|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

S preprostimi triki do popolne otroške sobice

Avtor: Martina Mally, E-baby.si | 19.4.2021
image

Ker je pomlad čas za prenove, razkrivamo nekaj preprostih trikov, kako do popolne otroške sobice.

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Idealna otroška soba

Avtor: Maja Črepinšek | 24.1.2010
image

Otroci živo doživljajo svojo sobico in jo imajo radi – kar vam bodo pokazali tudi tako, da bodo porisali stene svoje sobice, morda pa tudi pohištvo… :)

image

Ko se napove nov član družine, običajno ne pomislimo najprej na prostorski izziv, ki ga bo dojenček verjetno povzročil s svojim prihodom. Bolj kot se bliža dan D, več skrbi in vprašanj poraja prihod naraščaja.

OPREMA DOMA

Poživimo in osvežimo otroško sobo

Avtor: Barbara Bališ Markovič | 24.1.2010
image

Otroška soba se kar naprej spreminja, saj otroci rastejo, dobijo bratca ali sestrico, … Sobica se prilagaja starosti in potrebam otroka, oblikam igre, gibalnim sposobnostim, želji po ustvarjanju, …

STRAN 1 OD 1

Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
Ustvarjajmo skupaj: Ta čudovita pomlad
Narava se počasi prebuja iz zimskega spanja in sončni žarki nas prav nežno božajo ter vabijo v naravo. Raziskujte pomlad...