|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.3.2007 23:30:17   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Jst mam eno resno vprašanje:
prejle ko sem sina dajala spat, sem se spomnila, da mu danes spet nisem dala D3 kapljic. Pri meni pride tako, da mu včasih tut po par dni skupaj pozabim dat... pa sem se mal zasekirala... A ste ostale zelo vestne pri tem?

JA KAKŠNA MATI PA SI????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala, to bo ful pripomoglo moji samozavesti user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7351
2.3.2007 23:51:56   
lucika
beki, hvala. aidan je pa v resnici se bolsi, kot na avatarju. imamo tu doma tud celo serijo punc v vozickih...pa bom pocasi zacela pobirat vloge. lahk kar vse one podatke posljete, kot za v vrtec, tiste vloge so baje kr podrobne...pa bo mama naredla prednostni seznam:)
mal se hecam...samo rit mi pa vseeno raste.

jaz tud malo goljufam s kapljicami ad3. al pa bolje receno, vcasih goljufam in mu jih devam:) ojej, se ne bom sekirala..

vceraj smo imeli pregled. 7200 in 62 cm. pri kolegici sva ga navagale 7300 celega oblecenega. zdaj pa ne vem, kako vago ima ona to. ker ce potegne premalo, je premalo potegnila tud takrat, ko sem se jaz gor stala. tega pa res ne priznam. v glavnem 600 smo se zredili, cist ok.

imena: nas aidan bi bil liam, ce bi se blont rodil. puncka pa neža, hana, zoja, ema, liza....tist bi bilo sele tezko izbrat.

pila sem malinov caj, do enga tedna pred porodom, ker mi ga v porodnisnici niso kuhali. maternicni vrat se mi ni zmehcal ne po tableti, ne po gelu, ne po inekciji... od vstavljenega gela do poroda je minilo 36 ur. so mi pa tud 7 ur pisali v materinsko (to pomoje prepisujejo iz muštra). že onih ful ful popadkov je bilo 9 ur. v glavnem, men malinovi listi niso nic namehcali. rezali pa so me, sem vidla tiste skarje, pa trikrat rzk rzk rzk. ne vem kak mi je to uspelo, verjetno sem ravno mela glavo gor...bi blo boljs da ne bi. mene boli moja domisljija. namest da bi samo iiii in ooooh, sem studirala, kak hudica bojo to nazaj zasili. no, pa so.

poroko sva imela cist po reglcah. no, tam nekje. z belo obleko in zurko do jutra. edino kar se ni spodoblo, je blo, da sma prvo povabla vse kolege, pol pa zlahko, kolk je placa ostalo. zdaj pri krstu tud.

kaj se, kaj se...

nic, lahko noc.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7352
2.3.2007 23:54:34   
lucika
aja, heloooou, ti ta nova, ki si rodila 23. 10. (jojjjjjjjjjjjjjjjjoj samo res sem pozabla ime)
jaz sem pa 22.10; tak da sma mogle met vsaj iste južne v mariboru...ce se ze vidle nisva.al pa sva se, kdo ve... Verjetno prava škoda..ker moje cimre. hm, so ble mal manj zgovorne. v casu ko mi je ostal, ko se nisem jokala ali panicarla po sobi..bi blo fino kako pametno rect;)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7353
3.3.2007 3:41:16   
frrrr
Tian in Tristan + Lu in *lina* - čestitke za 5 mesecev!

Lan in Naja - čestitke za 4 mesece!

joj, ste načvekale...
js šla pa ob 22ih k Jaši, ker je jokcal (sploh ni bil lačen, očitno mu je blo hladno, čeprav je baby phone govoril o 24ih stopinjah user posted image ) in z njim zaspala... zdej sm se pa naspana zbudila user posted image
očitno bo šlo učenje, če bi tk prakticirala vsak dan (dans še ne bom, se bom že še potrudila s spanjem user posted image )... mau tuhtam, da čez dan itaq odpade, zvečer sm pa utrujena in isto ni kaj od mene... torej bom hodla zdej 10 dni ob 20ih spat in tak čas vstajala za učenje user posted image sanjam... user posted image

drgač sva pa včer z Jašo šibnila na sprehod, ko je sonček posijal in bla skor 2 uri zunaj... pa full je bil priden cel dan... ne vem kaj je bilo to user posted image če bo skoz tk, bom pa lahk podnevi diplomo pisala user posted image

LEA27 - WELCOME!

ja seznam bo treba ažurirat, ker je zdej dost novih in bodo tut one lažje nas spoznale, ko bodo otročke imele z mamicami napisane. tasha???

moci - vesoljci strašijo user posted image
upam, da Zoji čimprej izginejo izpuščajčki
s sprehoda prišla, spravla tamaučka, sebe razvajala in šla spat... MSN pa na sprehodu ostal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

moci- pa kaj ti misliš, da mi veterinarji tako grdo s pacienti delamouser posted image
user posted image dobra user posted image
pa čestitke za 3 zvezdice! ti je ratalo, čeprav niso verjele, da bo user posted image čak, zdej bom js šla na 4 zvezdice (mislim, da mi jih še enih 25 manjka user posted image )
moja prijateljica ima pa 18. rok...

Clody - vam bo kri pil, ko odraste user posted image

@lina - js sm total neresna s temi kapljicami... bom bolj pridna, sm se odločila... zdej mu jih 14 dni nism dala, danes pa user posted image ne vem, mogoče je bil zato tolk priden user posted image ponavadi so kontra učinkovale...

muki - spanje v pidžamici brez nogavičk... to že lahk?
hvala za pohvale glede slikice... moci, ni vesoljska, olivna je (kr muki vprašaj) user posted image

lucika - si me pa anasmejala s seznamom kandidatk user posted image dober pristop, bom tut js začela v tej smeri razmišljat user posted image
bravo za mere! user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

od vstavljenega gela do poroda je minilo 36 ur. so mi pa tud 7 ur pisali v materinsko (to pomoje prepisujejo iz muštra). že onih ful ful popadkov je bilo 9 ur.
 user posted image faca si! bom še tamaučka in moža zbudla od smeha user posted image

zdej pa ne vem kaj nej? grem mamicam čestitat in poste nabijat? eh, kr spat bom šla... perilo sm že obesila, posodo dala prat, zjutraj še spakiram in pičimo najprej k eni babici, pol pa še k tadrugi... v nedeljo zvečer bomo pa nazaj... mogoče vas bom vmes mau zanemarjala user posted image lpo opravite krste (moci, gaya)... pa lep vikend!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7354
3.3.2007 3:42:45   
frrrr
a bi temu lahko rekli prvaaaaa, če sm že 5 ur spala in sm naspana user posted image
ne vem kdaj sva sploh jedla... je z mano na postelji spal in očitno me je enkrat slekel in pojedel, js se nč ne spomnem user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7355
3.3.2007 6:19:37   
gaya

Jutro

jaooo, katastrofalna noč. Sem ko zombi. Šalco s kofetok komaj vidim do ust prnestuser posted image . Mislim, da Gajo matrajo zobki, ker je celo noč jamrala, jedla nič, samo žvakala mojo joško, pa dudo skor pogoltnilauser posted image . Pol sem ji pa kr un obroček dala v roko sred noči, ga je tko vneto jedla celo noč, da sva se vsaj malo naspali.

Zdaj sem jst že  aktivna, mala pa še spi. Jo že ob 7 peljem k babici, ker mam jst pol frizerja.

Vse nove dobrodošle.

bosanske papuče mam genau take kot je prlimala Maxica. Se pravi sem potrjeno v klubuuser posted image .

@lina vse ta nar ta buluser posted image user posted image user posted image

ostalo pa nam komentirala, k ste itak čvekale na kubik, pa sem vas sam prebrala, ker zdaj je še čist prezgodaj. Aja, muki1 verjetn bo res od striptisa, kaj misliš. Čeprav mi je mož prbil, da sem verjetno user posted image  in se mi fantki not sprehajajouser posted image . Se mu pozna, da si po treh puncah neizmerno želi pobauser posted image .

clody ja madona, vidš, včer bi mi res pasal enga na kofetek zvlečt. No pa drugič.

pikabu štrajkaš ti meni nekaj, take te nisem vajenauser posted image . Če maš post ga kr mej, samo post od RR-ja je pa prepovedanuser posted image

No tko, zdaj grem pa kavico do konca popit, pol pa v akcijo

Aja  moci jst bi uno kuro zihr nekam poslala, ker mi gredo teli dohtarji od pediatrov pa do G vsi počas že na en organ, prav res. In od ekplozije pr mojem G ne šparam več jezika, če mi kaj ne paše jim povem. Konec koncev vsak mesec dam 20 EUR za dodatno zavarovanje in majo, da plešejo kot jst rečemuser posted image .

Če se prej ne tipkamo, mejte lep vikend, moci  vi pa lepo preživite krščevanjeuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7356
3.3.2007 7:31:37   
Arabela
Dobro jutro!

Mami je že auf, mala še shlafen...
Malo sem user posted image ... smo se odločili da bomo šli danes z user posted image na izlet, pa je prišel domov ob 6.30!!!!user posted image user posted image user posted image .. Znorim znorim znorim!!!!
Zdaj bom počakala da se mala zbudi, popokam cule in se greva potepat... pa še user posted image bom zraven vzela...
pa naj drnjoha doma...
Ma saj je bil ves teden ful ful priden... ful je postoril doma... končno mi je namontiral vse luči po stanovanju, še pomival je po tleh, vglavnem generalka v nulo, mami se je samo igrala z malecko, on pa je delal... ampak vikend pa naj bi se potepali vsi.. zdaj pa smrčanje do popoldneva..

Dobrodošle vse nove odvisnice, čeprav natančno ne vem koliko vas je.. moram za nazaj brati... sem ostala tam nekje na 271straniuser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7357
3.3.2007 7:46:21   
Clody
Dobro jutro,

Tukaj še en zombi. Tudi za nama katastrofa od noči, sem čisto zelena. moj se me dotaknit ni smel zjutrej tok sem pihala. user posted image
Kej tazga pa še ne. Mislim, da mi je šlo ponoči na jok in to drugič po Nejčevem rojstvu. Vstajala sem na uro. Najprej sem mislila, da nimam mleka, pol sem vidla, da potegne enkrat in zaspi pri meni, vstrajno sem ga dajala nazaj v svojo pojstlico, premetavanje, jok, joška, premetavanje, jok,...moj in Nejčev, user posted image user posted image
Zdej pa nevem, al je to od epljenja al pa so zobki. Če so to zobje, bo krizaaa.
Zdle mi še spi, kar se ni zgodlo še nikol.Glb

Gaya, maš ti ljubimca ko se tako štimaš? Solarij, frizer, sumljivo mi je tole!user posted image Dej mi povej kdaj boš naslednjič kej na bledu no, da greva eno šetnjo pa na tortico.

Arabela, sej veš da morjo tud možikči mal zapit sem ter tja pa kako moško rečtuser posted image user posted image !!user posted image Boste šli pa jutri vsi na izlet, mislim da bo vreme še lepše.

Moci, sumim, da si šla ti z Zojo direkt k veterinarju! Si prepričana da je bil zdravnik?user posted image user posted image

Tako, zdej pa še mal pospravt pred obiski, pa tko bi šla nazaj v mižale!!Ponoč je bil nejc točno tak kot na sliki in me je praktično res pojedel!

adisos, se tipkamo zvečer.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7358
3.3.2007 7:48:58   
moci
gaya, ti se boš pa čist spedenala za krst, jaz pa še k frizerju ne grem, ker nimam časauser posted image
menda moram še pecivo pečtuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7359
3.3.2007 7:49:58   
moci
clody, bom šla drugič k bekiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7360
3.3.2007 7:51:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Altati, Jaša je pa res ornk dedec. Kakšno mleko pa maš ti to? A ga kaj dilaš?? Po kakšni ceni?

za pravo ceno dilam...hm, mogoče tam okrog 33 EUR-ov za 150 ml.....Kupiš?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 7361
3.3.2007 7:52:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: LEA27

oj punce sem nova na tem forum in če nimate nič proti bi se vam pridružla-moja hčerkica Lea je rojena 23.10.2006 v mb s pomočjo carskega reza-in vidim da imate svojo temo oktober 2006 bi se vama z veseljem pridružla
lpuser posted image

LEA27 - welcome!!!!! Madonca, vsak dan nas je več, to bo feštauser posted image user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 7362
3.3.2007 7:59:05   
muki1
Dobro jutro.
Pri nas je bolj slabo. Včeraj zvečer se je Iva zbudila z jokom, sem jo morala nosit in nosit, da se je malo umirila, potem še enkrat ponoči in zjutraj okrog 5.30, ko sva kar vstali....
Ne vem, kaj jo muči....nosek je totalno zabasan, skoraj ni jedla ponoči.....ej, jaz več ne vem. Pa zdaj imam Nežo že skoraj tri tedne doma, v karanteni, da ji z vrtca nič ni prinesla, pa na svežem zraku smo, kolikor le moremo, jaz se FOPAM z vitamini, maximalno, res. Vsak dan, od jabolk, ananasa, banan, pomaranče sem zdaj spet začela jesti.... solate, korenček, paprika, mah, zelenjave pojem na tone, pa je vseeno tak haklik, nonstop je nekaj.
Tak sem žalostna...mogoče je zato tak suhec. Jaz sem recimo zdrava ko riba, pa vsi okrog mene bolani, tak da ti silni vitamini in svež zrak res nekaj veljajo..... le Ivi ne user posted image .
Res ne vem več, kaj naj........ user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7363
3.3.2007 7:59:43   
altati

Altati, res ti hvala. Prav rabimo kdaj, da nas zbrcaš v rit...pa paše. Se vsaj streznim. user posted image  Ampak si pa vseeno packa, da svoje mleko v kavo turiš.....

saj mu ga nisem jaz...sam si ga je....požrešneš...pa še zastonj ga je dobil!
Gaya, v jajčnikih te lahko šraufa, če prevečkrat tako v javnosti izvajaš striptis user posted image , saj veš.... pa gorenjci itak varčujejo s kurjavo.... kva pa vem, lahko da je prehlad user posted image .

to je to Gaya, preveč se slečuješ, saj veš striptiz pa to...pol te pa špika!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7364
3.3.2007 8:02:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

muki - spanje v pidžamici brez nogavičk... to že lahk?

Jaša spi v pižamici brez nogavičk že 4 mesece.....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7365
3.3.2007 8:04:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

pikabu štrajkaš ti meni nekaj, take te nisem vajenauser posted image . Če maš post ga kr mej, samo post od RR-ja je pa prepovedanuser posted image

točno tako! KAJ SE GREŠ PIKABU!!!! NEHAJ SE POSTIT! IN PRIDI NAZAJ! TAKOJ!!!! DRUGAČ BO ŠIBA PELA!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7366
3.3.2007 8:05:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Gaya, maš ti ljubimca ko se tako štimaš? Solarij, frizer, sumljivo mi je tole!user posted image Dej mi povej kdaj boš naslednjič kej na bledu no, da greva eno šetnjo pa na tortico.

AHA, in ljubimec je.....................................................................ŽUPNIKuser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 7367
3.3.2007 8:07:54   
altati

Dobro jutro.
Pri nas je bolj slabo. Včeraj zvečer se je Iva zbudila z jokom, sem jo morala nosit in nosit, da se je malo umirila, potem še enkrat ponoči in zjutraj okrog 5.30, ko sva kar vstali....
Ne vem, kaj jo muči....nosek je totalno zabasan, skoraj ni jedla ponoči.....ej, jaz več ne vem. Pa zdaj imam Nežo že skoraj tri tedne doma, v karanteni, da ji z vrtca nič ni prinesla, pa na svežem zraku smo, kolikor le moremo, jaz se FOPAM z vitamini, maximalno, res. Vsak dan, od jabolk, ananasa, banan, pomaranče sem zdaj spet začela jesti.... solate, korenček, paprika, mah, zelenjave pojem na tone, pa je vseeno tak haklik, nonstop je nekaj.
Tak sem žalostna...mogoče je zato tak suhec. Jaz sem recimo zdrava ko riba, pa vsi okrog mene bolani, tak da ti silni vitamini in svež zrak res nekaj veljajo..... le Ivi ne user posted image .
Res ne vem več, kaj naj........ user posted image

MUKI1 -  Moja Tia je imela od starosti 2 mesecev do 9. meseca bronhitis. Non stop zabasan nos, prehlajena, teklo iz vseh lukenj, vročina....imeli sva non stop pumpce, jaz pa popolnoma zdrava, jo polno dojila...pač, bila je dojenček s slabim imunskim sistemom. Potem sem se pa poslužila reiki-ja in je bilo konec z boleznimi....Poskusi alternativo! Mogoče pomaga! Pa čim manj sekirat! Saj ne delaš nič narobe!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7368
3.3.2007 8:14:01   
muki1
Jah, saj vem, da skoraj ne morem delat nič narobe...okej, malo manj živčkanja ne bi nikomur škodilo, ampak taka sem že odkar zase vem user posted image
A mi lahko kaj več napišeš o tem reiki-ju. Lahko tudi na ZS. Prosim.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7369
3.3.2007 8:18:10   
muki1
Našla eno stran http://www.active-reiki.com/
grem zdaj malo povohat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7370
3.3.2007 8:32:16   
altati

Jah, saj vem, da skoraj ne morem delat nič narobe...okej, malo manj živčkanja ne bi nikomur škodilo, ampak taka sem že odkar zase vem user posted image
to je pa v glavi za poštimat!  pa se tudi da! kar dopoveduj si- nimam se za kaj sekirat, nimam se za kaj sekirat,nimam se za kaj sekirat,nimam se za kaj sekirat,nimam se za kaj sekirat,nimam se za kaj sekirat,....imam čudovita dva otroka, prečudovitega moža, službo, stanovanje....kaj naj bi še rabila???? nič! pa še kup punc na rr, ki me imajo rade! imaš itak preveč! tako da, nehaj se sekirat! ok?

A mi lahko kaj več napišeš o tem reiki-ju. Lahko tudi na ZS. Prosim.

ti bom napisala...obljubim...tekom dneva...zdajle me čaka zajtrk! ok? dobiš zs!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7371
3.3.2007 8:41:39   
muki1
No, Altati, ko mi pa še v glavi uspelo vse poštimat, potem bom pa res carica....samo takrat se pa pazi, bo tvoje prvo mesto najskulirane mamice resno ogroženo user posted image .
Pa hvala ti, res si naša zvezda vodnica user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7372
3.3.2007 8:42:36   
muki1
Pa grem še nekaj napisat, to je moj post 2999. Zdaj nasledni post, ki ga bom napisala bo številka 3000.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7373
3.3.2007 8:49:24   
muki1
user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Iva spi, pa sem si malo dala duška....tritaužnt je le tritaužnt user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7374
3.3.2007 9:40:14   
Maxica
Dobro jutro.
Muki, dobrodošla v klubu tritisoč.user posted image user posted image user posted image
Čestitke Lu in Tianu, ter *Lina* in Tristanu za 5 mesecev, ter Naji in Lanu za 4.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobrodošle vse novinke.user posted image user posted image user posted image
PIKABUUUUUUUUUU??????

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Se vas otrok dovolj giblje?
maca83 RR

Mislite, da se vas otrok dovolj giblje? Bi se moral vec?

Se prevec (37%)

Ravno prav (41%)

Lahko bi bil malo bolj aktiven (17%)

Sport ga sploh ne zanima (2%)

Ne vem (2%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!