|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.2.2007 3:45:48   
Maxica
PRVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Da ne bo katera gledala, če se mi je poslabšalo - z Lanom sva se lih dojila, pa sem rekla, da grem še Oskarje mal pokukat...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6601
26.2.2007 7:01:45   
altati
Maxica-ponoči ne velja!!!!To smo se že zmenile!
PRVA SEM JAZ!!!!! Dobro jutro!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6602
26.2.2007 7:09:04   
altati
Sem vam pozabila povedati, da smo bili včeraj zvečer pri dežurnem zdravnikuuser posted image . Z Jašem seveda! Ima hud očesni konjuktivitis (upam da sem prav napisalauser posted image -po domače beri vnetje). Teče mu gnojček iz obeh očk, tako da sva dobila antibiotične kapljice za oči, čez dan jih imava na 2 uri! Potrebno mu jih bo dajati vsaj 14 dni, tako da nam cepljenje v petek odpade! Jupiuser posted image user posted image !  Vsaj 14 dni še ne bo cepljen, minimalno! Zaradi vseh naših viroz! Je bila ravno naša pediatrinja včeraj dežurna, tako da sva se zmenile da ga v petek na sistematiko prinesem samo pokazat, da se ne bo med bolane hodil kazat!
Gaya-kako je mala Gaja? Upam, da ste dobro!
Maxica- čakam poročilo iz Oskarjev!
Moci-kje točno si se pa ti potepala?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6603
26.2.2007 7:30:08   
štorkljica
ČESTITKE EVIK & MATJAŽuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Le kje se potepa tale naša Evik?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6604
26.2.2007 7:31:41   
Arabela
Dobro jutro!

No pa je tudi nas doseglo grdo vreme user posted image .. sicer ne dežuje, je pa ponoči in je vse mokro...

Naša pujsika je bila včeraj spet pravi angelček user posted image ...  v trgovini je bila ful pridna (zato je spet dobila nov CD s pesmicami), pri tašči na kosilu je vse šarmirala in ni nič jokala (hvalabogu sem imela že travme da ne mara te babice), nato na obisku pa je pravi čas povedala da je že čas da se domov poberemo, ker je bila mami tudi že utrujena.. sicer smo ji malo ritem zamešali in je nato spala od 17.30 do 19.30, pa smo se samo malo umile zvečer, se igrale in je zaspala okrog 22ih.. no ponoči pa tako spet dojenje na 3ure... pa sem se že navadila..

Sem ji pa v HMju kupila vrečo za spanje... pa nič ne protestira, mami pa je srečna da je vsaj malce pokrita..

Danes bi bil idealen dan da mami malo hišo v red spravi.. bomo videli če bo volja... saj sproti imam pospravljeno, ampak v kakšne kotičke pa boljše da ne pogledam ker je joj...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6605
26.2.2007 7:32:32   
štorkljica
Dobro jutro vsem!

Noč katastrofa...zgledam kot vampir...v Prekmurju je ponoči padel sneguser posted image ...tega ne razumem, je bil napovedan?...
Eh kasneje se še kaj javim, zdaj ne morem več...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6606
26.2.2007 7:34:38   
Arabela
user posted image
Čestitke EVIK in MATJAŽ!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6607
26.2.2007 7:38:54   
Clody
Dobro jutro,

Amazona, se pridružujem k vampirkam.  Sem si skuhala trojno kavo. Sem vsa zelena. Ponoči je tko pihalo, da nam je skor  odneslo ruleto!

Maxica goljufaš!!!

Altati, a pri vas pa še ni konec!user posted image user posted image Sem se dons prou zamislila, kako se sekiram zaradi enih planičnih izpuščajev, medtem ko imate vi cel bolezenski direndaj. Kako pa se Jaša drži? A se mu učki skupej limajo zaradi vnetja? A Tija je zdaj v redu?

Čestitke Evik im Matjaž!!!!!! Včasih nas malo prebereš a?? Še napiši kaj kako se rihtate??

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 6608
26.2.2007 7:39:07   
naja78
jutro.

no mi smo pa učer neki probal....
sej sem pisala k se zvečer ne more umirit po večerji in še žvrgoli s tečnobo vred do 23h.
no zdaj smo mu dajal mleko plus rižolino,...je blo do cca4 zjutri mer....pol sem pa razmišljala da ga mogoče v želodčku tišči...user posted image no in mu damo učer sam mleko.zaspal je ob 22.30.in bil pokonc že ob 1.oo.user posted image
bom kr pr rižolinotu ostala.
me je pa tokkkkk kakat dans ponoč prjel ko sva jedla,da sem mojga zbdila in je mogu nadeljevat....mali se je med tem spremenil v čuka.....user posted image no pridem nazaj ga vzamem in mali zanana nazaj.user posted image je pa že protestiru ob 4.00 sem se mrtvo nardila in ga ignorirala....smo spali pol do 6.00.user posted image user posted image

no se kasnej še javim.....že protestira.user posted image

punce jutri pa praznujem 29 let....joj kolk čas beži.upam da utegnem kej gor....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6609
26.2.2007 7:39:59   
Clody
Arabela, zame pa ni nikoli idealen dan za pospravljanje?user posted image user posted image user posted image

Takile dnevi so idealni za lenarjenje!user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6610
26.2.2007 7:40:01   
mis
Pri nas tudi noč bolj tako tako. Hranjenje ob pol treh in pol šestih, vmes pa duda nevemkolkrat. Nisem štela. Ob sedmih pa mala auf, jasno spet z jokom, ker je bila tako razsuta noč.

Čestitke Evik in Matjažuser posted image user posted image user posted image

Ob osmih ji dam jest, pol greva pa obe mal spat. Upam da rata.

Altati, mislim da ste zdej pa že čisto vse pokasirali. Verjemi v to, da za dežjem vedno posije sonce.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6611
26.2.2007 7:43:48   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Arabela, zame pa ni nikoli idealen dan za pospravljanje?user posted image user posted image user posted image

Takile dnevi so idealni za lenarjenje!user posted image user posted image

Clody, če je že naš ati opazil da ni vse tako pospravljeno kot je včasih bilo, potem je res čas za posrpavljanje... user posted image user posted image user posted image
Ampak če je lep dan šibava z malecko ven že ob 9ih in se vračava proti večeru... treba bo stisnit zobe...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6612
26.2.2007 8:02:10   
gaya

jutro

pri nas se pomoje stanje vrača v normalne tire, čeprav mala še ni čist taprava, ampak mislim, da je blo res krivo cepljenje. Sam mal mi je čudnmo da traja cel tedenuser posted image . Včeraj je potem že dokaj normalno spala, ne več toliko.

Pa ponoč je mela cele orgije. Ob 4 zjutraj se je zbudila v smehu in se zgovarjala z mano pol ureuser posted image . Pol sem jo šla previt. žjest ni hotla. Sem ji uturila dudo in je zaspala.

user posted image ČESTITKE EVIK IN MATJAŽuser posted image

altati pa se boste ja zrihtal, da se kaj vidimimo tale teden. Verjetno ne smeta nič ven, če ma učke gnojne, al kako?

no tolk na hitro, aja maxica moj mož je bil zvečer ob 20 doma user posted image user posted image user posted image

šibam, rita za previt user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6613
26.2.2007 8:10:16   
moci
dobro jutro,

mi pa zadnje čase spet ful slabo spimouser posted image
altati, v portorožu smo bili v apartmajuuser posted image

čestitke evik in matjažu

šibam, se je že naveličala vrtiljaka.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6614
26.2.2007 8:17:15   
altati
Gaya-lahko gremo ven! To je bakterijsko vnetje, ni prehlad. Upam, da se vidimo ta teden!
Saj jaz tudi upam, da bo počasi konec.....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6615
26.2.2007 8:31:45   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Gaya-lahko gremo ven! To je bakterijsko vnetje, ni prehlad. Upam, da se vidimo ta teden!
Saj jaz tudi upam, da bo počasi konec.....

no pol pa super. Sam še lepo vreme rabiva, ker v takemle mene čist nič ven ne vlečeuser posted image .  Najbolj fajn bi blo pomoje v četrtek. Sam napoved grem še načekirat na internetu user posted image . Te že prav pogrešam, k se tolk časa nismo vildi

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6616
26.2.2007 8:46:40   
Clody
Vava, sem te pozabila pohvalit za slikico!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa le nisi izgubila živcev!

Glede meetinga bi blo pa res bolj fajn če bi bil to en lep sončen dan. U glavnem je že cajt, da vas tud jest mal spoznam.user posted image

Joooj, še kar strašim tu gori. Grem probat dat Nejca v prvo rundo spanja!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6617
26.2.2007 8:53:14   
vava
Dobro jutro....
V resnici sem bila jaz ta prva, samo do rr sem se šele zdaj prebila.
Je pa naša današnja noč bila super! Zaspal ob 21:30, hranjenje ob 1:15 in potem vstajanje ob 6:15. Ob pol osmih zaspal nazaj user posted image
Včeraj sem tudi jaz likaaaala. Je bil pa moj dragi tolk faca, da mi je pomagal (zlagal brisače, štumfe, zlikane servete in plenice...) in je šlo precej hitro. No je še ostal en velik kup, ampak naredila sva pa kar precej. 

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6618
26.2.2007 8:54:02   
gaya

Punce kje pa je naša Pikabu? Pa muki1? Ej bejbike moje hitr se pridita vsaj pofočkat, mal me skrbi za vaju, da ni kosila kaka viroza?

Opažam, da majo naši malčki podoben ritem. Gaja tud že spi svojo prvo rundo in imam do 11 zdaj free timeuser posted image . Mogla bi mal štalco v red spravit, pa se mi nekako ne da.

altati baje bo v četrtek lepo, če gre zaupat internetni vremenski prognoziuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6619
26.2.2007 8:55:10   
vava
vava, full luštna fotka... si jo tut obdelovala, al si tak naravni talent? Luka bo pa zihr v manekenske vode zašel...

Mal pa je obdelana. Pravzaprav sem hotla bit mal važna, da sem se tole z modrimi učki v photoshopu naučila

Neposredna povezava do sporočila: 6620
26.2.2007 8:57:16   
vava
punce, dans me je skor pobralo... z Jašo sva šla k babici (en krožnik sva ji nesla nazaj) in sva po stopnicah padla... po betonskih

Groza. Veš, da jaz o tem skoraj vsakič razmišljam, ko hodim po stopnicah v bloku. Imamo 70 stopnic in za vsako posebej pomislim kam bom stopila.
Samo da se je srečno končalo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6621
26.2.2007 9:00:16   
vava
Vava, sem te pozabila pohvalit za slikico!! Pa le nisi izgubila živcev!

Ja lody hvala. Mi je uspelo (z nekaj pomoči mojega user posted image )

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6622
26.2.2007 9:02:22   
vava
O Clody, sem te v lody preimenovala. Oprosti!!!

Evik in Matjaž čestitke!!! user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6623
26.2.2007 9:08:30   
altati
Gaya-sem za!
Punce nehajte tako likat, raje čas bolj koristno uporabite, za kaj bolj sproščujočega...prosim!!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6624
26.2.2007 9:22:47   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica-ponoči ne velja!!!!To smo se že zmenile!
PRVA SEM JAZ!!!!! Dobro jutro!

Saj to je bilo pa ja zjutraj.user posted image user posted image
Evo, Altati, poročilo iz Oskarjev
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/film/20070226_3090888.php
Saj nisem dolgo gledala, slabo urco. Moram nekje ponovitev ujet danes.
Čestitke Matjažu in Evik.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je tudi ful padal dež, zdaj je pa že sonček, upam, da se bo celo dalo kaj ven iti. Naš očka bo danes namreč prebarval dve steni v roza (Muki, oranžna odpade zaenkratuser posted image ), tako da se bomo morali nekam umaknit.
Gaya, aha, sem te že včeraj hotela vprašati, kje imaš moža. No, morda bo pa naslednjo nedeljo. Al pa Mario laže.user posted image user posted image
Pikabu, kje si, kdaj imate pogreb?
Muki, ne štrajkaj.user posted image  Oglasi se kaj.
Tolk zaenkrat, pa pa.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?