user posted image
Tudi jaz sem se na tisti temi čisto zgubila in je bilo preveč za brat vsakič, zato sem kar nehala.
Sicer vas bom do praznikov še malo zanemarjala, ker na veliko izdelujem voščilnice in darilca, ko mi čas dopušča (ko je Živa v vrtcu in Tilen spi), potem bom pa, mislim, spet malo bolj aktivna.
Super, da smo spet skupaj me, "stare". user posted image  Lepo vas je brat po dolgem času.

_____________________________

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72



sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)


Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!