|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Je zares treba izbrati zaščitno kremo z najvišjim faktorjem? In na plaži otroka poleg kreme obleči še v zaščitna oblačila s pokrivalom, pa ga lahko pustimo tudi na opoldanskem soncu? Preverite v članku!

image

Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati pravo.

NEGA IN ZDRAVJE

Pravilna zaščita otroka na soncu

Avtor: Helena Primic | 24.5.2023
image

Ste tudi vi zmedeni, kakšna je pravilna zaščita občutljive otroške kože na soncu? Ne eni strani izdelki z visokimi faktorji in nevarnimi sestavinami, na drugi sončne opekline in poškodbe kože. Obstaja še vmesna, preudarna in zdrava pot!

image

Zaščitno kremo za sončenje si lahko izdelate tudi sami doma in jo uporabljate za vso družino. Vendar pozor: pri uporabi domačih zaščitnih krem je treba biti posebej previden!

BLOGERJI

BLOG: Se res moramo bati sonca?

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 16.7.2019
image

Pa saj v resnici ni sonce tisto, ki nam škodi, temveč človekov odnos do sonca, narave in zdravja!

STRAN 1 OD 1

Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...