|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
16.8.2007 20:19:48   
piščanc
ampak dejstvo je, da zaslužek je in to hiter, pa velik. če si pravi človek za to.
pa moralne vrednote tukaj ful mečete naprej user posted image

a da ti v vsakem bifeju za eno kavo zaračunajo 1 eur, je pa OK. pa dva deci soka stane toliko kot cel liter. a to je pa moralno OK. pa da versace kavbojke stanejo petkrat več kot navadne, no name znamka. to pa ni nateg.

če vložiš 5000 eur in jih dobiš nazaj, je super, če zraven potem še kaj zaslužiš, je toliko bolje.



_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
17.8.2007 10:08:42   
anandrej
Oprosti, ampak tale tvoja primerjava je čisto brezvezna.

Pa tudi, če je kava "nemoralno draga", to še ne opravičuje nemoralnosti in kaznivosti piramidnih shem. Dokler bodo ljudje tako razmišljali bodo pač s tem nategovali.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
20.8.2007 21:24:41   
lory05
Prosim anonimno, ki se  dodatno ukvarja z  donosnim poslom, če mi lahko piše na zs. Resnično te prosim, ker rabim pomoč.
Hvala ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
20.8.2007 21:36:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc
če vložiš 5000 eur in jih dobiš nazaj, je super, če zraven potem še kaj zaslužiš, je toliko bolje.


AMpak na koncu jih bo veliko vložilo po 5.000 evrov in ne bodo dobili nič. Zdaj je edino vprašanje, kdaj bo ta konec.

Jaz se še spomnim, kako so pri Katch the catchu in še eni piramidi prej, se zdajle ne spomnim imena, "nategovali", da se denar "OPLEMENITI". In folk je to res verjel in uporabljal to besedo v vsakem stavku. Poznam jih, poznam, ki so tako precej izgubili. Tudi tu bodo, drugače ne gre.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
21.8.2007 11:30:06   
piščanc
samo, če ne bodo nič delali. če bodo delali, se pravi našli nekoga, ki ga to zanima, potem bodo dobili denar nazaj.

kolikor vidim je vse odvisno od dela posameznika. kaj pa če vložiš v delnice in potem podjetje propade in ne dobiš nič. riziko je, se pravi naj gredo v to samo tisti, ki ga sprejmejo.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
31.8.2007 22:59:54   
miki miška
joj,samo tega ne delaj,ti mogoče res ne misliš nič slabega s tem,malo ti škriplje,pa se hočeš pobrati!ne obležala boš!mene so pred leti napizuser posted image z enim sranjem,pa sem skoraj pristala na prvi strani v cajtingih,pravzaprav so me prej streznili,predno bi še nehote koga potegnila za sabo,sebe pa spravila v totalen drek,sploh pa moraš vedet,če je skrivnost,ni dobro.če si poštenuser posted image ,povej na glas,ne pa momljaš,veš da so črni posli,vragoviuser posted image ,oseba je tolko žleht ali te nehote zvabi,ostali pa te masirajo,hipnotizirajo in ko spoznaš,jeuser posted image prepozno,ostali,ki so na vrhu,jim je tak vseeno zateuser posted image ,ti ploskajo,vseeno jim je če greš,saj vedno znova prihajajo nove žrtveuser posted image !

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
4.9.2007 9:04:54   
srki
Za vse te "natega" oz. če kdo koga "nategne", so si ljudej sami krivi, ker se podajajo v nekaj, česar sploh ne vejo, v kaj se podajajo.

Isto, kot en človek, ko je prodajal neko vodo v pol litrški steklenici za bivših 25.000 tolarjev, češ, da pozdravi vse bolezniuser posted image . Ampak ljudje so to kupovali, potem pa ga prijavili, ker pač niso ozdravili.

Da greš tako vodo kupit, ne vem no, zame tak nima nobene pameti.
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
4.9.2007 11:09:24   
Šaki
pa lepo vas prosim kaj nasedat na podlagi napisanega na tem forumu,jz nebi pa jih je dosti blo v tem okoli mene!
res za crknit ste ene,joj kaj vam pade na pamet...

po pa če je res pa dj spletno stran tega"podjetja" če jo ima da mal preberemouser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
4.9.2007 11:55:17   
dory
ne morm verjet,da se kar o tem blefirate...ce bi bil to res velik in hiter zasluzek, ne bi tolk revezev okol sebe gledala....user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 10:16:08   
sunnxgirl
Pred kratkim sem bila na predstavitvi Euro success. Moram reči, da nekateri negativci, ki se vsega bojijo ali pa so se v kakšnih igrah na srečo že opekli na veliko klevetajo in v vsem vidjijo prevare.

Dejstvo je, da se vsak posameznik za takšne stvari oz. izobražeanje in posel odloči sam, brez kakršnega koli pritiska okolice. Po mnenju teh negativcev bi morala sama svojim prijateljem ful zamerit, ker sem pač šla to poslušat (in seveda zaradi tega to naj ne bi bili več moji prijatelji,...). Nič nisem izgubila (razen 5 ur), lahko sem samo nekaj pridobila.

Zdaj pa k stvari. Ne gre za prodajo knjig in nategovanje kot vas veliko ugiba. V bistvu gre za 3  celodnevne izobraževalne seminarje s področja financ (kako dobro investirati, uspeti na trgu, jemati kredite (se z bankami pogajat), vlagat v nepremičnine, delnice in si na ta način izboljšat življenje oz. tudi nekaj zaslužit (danes namreč vseh pasti ne poznamo in nekatere stvari preplačamo, skratka mečemo naš denar v koš...)). K tem seminarjem pa seveda sodi tudi gradivo (mislim da 12 knjig) in včlanitev v Klub milijonarjev. Na predavanjih predava svetovno priznani predavatelj, svetovalec,... Thomas Haak, ki ima seveda tudi svojo ceno (o njem najdete veliko na internetu). Vsem, ki mislijo, da je denar 5.530 EUR vržen stran pa takole: če se izobražujete v Sloveniji to stane veliko, v EU in drugod po svetu pa še več. Jaz sama se nenehno izobražujem, saj danes lahko le na ta način konkuriraš na tgu dela in si ustvarjaš kariero in boljše življenje. Če končaš fakuleteto pa potem še kaj več, se to pozna tudi na plači. Seveda pa v življenju ni dovolj samo šola, temveč tudi razni seminarji iz različnih področij, ki ti širijo obzorja.  Tisti ki želijo v življenju doseči kaj več in na vrhu tudi ostati, se morajo vse življenje dodatno izobraževati, hoditi na seminarje in podobno. To  je seveda tudi pri nas. In šolanje, seminarji, knjige, vse to pač nekaj stane. Tudi v Sloveniji so dobri enodnevni seminarji od 500 pa do 1000 in več EUR. Spodaj bom navedla tudi nakaj spletnih strani pa da vidite nekaj več o samem izobraževanju, seminarjih, predavatelju in njegovih cenah (npr. Thomas Haak računa za enodnevni seminar za skupino z max. 15 ljudmi - 6.950,00 EUR).

To kar sem navedla zgoraj je en del Euro succesa, to pomeni, da se izobražuješ (dobiš tudi potrdilo-certifikat o izobraževanju za vsak seminar posebej) in  kot član Kluba milijonarjev, kjer so največji finančni in kapitalski svetovalci Evrope, izveš tudi veliko o tem kam se splača vlagat, v katere delnice in kako enostavno kupiš delnice,.... Vsa izobraževanja so v slovenščini (direktni prevod iz nemščine na seminarjih), v slovenščini so tudi vse knjige.

Drugi del pa je možnost zaslužka na ta način, da izobraževanje predstaviš prijateljem in če jih to zanima, zaslužiš provizijo (dejstvo je, da se vedno več ljudi izobražuje).

Vsi, ki govorijo o piramidah pa takole. Popolnoma vsako podjetje na svetu, ki funkcionira na trgu, se ukvarja z mrežnim marketingom. In če bi vsi ti negativci imeli malo pojma o ekonomiji, organizaciji podjetij, marketingu in financah, takih bedarij ne bi govorili (podjetja brez mreže in marketinga ni). Razlika je samo v tem, da nekdo, ki je zaposlen dela za svojega delodajalca in zasluži mizerijo, medtem ko direktor zasluži tudi 50x več.  Eno so igre, ko samo daš denar in misliš, da bo kar nekaj nenormalnega zaslužil, nekaj drugega pa nakup izobraževanja. Tudi v Sloveniji za privatne organizacije kot je izobraževalna ustanova B2 v Mariboru, njihovi zastopniki prodajajo izobraževanja in prejmejo provizije, tudi zavarovalni agenti prodajajo zavarovanja,....

Podjetje Euro Success MLM je registrirano kot družba z omejeno odgovornostjo (GMbH) v Nemčiji in v Avstriji, kjer imajo tudi svoje poslovne prostore.

Linki:
http://www.geldlehrgang.info/
http://www.thomashaak.de
http://www.eurosuccess.de
http://www.presseecho.de/vermischtes/TM1461.htm
http://www.platinumspeakers.ch/referentenvermittlung/detail/
Toliko o tem.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 6.9.2007 18:10:10 >

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 10:19:34   
Anonimen
A ni to reklama user posted image user posted image

(odgovor članu sunnxgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 10:23:13   
sunnxgirl
Ne pač pa dejstva. Moti me, da večina ne ve za kaj gre in govorijo neosnovane bedarije. Naj povem, da sama nisem v tem poslu, dobro pa vem za kaj gre in kako deluje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 10:39:02   
lory05
Ne vem, no.
Jaz nisem to vzela za reklamo, zame je to mogoče razjasnitev pojmov marskikomu tu gor, ki kritizira kar nekaj, ki sploh ne ve, za kaj gre. To je najlaže.
Saj vem, da ne moremo vsi imet pojma o ekonomiji in da se ne razumemo vsi na finance in predvsem ne znamo vsi delat z denarjem, samo ne kritiziraj tistega, česar ne poznaš. Dej se vsaj prej pozanimat in se pustit podučit, ko zadevo razumeš, pa še vedno lahko rečeš, da te ne zanima. Če te že v štartu ne zanima niti slišat, pa tako povej.
Vsak ima pravico na podlagi informacij seveda, si ustvarit svoje mnenje.

Tako je recimo moje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 10:39:50   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: sunnxgirl

Zdaj pa k stvari. Ne gre za prodajo knjig in nategovanje kot vas veliko ugiba. V bistvu gre za 3  celodnevne izobraževalne seminarje s področja financ (kako dobro investirati, uspeti na trgu, jemati kredite (se z bankami pogajat), vlagat v nepremičnine, delnice in si na ta način izboljšat življenje oz. tudi nekaj zaslužit (danes namreč vseh pasti ne poznamo in nekatere stvari preplačamo, skratka mečemo naš denar v koš...)).

Linki:

Toliko o tem.


pa se ti ne zdi, da itak obstaja ogromno dobre literature na tem področju user posted image . Finta je v tem, da si more človek čas vzet in prebrat zadeve in jih potem tudi realizirat. Priporočam knjige od André-a Kostolany-ja. Pa še veliko ceneje so, tam okoli 20 evrov in kupiš jih lahko v čisto običajni knjigarni. Je tudi že v slovenščino preveden.


(odgovor članu sunnxgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 10:55:55   
anandrej
No ja, res da so izobraževanja draga, ampak tole se mi malo pretirano zdi. Jasno pa, da ti bodo "prijatelji" razlagali kako je to vse fajn in kako je koristno, samo da te povabijo pa provizijo skasirajo. Me res zanima, koliko povdarjajo to, da si lahko zaslužite provizijo. Ker če to stalno omenjajo, potem je jasno, pri čem smo.
Je pa danes res že dosti knjig na temo kako upravljati z osebnimi financami (in celo kako postati miljonar :) ) in jih lahko dobiš v vsaki knjižnici za manj kot 20€/leto. Vprašanje je samo koliko časa si pripravljen nameniti temu, da boš ideje iz knjig res uresničil v svojem življenju. Tako da 5000€ za tole izobraževanje se mi ne zdi ravno naložba, ker dvomim, da te toliko naučijo, da lahko potem 5000€ hitro nazaj noter spraviš. Razen, če seveda povabiš prijatelje... In smo spet tam. Sicer pa, če ima kdo 5000€ in se mo to zdi dobra naložba, naj kar izvoli.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 12:08:32   
sunnxgirl
Se popolnoma strinjam, da je cena tega visoka. Zato pa vsak sam oceni, če je to vredno tega denarja ali ne oz. ali se bo za to odločil ali ne. Poleg tega imaš v tem tudi zajeto svetovanje okoli naložb ves čas, ne samo na teh seminarjih. Druga resnica pa je tudi ta, da so samo knjige  velikokrat dosti premalo za uresničitev vsega napisanega in, da na takšnih seminarjih dobiš veliko krat ogromno informacij, razlag in pojasnil, ki jih v knjigah ni.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 18:07:57   
Taula
Eko..jaz sem dobila vabilo na skrivnostno misijo v Gradec.user posted image  In to od moje frizerke..ko sem ji rekla da šparam za bajto, je zavohala da imam nekaj keša na strani in me je povabila. Kaj se dela ni povedala..je rekla da bom vse videla ko bom tam..še ona bi me tja peljala.user posted image V bistvu je vse kar je bluzila bilo..ful keša boš dobila, direktor je bogat, ima bogato punco..naučeni tekst do konca. user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu sunnxgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 19:21:49   
Primoza
Thomas Haak
IZVIRNO SPOROČILO: sunnxgirl

Tudi v Sloveniji so dobri enodnevni seminarji od 500 pa do 1000 in več EUR.


No, ne pretiravat kakor za katero branžo. Ekonomistov je pa itak preveč, tako da ne bi o njihovem izbraževanju. znano je da če pride skupaj 10 vrhunskih ekonomistov proizvedejo 10 različnih mnenj. Se pa strinjam da se da s paketom izobraževanj po 5000 EUR kar dobro zaslužiti, sploh če si organizator. Kar pa se tiče seminarjev so večinoma namenjeni raji, pametni hodijo, če že kam na individualne specializacije h kolegom za katere vedo, kdo so.

(odgovor članu sunnxgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
5.9.2007 19:26:15   
Primoza
Pa še nekaj, verjetno se je marsikdo zaklal na tujih nepremičninskih rgih v zadnjih letih, ko počasi postaja jasno da so nekateri kupovali nepremičnine za kredit (ki postaja v času rasti liborja ipd vedno težje odplačljiv) in je sedaj neodplačan del kredita veliko večji, kot je vrednost nepremičnine.

Tako postane nudenje predavanj zanesljivejši način zaslužkauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
6.9.2007 9:44:31   
Anonimen
Prebrala sem vse in se mi dobesedno obrača ob tem, kako nekateri ne vidijo v življenju drugega kot ogromne zaslužke za nič dela. Nekaterim je dovolj 3500 Evrov plače......za lepo in zadovoljno življenje.....nekateri (vsej jaz nikogar ne poznam) nimajo kar tako 5000 Evrov za dat .....
Jaz res ne razumem teh ,skoraj še najstnic, ki tu pišejo o tem, da nimajo dovolj kolikor imajo in da je treba imeti....enormne količine denarja, da lahko lepo živiš......lepo prosim, mi lepo živimo v novem ogromnem stanovanju z atrijem, z otroci, s končanim podiplomcem in kakšno nepremičnino ali premičnino kje drugje........pa ne vlagamo vse svoje energije v to, da bi še kje izcuzali megalomanske dobičke.....veseli smo, da smo si s svojim znanjem in izkušnjami lahko sami priborili kar imamo sedaj, ne da bi koga fehtarili ali izsiljevali s takimi zgodbicami.

Pač, vsem ne pomeni najboljši avto, ogromna hiša in najboljše obleke toliko kot drugim in se raje imamo radi  in uživamo vse tiste urice z družino in otroke učimo, da denar ne  prinese vedno sreče - očitno pa veliko ljudi danes vidi srečo samo v denarju - žalostno, res žalostno!

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
6.9.2007 12:00:29   
anandrej
Tisti, ki imajo 3500€ plače in "ogromno stanovanje z atrijem, z otroci, s končanim podiplomcem in kakšno nepremičnino ali premičnino kje drugje" najbrž res ne razmišljajo o "alternativnih" virih zaslužka. Jasno je, da vse te fore s hitrim in ogromnim zaslužkom ciljajo na ljudi, ki ali dejansko malo zaslužijo ali pa mislijo, da premalo zaslužijo. In ravno take potem najlažje privabijo s slikami lepih hiš, avtomobilov in jaht. Kdorkoli je pač zadovoljen s svojim življenjem oz. finančnim stanjem, mu za take stvari jasno "dol visi" oz. se za njih sploh ne zanima, na žalost pa je takih zadovoljnežev relativno malo (drugače si je težko razložiti, da take in drugačne sheme uspešno delujejo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
6.9.2007 13:11:40   
miha_b
sunnxgirl

če misliš, da boš (ali pač nekdo drug) po nekaj seminarjev o finančnih trgih, nepremičninah, vrednostnih papirjih odšla na borzo in začela trgovat IN služit, se pač motiš
iz lastnih izkušenj ti povem da literatura in teorija ni dovolj za uspešno trgovanje (če izvzamemo srečo)

za tak denar ti tudi jest svetujem marsikaj  hehe

in kot so rekli predhodniki za izobraževanje lahko porabiš manj denarja ali skoraj nič (internet) samo čas si moraš vzeti.

mene osebno ne briga kaj kdo dela , me pa (na splošno) moti ko osebe nočejo slišati protiargumentov oz mnenja drugih (leti na celo debato, vseh že skoraj 9!!!!! strani  wtf??? )

(odgovor članu sunnxgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
6.9.2007 13:55:32   
sunnxgirl
Tudi meni bi zadostovalo 3500 EUR plače, ampak je to skoraj nemogoče. Sama imam podiplomsko izobrazbo, sem na vodilnem položaju, nimam slabe plače ampak niti polovico od teh 3500 EUR. In veš kaj je danes problem mladih in tudi vseh ostalih? Zakaj se odločajo za takšne variante in hiter zaslužek? Veliko preslabe plače in izredno visoki življenjski stroški, nekateri dela sploh nimajo,... Kaj pa lahko danes narediš s 500 do 800 EUR plače (takšno plačo ima 80% ljudi v Sloveniji-tudi izobraženi)? Če si mlad, nimaš nič in moraš razmišljati tudi o stanovanju, avtu, ki je danes nujen, kasneje celo o družini. Jaz sama  si ne morem kupiti stanovanja, ker sploh ne dobim tako velikega kredita pa  tudi živeti moram, kaj šele tisti, ki zaslužijo veliko manj. Jemljejo kredite, da lahko poravnavajo sprotne življenjske stroške. Katastrofa. Hrana in najnujneše življenjske potrebščine pa se še kar dražijo. In ravno to je razlog, da ljudje nasedajo takim in drugačnim oblikam hitrega zaslužka. Žal pa nekaterim uspe, spet drugim ne. Eni veliko izgubijo, spet drugi pa veliko pridobijo. Tako pač je in vedno bo. In zaslužijo samo tisti, ki tudi delajo. Misel, da pridejo do tega denarja brez dela je pa velika laž (imajo kar precej stroškov, poti in vedno morajo biti na razpolago ostalim in jim tudi svetovat, pomagat,...).

Sama sem med tistimi, ki najbolj cenim to, kar si sama na pošten način zaslužim. Žal pa je naše delo veliko premalo cenjeno (nekateri delajo 10 ur na dan za drobiž - dobesedno - samo, da preživijo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
11.9.2007 13:10:57   
Stefka
Vsi MLM sistemi so nategavščina. Zaslužijo pa samo tisti, ki so se te nategavščine spomnili.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Hiter in predvsem velik zaslužek!!!
13.9.2007 9:05:26   
Colt
Ugotavljam da je ''nivo duha'' in stopnja naivnosti na tako katastrofalni stopnji pri nas, da bodo počasi izdali novo revijo, tednik z naslovom ''še ena nova familija spi v avtu''. Kje ma folk pamet? Zdrav razum? Golo kmečko logiko?user posted image

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?