ronja
|
grrr! ma, veste, da mam že poln kufr tega bruhanja! Sem že resno razmišljala, če je to kaj psihično, mi sicer ni bilo jasno, ker sem trenutno res zadovoljna z življenjem, če odštejem tole zdravje, ampak sem mislila, ajde, mogoče. Potem sem pa videla, da ko mi kak dan ni bilo tako zelo slabo, nisem niti pomislila na to, da bi bruhala ali karkoli takega, samo vesela sem bila, da mi ni slabo... Sem že mislila, da se bo počasi končalo, pa očitno še ne bo tako kmalu konec... Sem se dobro držala od kosila do zdaj, potem pa sem nekaj brala fantu na račkotu, za 5 sek. pozabila na to, da ne smem bruhat in eto, to je bilo ravno 3 sek preveč... Sem glih komi še pravi cajt priletela na wc... Pa tok fino sem spila prej magnezij in čaj... Pa je vse šlo u maloro, ma sem res jezna ko ! janapan, saj niti približno ne mislim šparat pri hrani, brez skrbi Samo smešno mi je, ko cel dopoldan jem, pa še kar nisem in nisem sita... No, saj ko sem maznila še tisto sadje in še dve kinder buenota, se je počasi umirilo in sem lahko zdržala do malice, hehe Ja, do včeraj sem res dobila samo 4 kile, no, sem mela vmes že več, pa sem spet shujšala, ko sem bila bolna. No, danes mam pa že 5 kil več Me prav zanima, če bo sestra spet kaj grdo gledala. Nikoli niso zadovoljne! ne, v minus ne bi rada šla, toliko kot prej mi je čisto ok, sploh če bom mela to košarico kot zdaj, hehe Joj, glede aktivnosti po porodu sem pa zadnjič bila čisto paf, ko so mi povedali, da baje 6 tednov po porodu NE SMEŠ NIČ AMPAK ČISTO NIČ ŠPORTAT! GROZA! A sem vam povedala, da sva bila včeraj pri nečaku? Sem naredila eno luštno torto za mami - v obliki medvedka s pleničkami:) Čokoladna z bananino kremo in okrašena z masleno kremo. Je prav fino ratala. Če katera ve, kako bi lahko slikco sem pripela, naj pove, pa jo dam gor. Glede zdrave hrane jaz zagovarjam zdravo pamet: vsako pretiravanje škodi in en lep pregovor je na to temo: "Tudi s pridiganjem o zdravi prehrani se da zastrupiti življenje" Če pogledam svojo sestro, je to več kot res... Ves čas neka zdrava hrana, zdaj ma pa gastritis! Midva imava oba rada sadje in zelenjavo, normalno nama je, da to jeva vsak dan pri praktično vsakem obroku, ampak to ni neka zavestna odločitev, tak nama je všeč... Tudi kuham doma vsak dan, ker nama je všeč najina hrana, samo da bi pa zdaj crknila od šumenk, če vidim, da pomagajo (mi ne otrdeva trebušček več toliko), pa ne verjamem... Tudi nisem hotela zdravil, nobenih, potem pa pride uroinfekt in vročina, pa smo tam - rajši antibiotik zdaj kot da je potem kako večje sranje. Nisem hotela zdravil za astmo in bronhitis, pa ko sem včeraj in danes skoz skup padala, me je mel lubi danes dost, šel iskat v lekarno berudual, ki mi ga je dala zadnjič zdravnica na recept in eto, sem res ful boljše (ne štet sem bruhanja, to je drugo;)... Verjetno je vseeno boljše, da dobi moja Ronjica več kisika, pa čeprav s pomočjo te trapaste pumpice...
|