|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.1.2007 18:26:55   
Anonimen
babe moje djte delat keglove vajeuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
21.1.2007 18:51:04   
Arabela
Sovražim družinska srečanja....
Vsi so silili v mojo Katarino... in seveda ona najprej dobrovoljček, nato pa taka histerija, da sem jo komaj pomirila.... si ne dajo dopovedat da je mala šele 4 MESECE STARA in ji je napor več ljudi hkrati....
Je pa prednost v tem, da sva jo hitro pobrisala domov... zdaj jo ati kopa, nato pa pančkat... komaj čakam...

Mis, tudi jaz sem mojo pustila jokati v posteljici, ampak zdaj pa ne morem več... nisem najbolj zadovoljna da spi v postelji pri meni, ker se ne naspiva ne ona ne jaz, ampak saj bo hitro zrasla in še želela si bom, da bi se stiskala k meni...
Se mi pa zdi, da naša mala točno ve kako doseči svoje... na trenutke ji res nič ne manjka pa taka histerija.. danes ko smo odšli z obiska sem jo dala v lupinico v avtu in prisežem, me je pogledala z objokanimi okicami, mi podarila čudovit nasmeh, zavzdihnila in zaspala... češ, sem dobro zrihtala mami da smo hitro šli? user posted image
Ma jo imam rada bolj kot življenje samo....

Lahko noč, pa eno bolho za pomoč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
21.1.2007 18:52:51   
Arabela
Aki, keglove pa tudi trebušnjake pridno delam, čepravse mi zdi, da pipica ne drži več tako dobro...

Kar se tiče spanja sem tudi jaz ugotovila, da več kot spi podnevi, bolj mirna je ponoči.... jaz sem za to teorijo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
21.1.2007 19:05:15   
štorkljica
Ojla!
Čeprav se mi ne da pisati danes nič, se raje zdaj malo javim, ker nevem kako bo jutri ker ati dela celi dan in bom verjetno s cajtom bolj na švoh.
Arabela & Pikabu hvala za odgovor. Glede dodajanja sem se jaz že davno odločila, da bom začela že po 4 mesecu, pa ne takoj prvi dan, ampak tam proti petemu, recimo, ko bo 4,5 stara. Začela bom z lahkimi stvarmi, rižo z mojim mlekom, korenček... vse seveda spasirano v kašice in tudi ne vsak dan, da bom lahko spremljala alergije in ostale neprijetne reakcije. Tako nekako, da bi potem po 6 mesecu, recimo ko bo stara 6,5 že lahko imela vsak dan 2-3 obroke redne hrane, pa še kaki čajček za povrh. Seveda pa še vedno mislim dojiti, če bom le mela dovolj mleka.
No naj bo to vse za danes...aja Arabela Ajda tudi slabo prenaša gužvo in ko potem vsi v njo zijajo in cvilijo z čudnimi glasovi kot, da ni pred njimi dojenček ampak neki debiluser posted image  Ona se sicer super obnaša pred prišleki, ampak potem je joj ko smo sami, recimo včeraj ko smo šli domov od obiska pri mojih starši (zmes so uleteli še neki prijatelji mojih staršev), se je mala v lupinici drla na ves glas do doma to je 35km oziroma 30 minut neprenehoma, Ubožčika je bla doma čisto zmučena. Se mi prav smili.
Lep spanček vsem skupaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
21.1.2007 19:06:30   
štorkljica
Še to
keglove sem jaz delala samo prvi mesec, pa mi je še pol malo puščalo do konca drugega meseca, zdaj pa se mi zdi, da se je vse skupaj samo od sebe popravilo. Hvalaboguuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
21.1.2007 19:07:15   
štorkljica
Nekaj še malo zabluzim, da bom pol mela dvestoto objavo!! user posted image user posted image user posted image  Bravo jazuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3056
21.1.2007 20:28:58   
altati
AKI - keglove nimajo veze z mojim mehurjem, ki je pogledal ven.Keglove pomagajo, ko sta maternica in mehur nad medenico, ko se zgodi ob porodu to, kar se je meni (da zdrsne nižje), ne pomaga nobena vaja, Mi je ginekolog narisal, opisal.....žaluser posted image . Bilo bi lepo, če bi se dalo tako enostavno pomagat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
21.1.2007 20:35:39   
Anonimen
joj altati sori..upam da bo klma bolš..nism vedla...to je mela tud od mojga strica žena...

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
21.1.2007 20:38:39   
Anonimen
ja že samo klegove vaje pa trbušnjaki so čisto neki druzga..samo tako...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
21.1.2007 20:52:20   
altati
AKI - če bo sreča mila, bo pomagala operacija.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
21.1.2007 21:42:23   
Pikabu
Ku-ku. user posted image Ste me kaj pogrešale? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
21.1.2007 21:46:11   
Maxica
Pikabu, ja, seveda, jaz sem ta čas prav vaše fotke šla pogledat, da sem se mal potolažila.user posted image  Ne, resno sem jih šla pogledat - super krasni ste.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
21.1.2007 22:18:45   
mis
Punce hvala za vašo podporo. Res sem jo potrebovala. Sej to se tako grozno sliši, da sem jo malo pustila pojokcat, ker jo večinoma res ne pustim in takoj ko me pokliče reagira. Sej, zdej se pa sekiram, čeprav ji nisem nič hudega nardilauser posted image . Potem se je po pol ure zbudila in se nasmejala. Tako da ne vem če je bla res tko zmatrana. Je pa res kar ste napisale, da bolj so utrujeni slabše je. to sem tudi jaz pogruntala.
No potem je bila naša Tina cel dan nekaj tečkasta. Že prej je bla. Pa se je to skoz vleklo. Potem pa je šel možek z njo ven, jaz pa spat. In je spala dobre tri ure. Zbudila se je ob 18h. V hud jok. Sploh se je ni dalo potolažit, samo ziza. Ne vem, a je bla tko lačna... al kaj. No potem je jedla in spet jok, v glavnem ves čas bolj jok. Med kopanjem je bilo ok, še oblekla sva jo brez joka. Pol pa je vlekla zizo, pa jok, pa vleče, pa jok. Pa sem posumila da mam premalo mleka, da nč ne teče in jo jezi. No, potem pa sledi nekaj neverjetnega. Res dolgo sem jo hranila, potem se mi je nasmejala, jo dam v žakelj za spanje (ob 21h), v posteljico, pokrižam, dam lupčka, ugasnem luč, prižgem uspavanke, pustim vrata odprta in grem ven. Dude ni imela. Čakala sem da zajoka, da ji dam dudo, ker kar tako je noče imet. Čez nekaj časa je šel mož pogledat in mala je spala. user posted image Punce, nisem mogla verjet. Vem da se vam nekaterim zdi to čisto običajno, ampak tudi pisknila ni, ko sem jo dala v posteljo. Tudi ust ni odprla. Lepo je gledala in zaspala. Vesela sem, da ji nisem popoldan zagravžala posteljice in spanja. Ne vem. Zmedena.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
21.1.2007 22:25:45   
lucika
pozdravcek!

preziveli smo se en lep dan. vsak dan se nas mali vec smeji; prav ponosna sem, ko se ljudje topijo, ko gledajo v vozicek..on se pa smeji, kot bi bil placan za to:)

dajte mi povedat: kolikokrat na dan se previjate? vcasih razmisljam, da se premalo...samo kaj, ko sva pa stalno na terenu. dopoldan po previjanju eno dooolgo rundo, popoldan prav tako. pa ko je v vozicku, spi, ali pa se smeji ven, kot receno..mi na misel ne pride, da bi preverjala stanje plenice. zvecer pa gre spat okoli sedmih, pa odkar imava aktiv fit, mu tudi zdrzijo celotno noc. vmes pa 2-3 krat...tak, da 4-5 krat skupaj; pa se mi zdi to ful malo. kaj mislite, da zanemarjam bogega otroka?user posted image

jutri gremo v RA, potem pa upam, da smo zakljucili s temi pregledi. upam, ker bolj kot berem teme o ra, bolj najdem vse simptome vzorca. tak da....no, upam, da je vse v moji glavi. pa da ne dobimo kake fizioterapije. ker je ziher v celju, meni se pa res ni sami za vozit z malim..moj pa je ze itak pokuril dopusta, ker smo imeli ze uuu pregledov. pa saj vem, vse za zdravje..ampak ce si lahko zelim, da je zdrav ze zdaj...si, in to mocno.

tak, pa je konec vikenda..kdaj je sploh bil?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
21.1.2007 22:54:10   
Pikabu
Sem malo prišla k sebi, pa bom mogoče lahko že danes vse napisala. Prebrala sem vas, zdaj pa naš današnji dan. Super je bil. user posted image user posted image user posted image user posted image Maks je krasno jedel, ves čas je imel polno ljudi okoli sebe in bil pravi dobrovoljček.

Zjutraj se je Maks prvi zbudil že malo čez pet. Sva kar vstala, se preoblekla in šla nazaj podojit. Je bil že takoj pravi dobrovoljček, se je smejal na vsa usta in kar naprej nekaj čebljal. Za njim sva vstala midva z možem in se uredila. Nato je šel mož pripravit avto in vse znosit noter, jaz pa sem dvignila še Emo. Smo se že včeraj pogovarjali, da bomo šli na izlet in ji ni bil noben problem vstati. Malo pred sedmo uro smo šli od doma. Maks je lepo zaspal, Emi je bilo pa vse preveč zanimivo. Nekje pred Ribnico se je Maks zbudil in je bil huuuuuud jok. Sem hitro ugotovila, da se je pokakal in danes se je res izkazalo, kako zelo ga moti, če ni takoj previt. Se nismo ustavljali, sva rekla, da kar poskušamo priti do Kočevske Reke. Nekako nam ga je usplo umiriti, ko pa smo prispeli na cilj, je bila prva stvar previjanje in takoj dojenje. Ema je pojedla zajtrk, potem se je pa igrala z drugimi otroci, ker je mož že imel vaje. Tik pred mašo mi je Maksa uspelo uspavati v vozičku, tako da je bil priden, Ema je bila pa tudi kar pri meni in se je danes že kar izkazala. Sicer je hodila malo sem in tja, ampak je imela omejen prostor in je šlo. Po maši je bilo kosilo. Maks se je tudi zbudil in bil spet ves nasmejan. Vsi pevci in pevke so hodili okoli njega, podajali so si ga iz rok v roke, on je pa užival. Važno mu je bilo, da so se sprehajali z njim naokoli. Ko sem jaz v miru pojedla, je postal rahlo siten, sva se šla podojit in previt, potem smo šli pa na sprehod. Spet je zaspal v vozičku. Po sprehodu smo se odpravili domov, ampak po drugi poti, saj smo si šli ogledat še ruševine ene cerkvice. Tam je zelo pihalo, ko smo se ustavili, je Maks bil majčkeno siten, zato mi ga je mož dal spredaj in sva ostala v avtu in se v miru spet podojila. Ko smo se odpravili naprej, je lepo zaspal. Vendar mi nismo šli domov, ampak še na praznovanje tetine 50-letnice. Malo pred LJ je bil spet huuuuuuud jok. Dozdevalo se mi je, da je mogoče pokakan, vendar ni nič smrdelo. Izkazalo se je tudi, da bo gospodič imel rad hitrost, saj ko je mož malo pospešil, je utihnil, ko je vozil počasneje, je bil jok. Na enih ovinkih se je potem umiril, tako da smo prišli na cilj brez ustavljanja. Tam smo samo čestitali in že sva se midva šla previt in res je bil spet pokakan. Še podojila sva se, pa sva šla nazaj k družbi. Tam se je pa zgodba ponovila. Nekateri so ga prvič videli, šel je iz rok v roke, nič ga ni motilo, le sprehajati so se morali z njim. Aja, pa da povem, koliko nas je bilo, jaz imam 11 tet in stricev, 26 bratrancev in sestričen, to je žlahta le po eni strani, po drugi pa ne vem, koliko jih je bilo. Res nas je bilo veliko, Maks je pa vse krasno prenašal. Ko se mi je le zdel malo siten, sem ga sama vzela in stistnila k sebi, pa mi je v naročju zaspal, v največjem šundru in med zelo glasno glasbo. Ko se je pa zbudil, je pa spet šarmiral vse naokoli sebe s svojim smejanjem. Preden smo šli domov, sva se šla še enkrat previt in podojit. Ema je pa itak uživala, ker so se moje sestrične ukvarjale z njo. Ema je spala na poti iz Kočevske Reke do moje tete, zdaj na poti domov pa nič. Vsa je bila pod vtisi in je ves čas pripovedovala, kaj vse je počela. Zdaj pa oba že pridno spita. Občudujem mojedva sončka, ker sta bila res krasna, saj sem sama pošteno utrujena, pa noge me takoooooo bolijo. Ampak sem si morala vzeti čas še za vas, ker ne vem, če mi bo jutri zneslo. Imam namen še likati, ker je res že ogroooooooooomen kup, imam že prav slabo vest. Popoldne gremo pa k mojim staršem, ker ima mami roj. dan, pa svečko za krst moramo iti iskat, pa darilo za mojo krščenko moramo iti kupit.

Današnje dojenje: zelo me je bilo strah, kako bo danes šli, pa sem pazila, da sva se umaknila na samo, pa je čisto lepo jedel. Nazadnje sva se kar pred drugimi, pa ga ni več motilo, mogoče je edino malo manj pojedel, da je lahko prej firbcal okoli. Sem bila tako vesela, pa tudi s stranmi ni kompliciral. To sem si pa kar oddahnila. Vidim, da imate tudi druge podobne probleme. Jaz pojma nimam, kaj je bilo zadnjič očitno pa res mine.

MIS, NISI SLABA MAMA, TINI SI NAJBOLJŠA!!!!!!!!! Glej glede tega sem jaz taka, da kdaj pa kdaj pač tudi pustim, da se joka. Presodim, kdaj lahko, vedno pa to nardim, če sem sama živčna. Včasih mi je res tako grozno, da imam tudi sama zelo slabo vest in isto razmišljam kot ti, ampak če takrat skušam nekaj reševati, sem samo še bolj živčna. Takrat si vzamem minuto (ali pa manj, nimam občutka) zase, toliko, da sebe umirim, potem pa lahko tudi njega. Se pa strinjam, da je verjetno tako zaspana, da ne more zaspati. Jaz ga v takem primeru tudi kar uspavam v naročju in tudi pustim, da spi pri meni v naročju. Saj običajno ne spi dolgo tako. Glej, jaz sem se pri Emi ful sekirala, pa ne sme spati v naročju, pa ne sme spati pri nama, pa.... cel kup stvari. To me je samo nerviralo. Zdaj pri Maksu me nervira samo to, če prej računam, da bom nekaj naredila, potem pa ne gre po načrtu, Maks ne zaspi ali pa spi v naročju in potem ne morem narediti. Pa ponoči me nervira, ker je Ema tak čas lepo spala, on se pa zelo pogosto zbuja in se hitro podoji in spi naprej. Pa sem se odločila, da bom nehala bluzit. Doma sem zaradi Maksa, če se njemu spi v naročju, ga bom pač pustila (to je zelo redko, večkrat je kje zunaj doma), ponoči ga bom pa tudi rajši dojila, saj sem samo nervozna, če ne vzame dude ali ne pije čaja, pa se še bolj oba zbrihtava. Mis, ti delaj po svojem občutku, pa predvsem nehaj razmišljati, da delaš karkoli narobe. Sem pa tudi sama odkrila podobno kot Maxica, da ima vedno nek razlog, da se dere. Lahko je tudi samo to, da pač hoče biti v naročju, včasih pa tudi obratno. Si oddahne, če ga dam na tla, očitno mu postane prevroče. Se pa vedno spomnim, kaj mi je moja G rekla v prvi nosečnosti. Je rekla, da te včasih prime, da bi otroka vrgel skozi okno, pa si vsakič, ko pride do kakšne hude situacije, rečem, da tako hudo pa ni. Pa ni tega mislila zelo resno, pač je dala primerjavo, kako hudo je včasih in da ne smem imeti slabe vesti, če me znervira, pa da moram poskrbeti za svojo mirnost, da lahko potem še za otroka.

Moj možek: strojnik. Dela v plastični industriji, brizgajo ene plastične dele za avtomobile, zdaj trenutno pa ureja fotolaboratoij in bo tam delal. Kaj bo delal, pa še nisem čisto dojela. Je pa vseeno taka služba, ko ne more kar ob treh pospraviti in iti domov, tako da nikoli ne vem, kdaj točno pride, ampak me pokliče, preden gre in potem kosilo prilagajem temu, da lahko pripravim v desetih minutah. Včasih že prej skuham in takrat samo pogrejem, včasih pa kaj zelo hitro narejenega pojemo. Včasih pa tudi malo kasneje jemo.

Lu, vsak mesec se že pozna, če samo pri Emi pogledam, kako se razvija. Prihaja vaša Maja za našo Emo. Saj, če sedaj pogledaš jaslice: user posted image Brez komentarja. Ima ogromno dela z njimi. Ampak zato tudi so. Naj ima veselje.

Beki, jaz sem ista. Grem celo od doma, da kupim nekaj zase, pa mi potem ni takoj na prvi uč všeč, pa raje zavijem k otroškim stvarem in kupim kaj za maledva. user posted image

Kar se toplic tiče: se sploh ne spomnim. Pomojem mi ni nič ven teklo. Z Maksom pa še nismo šli. Čakamo, da dopolni 4 mesece, potem pa gremo. Sem pa brala, da si ene dajo blazinice v kopalke. Jaz si jih nisem nikoli.

Kolo, beki nič še. Ga še nimamo. Sem mislila, da bomo včeraj šli, pa se je možek tako slabo počutil, da ni bil za nikamor. Upam, da nam uspe v torek, je pa odvisno, kdaj pride iz službe domov. Dajte mi še nekaj povedat glede tega, tiste ki imate izkušnje. Zdaj sva v dilemi ali naj kupiva kolo ali steper?

Maxica,
jaz sem pri Emi isto delala, da sem jo čim kasneje podojila, pri Maksu pa ne gre. On hoče biti ob osmih v postelji. Če ga ne podojim in spravim spat, mi spodaj zaspi v hudem joku. Pa prvo rundo še nekako spi, ampak naprej se pa potem zbuja na dve uri. To je pa super, da je Max tako priden pri maši. Jaz sem danes videla, da naša tudi kar zna biti, samo se je poznalo, da je Maks spal. Pa omejila sem ji prostor, sva šli sedet v klop in se je premikala, samo toliko, kolikor je imela prostora, pa je šlo. Govori sicer ne kaj dosti, ona poje alelujo, pa če so kakšne knjige, bere ven, pa kakšpen amen se spomni vmes reči. Se pa res pozna, ker hodi z možem na kor in sploh nima občutka, da mora spodaj biti pri miru, tiho. Pa to se pozna, na koru je več otrok, pa če gremo tukaj ob desetih k maši, je tudi polno otrok in če bi ona že bila pridna, vidi druge in gre z njimi. Ah, se bo že navadila, ji pa nočem zameriti tega, tako da ji ne težim. Sem pa tudi jaz že doživela grde poglede, pa me je najprej še malo zabolelo, zdaj pa si mislim svoje in me ne gane. Enkrat se mora navaditi, pa lepo mi je, da gremo vsi skupaj. Pa zdaj, ko sem sama hodila k maši, sva ji rekla, če ostane z mano doma, pa je vedno hotela iti v možem k maši, ni bilo variante, da bi bila ona pri meni. Rada gre pa zelo.

Mis,
sem sedaj še prebrala, kaj si napisala. Tako dolgo že tole pišem, da si že sama vmes pisala. user posted image user posted image user posted image user posted image da je uspelo zvečer lepo zaspati. A ji daš vsak večer uspavanke? Pri nas to pali in od kar to delam, še lepše zaspi. Saj se bosta ujeli, pa tudi Tina se bo navadila sama zaspati. Le pogumno naprej.

Lucika
, glede previjanja. Jaz ga čisto po potrebi. Vedno, kadar se pokaka, ker ne zdrži pokakan. Zadnje čase je to pogosto, tako da se malo večkrat previjeva, pride pa kakšne dan, ko sva tudi veliko na terenu, pa malo kaka in se tudi manjkrat previjeva. Jaz mislim, da če nima razdražene ritke, pa da je samo polulan, lahko tudi dlje zdrži. Če bi imel pa kaj vneto ritko, bi pa ga pa še bolj pogosto, da bi bila več na zraku, pa da večkrat namažeš. Pa malo sem že Gorenjka, če plenica ni veliko polulana, potem mu jo še malo pustim. Se pa zadnje čase res skoraj po vsakem dojenju, ker se takrat običajno pokaka.

O, joj. Pa sem spet nadoknadila za cel dan. user posted image Zdaj grem pa tudi sama spat. Utrujenosti ne čutim več toliko, pa mislim,da bom vseeno zelo hitro zaspala.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
21.1.2007 22:55:26   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pikabu, ja, seveda, jaz sem ta čas prav vaše fotke šla pogledat, da sem se mal potolažila.user posted image Ne, resno sem jih šla pogledat - super krasni ste.user posted image user posted image

O, hvala. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
22.1.2007 7:23:35   
Arabela
Dobro jutro!

NE morem verjet da sem prva... a vse še sladko spite?
Grem prevrit kakšno je vreme.. včeraj je bilo čudovito sonce čeprav so napovedovali dež... mogoče pa so se danes tudi ušteli...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
22.1.2007 7:23:54   
štorkljica
Dobro jutro!
Kaj sem prva?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
22.1.2007 7:24:30   
štorkljica
Eh, Arabela....za 20 sekund!

Neposredna povezava do sporočila: 3069
22.1.2007 7:35:55   
štorkljica
user posted image user posted image user posted image

Sem predolgo brala Pikabujin post.user posted image

Mala še lepo spi, sem jo včeraj dala spat ob 21h, se je potem podojila še ob 00.30 in spi še od tedajuser posted image
Glede joka tudi jaz delam pri Ajdi tako kot Pikabu, jo včasih pustim malo jokati in to čisto po občutku, pa vidim tudi da včasih ni pravilno da sem to naredila, vendar ker jo nikoli ne pustim za več kot 5 minut si zato ne očitam, da delam kaj narobe. Ker je res potrebno, da najprej umiriš sebe, če te jok v tistem momentu preveč ziritira in šele nato greš k otroku in ugotavljaš kaj je narobe. Vendar kot pravim, jokati jo pustim le izjemoma (mogoče 1x v treh dnevih), ko mislim, da je vse pošlihtano (previta, sita, jo je toplo, ko v bistvu res nima razloga), takrat ponavadi ugotovim, da je ali potreba po bližini ali zaspanost, kaj dosti drugega ne more biti.
Ne se sekirat zaradi joka, jaz sem dosti glede tega skozi dala, pač včasih malo več jokajo, včasih pa manj. Boš videla MIS, da bo tega vse manj in bo vse več smeha. Ti si ziher supermamauser posted image
Lucika mislim da ne zanemarjaš svojega otroka glede previjanja, saj se tudi mi previjamo samo 5-6x na dan. Ponoči pa itak ne, razen če se mi med nočnim dojenjem pokaka. Previjaš pač po občutku, če pa misliš, da je to premalo, pa ni spet nič narobe, da previješ večkrat. V glavnem ne se sekirat, da zanemarjaš otroka, to bi bilo samo, če bi ga previla 1-2x na dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3070
22.1.2007 7:37:49   
štorkljica
Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E LUCIKA IN AIDAN!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3071
22.1.2007 7:39:47   
štorkljica
Arabela danes bo v naših krajih baje dež, mogoče tudi sneguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BLJAK!

Neposredna povezava do sporočila: 3072
22.1.2007 7:41:47   
Arabela
Fuj, kako pri nas user posted image ... smo se že odvaditi tega grdega vremena, ker pri nas pa zdaj že dolgo ni deževalo...

Le kaj bomo počele ves dan? Pa mala čez dan samo v vozeku zaspi user posted image  To bo če pestro danes... No saj zjutraj greva na telovadbo na Štorkljo, pa se bova mogoče potem potepale po obiskih...

Pikabu, ti imaš pa res pridne sončke... No saj naša je tudi pridna, le zelo bojazljiva je...

Za zajtrk sem si privoščila čokoladno rolado user posted image ... sem se pregrešila, ampak ne zaradi kg, temveč zaradi mozoljev!!!! Nikoli jih nisem imela sedaj pa sem mozoljava kot najstnica.. sploh ne vem kako se jih naj rešim? Ima katera kakšne predloge?

Mene pa danes čaka user posted image  in user posted image .... najverjetneje s pomočjo Katarince v kengurujčku...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
22.1.2007 7:45:56   
altati
mis- bravouser posted image user posted image user posted image ! Lepo da si se potolažila in čestitke za malo Tino, ki je tako lepo zaspančkala v posteljici!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
22.1.2007 7:46:28   
Arabela
Amazona, pri nas že dežuje... fuj fej faj.... sem ravno spustila user posted image na dvorišče, joj kako bo mokra...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?