|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
15.12.2009 21:46:45   
Anonimen
Ej punce moje...,
preden padem dol, se javim na kratko..


Tassika
, OPROSTI.. dons je bil cel dan jok pol sm pa zasmrčala z njim, pol je pa že moj prišel iz šihta in zdej je že mal velik ura za čvekanje. Jutri vrnem klic, obljubim.
Drugač je blo pa na razvojni vse ok razen tega, da malega nekam preveč v desno vleče, desna ga privlači bolj kot leva in v ponedeljek začneva z nevrofizeoterapijo, traja 2 meseca. user posted image No..pač bova mal telovadla, ne bo nama škodil. Jutr ti še kej več povem. Lepo spančkita. Aja... sej jutr mata pa že vidve razvojno... No.. full opazujejo handling, stehtajo, pa zmerjo. Pol pa vsi te refleksi in cofki in pasenje kravic in sluh, vid... skratka vse kar tudi v posvetovalnici... sam mal bolj podrobno. Pol pa mal debate in to je to. Nič takega, je pa fajn, vidijo kar mi ne. user posted image


Nogavica
... juuupi, nazaj si! Sej sm vedla, da te ni, ker niso ble več naše debate. Veeeedlauser posted image . Upam, da uživaš z otročkoma... in da krčkov ni, da mali pančka. Kako ga je pa princeska sprejela? Ste mel kej težavic? Po avatarju sodeč, jih ni.user posted image user posted image Vesela sem, da si se pofočkala..... pa le pridno izdeluj voščilnice.

a.biba, juuupi za pregled, krasnoooo in joj za tvoj Sarico. Pa upam, da ni hudga, da ne bo spet kak vročinski krč... to je baje full hudo.user posted image Ej pa juuuuuuupi za fantkaaaaaaaa..., lepo da si nam zaupala... user posted image . Sm vesela, veš? Objemi punčko....

sonček85, ti si še lepih besed zaslužiš.user posted image Za darilčka Liamu pa ati neki bluzi..., če ni prezgodaj za stolček?! No, sej je res... sam se bojim, da ga ne umaknejo iz prodaje, ker je to stari modle Fehna. Te ta nove zadeve mi pa niso preveč všeč. Ne vem...Je reku, da bo pr 2 letih prvič gor zlezu, da bo pa do takrat samo kras v dnevni. No...
Ja pa bo smrekica...user posted image


MM moja..., ja mali noče slinga, sm dons spet mal probala...pa me tko čudno gleda vn. Ej lej tale mi je full všeč..KLIK. Najbrž si bom pa kr uno ruto nabavla, manjšo. No sam tolk časa mečkam, da bo moj tamal že 10 kg doseguuser posted image .. , mi bo čez kolena dol.user posted image Veš kaj pijem..? Cedevitooooooooooo! user posted image Čeprav ni priporočljivo več kot dva kozarca na dan. Sicer pa ni več take panike z mlekcom... se spet lepo dojiva... kakšen dan naju zvečer zakrizira ampak... se potrudiva pa gre. Len je za vlečt, full.
V ležalniku ga pa tud jst nimam velik... enostavno pozabim... ker se skoz po pojstli valava pa smejeva.
Jupi za dolgo spanje... joške so ti pa skor počle pol, ne?user posted image


ojla Mariposy, tebe sm pa tud zlo vesela. Joooj kako fajn se odzivate..., zdej pa še bolj vidim kok smo se pogrešale. Juupi. Kaj pa jaz to vidim... še 111 dni, bravo nosečkaaaaaaa. Joj.. kok si bla žalostna, zdej pa tko... tok ti privoščim. Ej pa ne pobegni nikamor, zdaj smo tukaj. Edino če nas res ne premaknejo kam drugam... Eh, itaq se bomo našle.


MAŠKA, kako je blo na plesnih, na pregledu?? Oooo kako mora bit to lepo. user posted image Ej.. pol pa, če bo porodniška... pa obvezno tortica v Evropi. Hm.. kaj pravita punce?? Sonček85?

zvesta, suuper, da javljaš za Twixy, tud jst dobim sms sam mi ne uspe gor prlimat. Sm jo pa že parx klicala pa se ne javi. Bi jo full slišala...
Joooj, super novička... men so šle kr skor solze, ko sm jo brala. Oo kok mora trpet.
Kako pa kaj ti.., nosečka? Si pa že deeeeeleč.user posted image


Sonček85, skutine palačinke......?????? Oooooooo ne nooooo, sline cedijo se..
Upam, da je Alči bolš, da je že kšn zobek zunaj. Moj mali se pa tko slini, pa rokice not poriva...


No tko... dons smo mel cel dan nek čudn jok, matranje..., ne vem. Sm zmatrana....jutr sva še doma, v četrtek greva pa na pediatrično v LJ. pančkat, mamo spet snemanje možgančkov in dihanja... pa glejte, da me boste greškale user posted image user posted image Lahko nočkooooo, punce.. No, sej sm jutr še tuki. Aja... pa mali je danes že začel mal več gugat.... tak srček je, tok sm zalublena v njega... najbolj srečna mami sm.

Pilotka in pilotko, kje sta... ?
Kepicaaaaaaaaaaaa..??


user posted image



(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 6:33:34   
zvesta
punce moje, meni dnevi tako hitro tečejo, da ne folgam vsega... preberme še vas, pa še to bolj na hitro.... zdaj pa sploh ne, ko sme mela bolanega možkota doma....


se pa vedno bolj nosčee počutim, pa čas me že preganja, ker nimam za bebo še nič pripravljeno.... prejšnji dan sem naročila lupinico in čakam, da jo dostavijo...pa cotke mi je kolegica nekaj prinesla... ampak mormo še tavečjemu pohištvo kupit, preblit, za voziček s eše vedno nisem odločla... v glavnem, štala... pa še prazniki pred vrati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 9:26:46   
a.biba
Jutro!
 
Evo mene z glavobolom iz postelje prinesenim.... že kavo pijem, pa se mi zdi, da bo je že boljše. Spet jamram, ne? Saj sem fajn, nič življenskega, princesko imam doma, zaenkrat ji ni nič, pa vseeno, da se ne bo kaj razvilo. Je bila ponoči ok, zdaj se pa tudi lepo igra in ne kaže nobenih znakov bolezni. Naj tako ostane.
 
Rižkoo sem vesela tvojih kratkih javljanj user posted image  - fajna si. Lepo, da ste uredili v razvojni, je pa tako praksa, da vsak nedonošenček obiskuje kakšno terapijo, tako da nič bat. To je samo previdnost in pomoč pri razvoju, čez eno leto se ne bo nikjer nič več poznalo. Je bilo pri kolegici ravno tako in je mala že vse dohitela.
Držimo pesti za jutri v Lj in glej, da boš poročala.
Tud mi smo imeli po vročinskem krču nevrologa in jo je tako pregledal, da sem se kar čudila, da tako skrbni zdravniku tudi obstajajo (pri naši pediatrinji res nisem navajena).
 
Zvesta tudi tvojemu dragemu hitro okrevanje. Vse boš še pravočasno uredila, nič bat. Par cotik oprat, če te kaj preseneti, druga se lahko pa vse uredi. A nov voziček kupujeta? Jaz mal spremljam, pa nimam pojma kaj bomo nabavili.
 
Kaže, da je tak čas, bo naš ati tudi verjetno obležal, se še komaj pokonci drži. Je bil v nedeljo na enem pogrebu, ga je nazeblo, zdaj pa bo bolnik postal.
 
No, jutro je že mimo tako dolgo tole pišem, skoz nekaj vmes, tako da lep dan vsem. Pa ne preveč obremenilen, baje je neka luna, tako da otroci niso brez razloga razdražljivi, pa jaz tudi neuser posted image . Je rekel ginekolog, da zdaj itak lahko vse na nosečnost dajem in mi je vse dovoljenouser posted image .
 

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 10:08:05   
pilotina
Rižkoo...evo me, vse je dobro...vas berem, sam bolj malo pišem...saj vidite user posted image

zadnjič sem vam napisala, da mi ni nič slabo, pa sem dobila nazaj porcijo in sedaj karkoli pojem mi ni dobro, bruham ravno ne, samo želodec pa je user posted image ...je že fajn, samo da je z najim bejbijem vse dobro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 12:06:06   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina


zadnjič sem vam napisala, da mi ni nič slabo, pa sem dobila nazaj porcijo in sedaj karkoli pojem mi ni dobro, bruham ravno ne, samo želodec pa je user posted image ...je že fajn, samo da je z najim bejbijem vse dobro


user posted image user posted image user posted image  Pilotinca, to pomeni, da biba raste... kar naj bo slabo, to je dober znak, čeprav ni prijetno! Še malo pa bo že nuhalnauser posted image user posted image user posted image .
 
Rižkoo na plesnih je bilo super! Malčki so uživali, da jih je bilo prav lepo gledat. Vsi so bili mali božički z božičnimi kapicami, rdečimi šali, belimi majčkami in kavbojkami. Vsi enaki, tako, da sem komaj svojo pupo našla na odruuser posted image
 
Tortica pade, sigurno, pa Sonček in Aleks bosta zraven!!
 
Dobro opravita v Lj!

 
 
Včeraj sem imela tudi prvič CTG, vse ok, komaj je našla srčka, kljub temu, da se je dete prestavljalo po trebuhu, da se je kar navzven videlo. Sem pa imela povečano vrednost ketonov v urinu, zato sem morala danes še enkrat lulat kar k svoji zdravnici v Šentjur, ampak danes pravi, da je OK, kjub temu, da mam pa mal povečane eritrocite. Baje ni panike.
 
Zvesta... šele zdaj se počutiš nosečo?user posted image  jaz tudi...user posted image
 
Mariposy tudi ti si že daleč!user posted image user posted image user posted image

 
Lep dan vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 16.12.2009 12:08:10 >


_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 12:43:31   
tassika
Evo midve sva tudi že nazaj z razvojne. In naša ima ravno obratno kot Liam, bolj ji je pri srcu leva stran in zdaj morava delati vaje da se bo še na desno obrnila oz da ji bo všeč in jutri že začneva s fizioterapijo, da se tassika nauči handlinga in ostalega. Sicer me ne bi dala, pa sem malo stegnila jezik in evo zdaj imam in še hiter datum. Kontrolo pa imava šele konec februarja.
Je pa že dva dni zoja sitna do konca, zaspana da konaj še gleda pa se bo drla tolk da je sposobna tudi bruhat, pa ima dudo, pa jo nosiš,... nič ne pomaga, pa niso krči, ker se nič ne zvija, predvidevam samo da jo luna nosi, saj pol ko zaspi je pa super, spi tudi po 3urce in ponoči tudi spi, samo uspavanje pa je zadnje dva dni prava muka, upam, da mine. In še potem ko zaspi se včasih po 10 min zbudi in spet tečnarjenje. Ah ja bo minilo a ne.
Saj bi še kaj pokomentirala pa nimam časa, ker si grem naredit kosilo in kavico, ker mi bo drugače glava odpadla. Vsem nosečkam želim čimveč pozitivnih znakov, pa naj bodo to slabosti ali pa dobro počutje, saj hitro mine, potem pa ko so otročki tukaj, pa mine še hitrejeuser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 13:42:07   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Je pa že dva dni zoja sitna do konca, zaspana da konaj še gleda pa se bo drla tolk da je sposobna tudi bruhat, pa ima dudo, pa jo nosiš,... nič ne pomaga, pa niso krči, ker se nič ne zvija, predvidevam samo da jo luna nosi, saj pol ko zaspi je pa super, spi tudi po 3urce in ponoči tudi spi, samo uspavanje pa je zadnje dva dni prava muka, upam, da mine. In še potem ko zaspi se včasih po 10 min zbudi in spet tečnarjenje. Ah ja bo minilo a ne.


Tassika se spomnim kako to zgleda, ko je dojenček še mali... moja je zdaj stara že 4,5 let in sem na vse te težavice že skoraj pozabila...pravzaprav niti ne vem kdaj to sploh mine...kar neankrat, ko se sploh ne zavedaš.... ampak...si me spomnila, da me vse to še enkrat čaka.... in to prav kmaluuser posted image

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 13:48:47   
tassika
Vidiš kako sem prijazna, obujam spomine, samo saj ni težko veš, te spravi ob živce, ampak se hitro pomiriš, navsezadnje je tvoj otrok in srečna sem da je zdrava tudi če je včasih tečkauser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 13:54:20   
a.biba
Pilotina lepo, da se javiš. Slabosti so dober znak, čeprav vem kako je to nadležno. Me še občasno obiščejo. Meni je rekel (zdaj seveda) ginekolog, da takoj pojedi nikakor v vodoraven položaj za nekaj časa, potem se pa uležeš na desni bok, da gre hrana lažje iz želodca. Preizkusi, jaz še nisem rabila zdaj.
 
Maška zdaj si pa že res na koncu. A ni prijetno na ctgju srčeka poslušat, pa še vso tisto divjanje in povzročanje hrupa. Pazi nase, še malo pa bo čas za potiskat!
 
Tassika bi jaz tudi rekla, da je neka luna kriva, ker se zdaj vsi pritožujejo glede spanja in tečnih otrok, pa mamic tudiuser posted image
Moraš včasih malo potisnit, če hočeš še kakšen pregled dobit, ne? Tudi v desno bo šlo kmalu normalno, nič bat.
 
Pri nas je začelo spet malo bolj snežiti, kako je lepo biti noter in ven gledati. Kosilo za nami, vse pospravljeno, otok v postelji, mačka nahranjena...Zdaj pa uro počitka, babika že skoraj spi, mami bo pa tudi verjetno zadremuckala. Včeraj me je tako na sedežni zmanjkalo, da sama sebi nisem mogla verjeti, sem bila potem čisto zmedena.
 
 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 13:58:21   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Vidiš kako sem prijazna, obujam spomine, samo saj ni težko veš, te spravi ob živce, ampak se hitro pomiriš, navsezadnje je tvoj otrok in srečna sem da je zdrava tudi če je včasih tečkauser posted image


Lepo napisano, sem že tudi jaz malo iz tega in bom kmalu spet tam. Bom potem poročala...user posted image  
Samo, da so zdravi, vse drugega se že da pretrpeti brez večjih muk.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 13:59:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mm:mi jih imamo so superuser posted image user posted image user posted image
http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=9&p_id=118



iiii, mi jih bomo tudi imeli, ko jih bo LM rabil user posted image user posted image user posted image  
dam stran kar na priljubljene user posted image

LM ze spancka in sladko sanja, kar nisem ga mogla v posteljco nest, sem ga kar gledala in ga bozala, sedaj pa moram cakat, da se ponoci prvic zbudi, da bo spet pri meni.
user posted image user posted image user posted image user posted image Super ,a veš kako jih Aleks obožuje,sem mu kar 3 pare naročila,SIcer jaz sem jih preko ene ki jih tukaj proidaja iz kanade ,ampak cena je ksoraj ista,če pa češ ti jih pa jaz naročim in pošljem gor.Jaz sem dala za troje 40€

Ja kako lepo,mali lepi zaspanček.Daj mi malo posladkaj dan s kako njegovo slikco ,jaz pa tebi z Aleksom

rižkoo:ja saj veš kako so deci,pa ne to pa ne ono,......na koncu pa rečejo a vidiš kak je superuser posted image jupi komaj čakam ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v LJ pa ler lepo zrihtajta in javi mi kako in kaj bo
Ne zobeka ni in ni ,ne vem kja je bilo.Pa saj vseeno danes (trkam na les )je tko kot druge dneveuser posted image user posted image
Ja palačinke:mmmmmmmmmmmmmmmmm mogoče te pa kdaj presenetim

zvesta :ja zdaj se bo pa počasi začelo veselo pripravljanje na novega članauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotina:joj te slabosti,jaz sama ne vem kaj to je vem pa ko so punce pravile ,čisto te shirauser posted image saj bo kmalu bolje,samo da je bebi zdrav in da lepo rasteuser posted image
mAŠKA:Mmmmmmmmmmmmmmm torica ,ja seveda ,no zdaj jih že tudi Aleks malo je tko da zanj tudi ja user posted image user posted image user posted image user posted image Super za pregled,CTG ,zdaj gre pa tudi tebi proti koncuuser posted image
tassika:saj bo ujela ritem in bo tudi spala ko ne bo lune user posted image ja nekako jih bo treba dat skupaj in se bosta naučila obračanja

Evo  mi se od včeraj naprej vsedemo na ritko za vsak korak,pa gor na noge in hop na ritko ,pa ponovimo vajo user posted image Prav hecen je ,pol pa pogleda če ga kdo gleda in se nasmejiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ati je ok-zdrav tko da smo spet happy family nazajuser posted image user posted image user posted image

Evo to je to


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 14:41:14   
malaMravljica
soncek, ma kok si ti dobrosrcna no. ej, ne kupuj, ker te pa postnina pol pride kostat. bom ze, nipanike, saj sedaj jih se ne rabi.
oooo... tvoj mali pa napreduje, ze v pokoncen polozaj, priden. si ze spravila vse spodnje dele omar, vsa cistila in nevarne zadeve stran.
ma z danasnjo fotko te ne morem razveselit, kvecjemu te lahko razzalostim user posted image user posted image  je pri meni v narocju in ga tako ne morem poslikat, prej sem ga za moment dala na kavc, se nisem ga cist spustila je ze dal usta dol kot bi v zeloooo kislo jabolko ugriznil in sirenco na minimum in zacel visat, pa sem ga takoj spet k meni dala. ubozcek ima tezko zivljenje a.
sva bila pa prej zunaj in tok spedenana, sem aparat vzela in hotla rect tajnici, da naj naju poslika, pa so ravno takrat zacel obiski v firmi user posted image user posted image user posted image   pa sama je danes in nisem mogla tezit.

sedaj morem pa po perilo v stroj in novo rundo prat dat. zakaj se mi zdi, da Luca nad to idejo ne bo navdusem user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Stare borke :-)
16.12.2009 14:53:43   
sonček85
Ni mi problem res ,sej se ti tko morem odkupit,saj veš zakaj in odplačat.
JOj mali revček res mu je hudo,mami mal bo treba bit bolj stroga,samo kaj ko pa jih še samo zdaj lahko tko cartamo potem pa ne več.Aleks se že ne pusti več tko cartat razn ko njemu paše in ko je zaspan.
Ja vse je pospravljeno,no saj se še ne dvigne čist na noge se pa postavi tko user posted image da da noge še bližje telesu in potem hop na ritko k spodvije nogo.

In kako je bil navdušen nad idejo ko si šla perilo dat prat.Jaz sem ga tudi zdaj dala ko Aleks spi


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 8:12:55   
a.biba
Jutro!
 
Glaseka oddana!
 
Glej ga Aleksa frajer. Ta bo pa kmalu letal naokoli user posted image user posted image user posted image .
 
http://www.youtube.com/watch?v=9vPfOjAw5Z0 - Ena za božično razpoloženje!
 
Pa štartamo dan...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 9:17:26   
MAŠKA
Ojla,

tudi moji glaski oddaniuser posted image

Sonček! Aleks ti bo pobegnil!user posted image  Pravi korenjak, verjamem, da mu ž tudi tortica paše!

Biba res že šibamo proti koncu! CTG me pa na vlak spominjauser posted image , naslednjega imam 28.12
 
Pozdravček vsem, je treba mal še delat!

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 9:39:54   
pilotina
sonček85 user posted image kako je vrgu rito v luft user posted image , še malo pa gasa user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 9:40:49   
a.biba
Eno vprašanje - sem prej pozabila.
 
Mislim, da sem ravno na našem forumu brala enkrat o teh paketih iz porodnišnic - baby paket, ko dobiš reklamni material zastonj. V celjski porodnišnici baje ne dobiš nič več, je pa ena omenjala kontakt, da si sam naročiš na dom. A ima še katera kakšno informacijo o tem. Sma včeraj s kolegico debatirale, pa sem rekla, da bom vprašala.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 11:25:14   
pilotina
dekleta...danes ima Fargesia pregled...držmo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 12:36:21   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

dekleta...danes ima Fargesia pregled...držmo pesti user posted image user posted image user posted image


Držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 14:32:20   
sonček85
Hejla!
Lep pozdrav
maška in biba.ja res je še malo pa bo šel,sam jaz še nebi radauser posted image
pilotina:ja a veš kok jo vrže,še višje jo da,pol pa omaga in buma na ritko pa se usede.V živo bi mogla videt ,prava pojava je
biba:paketek za iz P zastonj ne vem če boš dobila ker sem jaz takrat tega gospoda klicala in je rekel da ne dajo v P ker kao se ne morejo zmenit zaradi cene,tako pa tudi ne devajo.user posted image Če pa boš pa super.Sam ne vem kje točno sem videla ,bom pogledala in če vidim ti pošljem link

fargi:držimo pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Drugače smo ok,no razen mene nekaj danes.Namreč zjutraj se ob 5h zbudi da bi dala Aleksu mlekec in ko ga nardim se mi zvrti ,slabo,takoj pokličem mojga nj da Aleksu jest sama pa sem se ulegla,kjer me je še glava začela bolet.Prvič sem občutila tako slabost in bolečino.
Ves čas mi vreje po trebuhu-želodcu vse gre spodaj z mene,no zdaj popoldan je malo bolje ,veliko pa tudi ne.Upam,da se kaj iz tega ne izcimi.



_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 14:47:53   
sonček85
biba:evo našla :http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38


Sem ga pa jaz še 1 x danes klicala in je rekel da me pokliče nazaj ,bomo videliuser posted image


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 20:00:28   
adrijana.sara
Ups, narobe forum. Se opravičujem za vdiranje.


< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 17.12.2009 20:01:20 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 20:20:59   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

biba:evo našla :http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38


Sem ga pa jaz še 1 x danes klicala in je rekel da me pokliče nazaj ,bomo videliuser posted image



Hvala, Sonček za trud. Men še ni ratal nič googlat, bom potem, ko bo šla mačka mala spat. Čeprav bi se mogla učit kaj, pa sem že mal pozabla kak se to dela user posted image . To je lenoba, saj vem.
 
Kje pa ste danes vse? Cel dan me ni bilo, pa niste nič napisale. Jaz sem se pa tako veselila, da bom imela kaj za prebrat. Hitro na plano, čakamo poročila današnjega dne.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 20:23:08   
a.biba


user posted image  
        user posted image



 ŽE  PONOSNE MAMICE  user posted image

 
MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 
 
01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009
02. rižko              Liam                       20.06.1982     04.09.2009
03. Maj2009        Julija                      18.06.1984       20.09.2009
04. Nea_Teja      Jaka                       12.02.1975     26.09.2009
05. MalaMravljica Luca Mateo           12.10.1978     03.10.2009
06. Nogavica       Tilen                       18.05.1977      17.10.2009
07. Drobtinica      Matic                      28.09.1979    27.10.2009
08. Tassika         Zoja                        12.08.1983    31.10.2009
09. mariee            ?                                  (26)                  ?

user posted image

MAMICE ,KI JIH ŠE ČAKAMO NA NAŠI TEMI
user posted image

     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

 
01. Kliki                    27                    Tržič           xx.xx.09
02. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja          xx.xx.09
03. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana           xx.xx.09
04. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
05. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
06. mića                                                                       
07. polmaja                 36                                       xx.xx.09
08. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina         xx.xx.09
09. MiniMiška
10. soncek_25 
     (12.01.80) 29     Zasavje            xx.xx.09
11. Nadka30         (26.09.79) 30     ok.Celja           xx.xx.09
12. BeeBee
13. TeniRR                 26               Ruše               xx.12.2009
14. čebeli
15. tanjusi               34                                       xx.xx.2010
16.


user posted image

BODOČE MAMICE
user posted image

                               user posted image user posted image

 
  IME:             STAROST:         KRAJ:                  PREGLED: PDP:                                    
01. Sašaš          02.01.80 (29)  Vrhnika                     20.10.09
02. Maxy               30               Ljubljana                   xx.11.09
03. Nataša28       29                okolica MB                25.12.09
04. Kejti            21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
05. Maška         31.5.75 (34)    ok.Celja                   16.01.10
06. Nincrli             24            ok.Maribora                 02.01.10
07. twixy          10.02.81 (28)   Nemčija                   04.02.10
08. zvesta         (24.10.79)30     Lenart                   25.02.10
09.Strumf         (20.5.82) 26     ok.Brežic                 27.03.10
10.Kepica83  20.11.87(22)   Sv.Štajerska              04.04.10
11. barvar                                                               22.04.10
12. a.biba           26                  Štajerska                06.05.10
13. Divans1
14. pilotina      19.09.79 (30)      obala     21.12.09- 05.07.10
15. Oton                                                   02.12.09 -18.07.10
16. Fargesia        26              ok. Ljubljane17.12.09-09.07.10



user posted image


NEKAJ KORISTNIH LINK-ov

user posted image  Prva pomoc za  mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!


Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom


Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

UVAJANJE GOSTE HRANE
Uvajanje GH
Uvajanje GH 1


(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Stare borke :-)
17.12.2009 20:25:09   
a.biba
Sem si drznila vpisati moj pdp in popraviti leta, glede na to, da sem tik pred rojstnim dnevom.

Sem se pa spomnila na Kepica - v soboto je njun dan D,ne? Upam, da priprave potekajo gladko in da dobimo kakšno slikico neveste.
 
 

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?