lucika
|
beki, hvala. aidan je pa v resnici se bolsi, kot na avatarju. imamo tu doma tud celo serijo punc v vozickih...pa bom pocasi zacela pobirat vloge. lahk kar vse one podatke posljete, kot za v vrtec, tiste vloge so baje kr podrobne...pa bo mama naredla prednostni seznam:) mal se hecam...samo rit mi pa vseeno raste. jaz tud malo goljufam s kapljicami ad3. al pa bolje receno, vcasih goljufam in mu jih devam:) ojej, se ne bom sekirala.. vceraj smo imeli pregled. 7200 in 62 cm. pri kolegici sva ga navagale 7300 celega oblecenega. zdaj pa ne vem, kako vago ima ona to. ker ce potegne premalo, je premalo potegnila tud takrat, ko sem se jaz gor stala. tega pa res ne priznam. v glavnem 600 smo se zredili, cist ok. imena: nas aidan bi bil liam, ce bi se blont rodil. puncka pa neža, hana, zoja, ema, liza....tist bi bilo sele tezko izbrat. pila sem malinov caj, do enga tedna pred porodom, ker mi ga v porodnisnici niso kuhali. maternicni vrat se mi ni zmehcal ne po tableti, ne po gelu, ne po inekciji... od vstavljenega gela do poroda je minilo 36 ur. so mi pa tud 7 ur pisali v materinsko (to pomoje prepisujejo iz muštra). že onih ful ful popadkov je bilo 9 ur. v glavnem, men malinovi listi niso nic namehcali. rezali pa so me, sem vidla tiste skarje, pa trikrat rzk rzk rzk. ne vem kak mi je to uspelo, verjetno sem ravno mela glavo gor...bi blo boljs da ne bi. mene boli moja domisljija. namest da bi samo iiii in ooooh, sem studirala, kak hudica bojo to nazaj zasili. no, pa so. poroko sva imela cist po reglcah. no, tam nekje. z belo obleko in zurko do jutra. edino kar se ni spodoblo, je blo, da sma prvo povabla vse kolege, pol pa zlahko, kolk je placa ostalo. zdaj pri krstu tud. kaj se, kaj se... nic, lahko noc.
|