altati
|
beki24-daj fotke še na mail, prosim, da jih dam nekaj razvit...jaz bom svoje še dala gor, včeraj smo šli na operaterja T2 in imamo probleme z upload-om....žal ....saj že urgiramo...sem non stop na telefonu s tehniki in bentim drugače pa punce - bilo je prijetno srečanje, zabavno, lepo vas je bilo videti, same fejst punce....pogrešale smo pa @lino, Pikabu, Muki1, Tasha23, Clody, AKI, Amazono, Arabelo, Evik ...katere vse sem še pozabila???...še vas je nekaj..... Vava- res vaju je bilo super videti...sem možičku in puncama takoj pokazala vajine fotke. Punci sta bili navdušeni nad frizuro tvojega Lukca.... Frrrr- tvoj Jaša je prehudo radoveden cukerček in mu radovednost ne da spati...poskusi s temo, stisni ga, daj mu uspavanke..... Beki24, Mis, Moci - vaše punce bodo naše potencialne neveste Maxica - tvoj Lan je popoln otrok-priden. Da o Maxu niti ne govorim...frajer za umret, cuker, popolnoma ubogljiv.... Gaya- a se je ati kaj kregal, ker je Jaša pretipal vašo Gajo se še javim....zdaj grem gledat če smo na Loto zadeli
|