|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRIPRAVE NA POROD

Sem pripravila vse, kar potrebujeva?

Avtor: Tosama, d.o.o. | 21.3.2017
image

Za vse, ki vas bo v letošnjem letu »obiskala štorklja«, smo zbrali nekaj napotkov in dobrodošlih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se boste čim bolje pripravili na prihod novega družinskega člana.

UČENJE IN IGRA

Nova igrala na igrišču vrtca v Rožni dolini

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.10.2010
image

Ob dnevu otroka je vrtec v Rožni dolini dobil novo igrišče. Nova igrala so otroci dobili s pomočjo Tosamine dobrodelne akcije Totko prenavlja otroško igrišče, ki je zaživela sredi avgusta in doživela velik odziv iz vse Slovenije.

STRAN 1 OD 1

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...