|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 12:06:45   
bička
ŽIVJO!Že dolgose mismo slišale  nekje konec aprila .Preselili smo se in internet ni delal. Na bolniški sem že od aprila  imam pred ležečo pojstlico tako da bo vrjetno carski .  Vidim da se pogovarjate o zimskih vrečah  jaz imam od prej
( imelasem voziček hauckin zraven je bila tudi zimska vreča. ) kje naj ceneje kupite žabice in bodije   ter kompletke  za punčko  .rok imam 6.10  v sredo imam pregled pri gin.user posted image

_____________________________

bička

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 12:07:59   
missD
ravno na prejšnji strani sem omenjala pletiljstvo Tome (Ljubljana) njihove izdelke se da dobiti tudi v tosamini trgovini v Viru pri Domžalah.
in dobrodošla nazaj :)

(odgovor članu bička)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 12:08:47   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Najki



Pokora za ta corn syrup poglej v kaksen hipermarket na tisto polico, ki ima tudi gavin sirup in take alternativne zadeve, sicer ima pa Kalcek veliko izbiro alternativnih zadev, ce se v Slo prodaja, bi ga Kalcek zihr imel.
Pri 6m z letalom pa je podvig. Mi smo sli takrat enkrat z avtom do Prage, na letalo me je malcka ful strah peljat, ker vem kako je, ce imas zastopan nos in ti hoce glavo raznest zaradi pritiska... Dojencki pa ne znajo izravnavat in niti ne ves, ce imajo dosti prehodne kanale. Potem goltanje ali dojenje prav nic ne pomagata, ce so cevi zamasene in boli k hudic. Zdej, ko zna ze spihat nos, bi se upala.



moje mnenje, čim manjši je otrok lažje je na letalu... naš je bil 2 x (prvič pri 6m in sedaj pri 14 in je bilo pri 6m zelooo lažje

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 12:09:40   
anju
ok ena zelo upštevanja vredna želja srečanje v začetku septembra. mimogrede Pokora, če narediš tiste falafle se bom jaz z veseljem stregla samauser posted image

sasadejan user posted image  jaz komi čakam it ampak zadnjega dne se pa bojim. vem, če me bo pot peljala mimo (in če otroček ne bo ravno spal v avtu) se bom ustavila in jih pozdravila...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 12:27:32   
3x mami
Pokora, hvala za recept. sem si ga ze shranila.

jaz imam pa do poslavljanja se dva tedna. se mi zdi, da blizje je datum, vec imam za delat. in manj se mi da... obcutki, da odhajam - v bistvu nic posebnega. tokrat je vsaj to razlika, da vem, da se vracam nazaj na to mesto (pri obeh do zdaj je bila vmes se kaka selitev al pa menjava sluzbe) in k istim ljudem, s katerimi se zelo v redu razumem. to me pomirja. je pa res tudi to, da ne odhajam za celo leto, ampak za bistveno manj, ker bo potem moz prevzel starsevski dopust.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 12:32:05   
tinaaleks
Jaz delam pa še drugi teden, potem pa grem.user posted image

kakšenga "domotožja" po službi ne bom imela, saj bom tudi lepo prišla nazaj na isto delovno mesto (takrat bom imela tudi veliko dela-že zdaj vem, ker bomo na novo zaposlovali).... Posloviti se tudi ne bom mogla od vseh, ker eno so na dopsutu, nekateri gredo,... Je pa tako, da bom nekaj časa še vseeno hodila vsaj za 2 uri v službo 8če ne rodim prej), ker zamenjava pride šele konec septembra, tako da nekatere stvari moram še vedno jaz narediti. Ker je pa šef moj ata, ne moram ravno reč, zakaj si pa prej niste zrihtali nekoga...user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 12:59:22   
caroline1
Eh tile utrinki pa želje...nič ni bilo! :)

Najki - sva se odločila, da ostaneva v stanovanju...sicer je blo kar truda za vložit, ampak sem trenutno zadovoljna z njim! Ostalo pa bo tudi nekak steklo!

Srečanje- odvisno od kraja in datuma, se mogoče pripeljem mimo! Čeprav sama ne grem več nikamor...je preveč straha prisotnega! Kvečjemu k zdravniku! Joj pa še tolk imam teh kontrol.

Šola za starše- mi jo imamo v enem tednu 4x po 3 ali 4 urce in je konec! To mi je zelo všeč.

Zimska vreča- moja je stara kakih 20 let...ravnokar oprana! Temno modra, nič fensi, ampak topla pa je!

A rabi kera RENNIe tablete za zgago? Meni jih je zadnjič dala v lekarni, pa jih ne smem jest zarad ledvic...če kera rabi ji pošljem...škatlo sem samo odprla, zarad navodil!

Jaz sem se iz šihta že kar nekak poslovila, ko sem nazadnje nesla potrdilo za bolniško tja. Ko bo detece pokukalo na svet, jim bom pa poslala kake piškote pa sok...je pa res, da se navadiš na ljudi, kljub temu, da svojega šihta nisem marala, jih pogrešam...vsaj nekatere! dejstvo pa je, da se najverjetneje ne bom vrnila tja...upam, da se ne bo treba! V skrajni sili pa seveda ne bom izbirčna:"BOLJŠE VRABEC V ROKI, KOT GOLOB NA STREHI"

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 14:07:39   
anju
eno vrečo jabolk so mi nabrali štrudl bouser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 14:08:15   
filisa
za seznam : imam že 29 let, NP 26.8.
 
 
srečanje: sem za in, če bo z nama z user posted image  vse ok, mi je tud najmanjši problem prit v LJ.


Jaz pa sem še dober teden doma, pol pa grem še za 2 tedna pogledat v službo...


Včeraj smo bili od 20. do nekaj čez 22. ure brez elektrike, pa se jaz buča user posted image  nisem spomnila na utrinke, ki se v popolni temi baje še lepše vidijo user posted image . Jaz sem pa rajši s svečo hodla po hiši in se jezla, ker si nisem mogla ogledat filma in zlikat goro perila user posted image .


user posted image  Že nekajkrat sem slišala, da je fajn(vsaj čez dan) poskušat vodo zadržat in ne tolikokrat it na WC. A veste kaj o tem?

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 14:12:30   
missD
mogoče ima to kaj veze s krepitvijo medeničnega dna? Ker s tem ko se držiš da ne greš delajo iste mišice kot kadar izvajaš keglove vaje.
Te pa je fajn met okrepljene, a ne :)

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 14:15:55   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Najki sta kaj izbrala? mi2 sva 2 leti nazaj vso potrebno belo tehniko kupila prek ideo.si. nama je dal še kar konkretne popuste, ker sva tolko naročila. takrat je blo cenej kot GA sploh pa Merkur.



Nekaj sva izbirala, pecico bi eno od gorenja, ma jo imajo samo v kompletu s plato, ki pa ne bi gorenjeve. Bom videla, ce se posebej sploh dobi, bom kar na Gorenju vprasala. Cena je verjetno okoli 500 EUR, samo nimam pojma, ker je imela teta samo ceno za komplet, ki je bila nekaj cez 600 EUR,z  elektricno plato. Indukcijo bova vzela AEG, Harvey Norman jo prodaja za 800 EUR, nemska internetna stacuna pa za 550 EUR . Tako da bova tam vzela. Sem hotla eno Bosch za 1200, ma je tale boljsa, pa Boscheva je par let star model in ga niti na njihovi strani vec ni... Napa ni problem, Etis ali Candy, obe sta mocni in tihi, obe okoli 140 EUR. Pomivalni stroj pa niti se ne gledava.

Tista ideja za seznam, da bi dale letnice gor ostalih otrok - mogoce bi bilo bolj prakticno, ce bi vsaka dala gor tickerje za ostale otroke? Je lazje pogledat, izpise starost in ne rabis iskat seznama za pogledat. Pa ni treba niti imen pisat, lahko samo sin ali hci.

Moje spremembe: 30 let dopolnila, sin je letnik 2009, NP imam 17.8., 3D kontrolo rasti imam 1.9., rodila predvidoma v PO

Pokora sploh ni imel polnega noska.... Danes se mu je pa sluz naredila. Sicer pa mu redno dajeva fiziolosko tudi ce ni kaj bolan, ravno zaradi usesk. Doma imam kaksnih 10 skatel fizioloske iz leclerca , tako da jih res ne sparava. Sam se mu je sele danes zacela sluz nabirat. Bila sva v laboratoriju in cez par ur bom poklicala za izvide. Vceraj ponoci se ni zbudil, da bi ga kaj bolelo, vrocince pa se vedno ima malo. Je bil pa vceraj 5 ur z nono v tivoliju in se je res zdivjal, potem je pa tako sladko zaspal ze v avtu .

Pediatra je tezko dobit dobrega, pa da ima se prostor. najbplje da jih poklices in vprasas, kako pri njih sprejemajo, pa poglej si po netu mnenja in kritike, pa ne vzet koga, ki je pred penzijo, ker bos kmalu ostala brez, tudi premlade ne, ker bo kmalu na porodniskem . Nasa je zdaj zanosila in je ne bo 2 leti, pa bo tecno, k bomo imeli skos drugo P. Ze zdej ga ena pregleda, druga naredi kontrolo, spet nova pregleda in da pregledat kri, rezultate bo brala spet ena tretja in predpisala terapijo. Cista zmeda res, k nikamor ne pripadamo =[, pa ni se stalne nadomestne =[. Aja pa se otroci so zbircni, kot sem ze enkrat pisala, nas kaksnih ze na prvi pogled ne more videt, pa so cisto prijazne in vse, samo nekaj mu ni vsec. Obicajno je to glas, raskav glas na zenski, recimo kadilski ali globok mu ne sede. Tudi pri sorodnicah je tako. Jaz mislim, da solske zdravnice ne sprejemajo predsolskih otrok. Do sole je drug pediater, preveri.

Brinme par dni nazaj smo govorile o teh lodger vrecah in tak model, samo bolj kot podlozena dekica se dobi v NKD za 10 EUR, je pa za dojencke in bo za prvo zimo. Imas tudi opcijo dati 100 EUR za kaksno Jane, ki bo za 3 zime. Ali pa tako, ki jo imam jaz od pikola, stane okoli 30 EUR, pa pri nogah se tretjina vrece z zadgro odpne in tako skajsa za dojencka, pa bo nasemu se vedno prav to zimo, ki bo njegova tretja zima. Je pa podlozena s flisom in zgoraj nepremocljiva, kupljena v BC. Lahko ti povem, da sta ti dve omenjeni res najvecji, kar sem jih zasledila, vse ostale so bile nasemu ze prejsnjo zimo skoraj prekratke. Tako da mogoce najdi mere Jane vrece in jo primerjaj z ogledanima. Prodajali so jo v Pikapolonici, samo dvomim, da so zdaj ze na policah... No v glavnem bi jaz med tvojima izbirama rajsi gledala prvi model, ker je manj prepisen, samo pa ne pise do koliko let je. Bojo pa na jesen zihr taki modeli ful cenejsi recimo od quinnyja ipd. Aja upostevaj se to, da so te vrece velike in imajo ful materiala, ce bos dojencka dajala v kosaro, vrece ne bos mogla zbasat notri. Za v kosaro ti bo zihr tista iz NKD prirocnejsa, pa se dosti majhna je za v lupinico. Bunker vreca je do treh let, to ti bo visela do kolen, ko bos dojencka z njo okoli nosila. Drugace pa sem jaz popolnoma lepo skozi prisla z mehko prenosno torbo za vozicek in dekico ali mehkim pajackom. NKD dekico sem kupila zato, ker je bolj prakticna za not stlacit kot v pajacka, ker gre tudi na lupinico, ceprav ne bo dosti v njej izven avta, ker nimam nic za puncko, ta pa je vijola , ker je smesno poceni in se lahko afnam s tem . Prvo zimo namrec ni bil se v sportnem delu, za katerega so te velike vrece misljene, potem sem pa obletela kup stacun in internetnih strani, da sem izbrala tole Pikolo, vsako sem mu tudi pomerila, ce je zadosti velika.

Srecanje v septembru... jaz imam porodnisko sele 27., tako da mi prej pridejo samo vikendi v postev.

filisa, jaz vem samo to, da nosecnice ne smejo zadrzevat vode, ker mimogrede fasejo vnetje, probleme z ledvicami ali kaj podobnega. Mogoce to leti na Keglove vaje.

(odgovor članu bička)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 14:37:20   
janaja
Eto še moja porodnišnica, mi bomo tudi v tretje rodili v KR user posted image user posted image user posted image  upamo da tokrat brez 41 vročine. Joj sem razmišljala pred porodam kako boge so tiste ki rojevajo v kakšni gripi in angini.
 
Eto me začne matrati ponoč mrzlica in vročina in sem lansko leto na petek 13 rodila s skoraj 41 vročine našega Leona. user posted image  sem imela neko infekcijo pol še pet dni.
 
Zgleda da je res nekaj na teh petkih 13. BOmo danes raje kr doma.
 
 
Lep pozdrav bušaste bejbe user posted image
 
Janaja

_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 14:49:19   
katis
Ojla, samo za seznam javim:

 

23.10.2010
katis 33,  Hrastnik, 3.user posted image user posted image ,  doma Bor (3),  CE
 
Nisem skoraj nič brala vmes, ful gužva s tamalim - že dva dni po malem pakira in se pripravlja na počitnice pri babici in dedku, doma mamo delavce ...
 
Lep pozdrav vsem skupaj!


_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 15:58:47   
mamamajča
Hej!
Še jaz se vam na hitro javim, sem se čisto zatopila v priprave in urejanje po stanovanju, ne morem pomagat. Ampak utrujena sem pa, da komaj sedim tukaj na stolu. Sem mislila, da bom v drugo bolj sproščena, pa se mi veliko bolj mudi, kot se mi je prvič.

user posted image Se boste šle testirat za streptokok b?

CSD- sem vse uredila! V bistvu lahko oddate tiste obrazce za paket do konca meseca, potem dobite paket v roku 8 dni od prejema odločbe, če boste vzele denar, je pa nakazilo 13. septembra.

ZA SEZNAM: mamamajča, 26let, Šmarje,  2.user posted image , user posted image . Doma- Mark (3), Ptuj

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 16:01:55   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

user posted image  Že nekajkrat sem slišala, da je fajn(vsaj čez dan) poskušat vodo zadržat in ne tolikokrat it na WC. A veste kaj o tem?


Ja, in matraš ledvice in si delaš samo slabo. jaz z mojimi uroinfekti se tega ne bi šla...

Te vaje za krepitev medeničnega dna lahko delaš med sedenjem pred Tv ali rač., kot da bi probala zadržat vodo, ni je pa treba dejansko zadrževat. Samo vaje delaš na tak način.

Ne vem, saj pravim, jez hodim na stranišče takoj, ko začutim, ker sem podvržena obolenjem ledvic, tako da se ne igram....

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 16:03:14   
Roberta69
Srečanje oktobrk: jaz bi tudi z veseljem prišla, ampak septembra se začnemo uvajat v vrtec, pa ne vem, kako bo to glih potekalo in kdaj bom imela čas, ampak če bo v Lj, ni user posted image da v vsakem primeru ne pridem vsaj pokukat (pa četudi z mojim škratkom :)).


Zimske vreče: našo se sicer da nekako zategnit, ampak je nikoli nisem, ker sem jo v bistvu itak uporbljala samo na športnem vozičku, ko je bil že bolj velik in če je pihalo, sem naštimala strehico. Na linku mi je bolj všeč druga, se mi zdijo pa na splošno zimske vreče predrage (jaz sem takrat kupila originalno za naš voziček, ki mi je v določenih pogledih super, v določenih bi pa raje drugačno - je pa fajn pri originalnih, ker so odprtine narejene v skladu s pasovi). Za na marelo sem pa kupila najcenejšo, ki sem jo našla, v BC-ju za ene 40 eur (se mi ni zdelo praktično, da bi tisto s športnega vozička, kjer so skozi odprtine speljani pasovi, vedno znova snemala, ko smo kam šli v zimskem času (in uporabljali marelo)). Mi pa vreča v zimskem času veliko bolj odtehta kot kakršna koli deka, čeprav v košaro je pa jaz ne bi dajala. 

Tele dni bolj ni časa, pa površno berem in najbrž marski kaj spregledam :)

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 16:05:21   
3x mami
Najki, se strinjam s tickerji, pa se vedno so pri roki. rabi katera pomoc pri tem?

janaja, z vrocino si rojevala? ajoj, je moglo bit res naporno!

filisa, tole z zadrzevanjem urina ne bo drzalo. redno je treba hodit in lepo odtocit vse. drugace lahko se kaj zakuhas, brezveze. ne se hecat s temi stvarmi. drugo pa je, da treniras misice s keglovimi vajami. to ne pomeni, da zadrzujes urin!

nasla stran z opisom teh vaj, mal si poglejte: http://www.bambino.si/keglove_vaje

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 18:34:48   
Najki
Vas je to vreme vse pospravilo v posteljo?

Janaja, zdaj sem se spomnila, da sem zbolela kaksen mesec pred rokom, mislim da angina in bronhitis in kaj jaz vem kaka mesanica, tudi vrocina. En teden se nisem premaknila iz postelje in se nalivala s caji, da ja ne bi sla bolana rodit. Pa upala, da dete ne bo prezgodnje. Porod je bil ze sam zase zelo naporen, 41 vrocine si sploh ne predstavljam med porodom... Mirkajte se deklce, da ne boste zbolele to zimo =$. Bo dovolj naporno ze brez tega.

Komi cakam svojo strucko user posted image . Hecno ne, komaj cakam tisto poporodno norisnico user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 18:40:10   
sasadejan
Evo za srečanje v Lj, sem naredila nekakšno "tabelo". So pa samo petki in sobote v septembru, ker pomoje, je najbolje takrat ne pa med tednom. Sedaj pa se lahko vpišemo in bomo videle kako in kaj.


petek 03.09.:
sobota 04.09.:
petek 10.09.:
sobota 11.09.:
petek 17.09.:
sobota 18.09.:
petek 24.09.:
sobota 25.09.:






< Sporočilo je popravil sasadejan -- 13.8.2010 18:44:04 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 18:45:06   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami


nasla stran z opisom teh vaj, mal si poglejte: http://www.bambino.si/keglove_vaje



Hvala za link user posted image , jih bom delala

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 20:47:02   
kpmk
še jaz  za seznam :

 

06.10.2010
kpmk 27,  CE, 2.user posted image  user posted image ,  doma Ian (16m),  CE
 
 
 


_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 21:15:37   
M&A
Še enkrat za seznam - nisem opazila, da sem postala Ljubljančanka user posted image

24.10.2010
M&A 35 let Domžale 5.user posted image 2 user posted image (05,07) user posted image NP 31.08.


srečanje - sem bolj za začetek septembra in čimbližje user posted image


< Sporočilo je popravil M&A -- 13.8.2010 21:22:41 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 21:41:29   
M&A
No, zdaj mi je ratalo pa še tikerja za mulčka nardit user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 22:06:59   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Evo za srečanje v Lj, sem naredila nekakšno "tabelo". So pa samo petki in sobote v septembru, ker pomoje, je najbolje takrat ne pa med tednom. Sedaj pa se lahko vpišemo in bomo videle kako in kaj.


petek 03.09.:
sobota 04.09.:
petek 10.09.:
sobota 11.09.:
petek 17.09.:
sobota 18.09.:
petek 24.09.:
sobota 25.09.:


Jaz sem za petke popoldan, vikende bomo verjetno kuhno rihtali. Za datum nisem specificna.Bom pa tudi v soboto nasla ksno urco a priletet.


< Sporočilo je popravil Najki -- 13.8.2010 22:07:48 >

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: Oktobrke 2010
13.8.2010 22:53:58   
anju
stroj pa pereuser posted image sem dala prvo rundo na 95. M&A a si poskusla s citronko?

srečanje sem bolj za začetek meseca, točno bom še sporočila. a potem ste nekako za Lj?

3x mami kolk časa boš ti na porodniški kolk tvoj?

a mogoče katera ve če je potrebno komu kaj javit ali si kake papirje zrihtat za nadomestilo z zavoda, ker se mi konča delovno razmerje? meni menda pripada 3m. ker ne zdaj ko nastopim porodniško, menda po porodniškiuser posted image veste kaj o tem?

Najki imam bosch kuhališče, ne indukcijsko, ampak tista keramika gor je verjetno pri vseh enaka in mi ni všeč. zelo težko se čisti, od pošpricanega rade ostanejo liseuser posted image mamina stara gorenjeva je bla boljš. je pa zato boschev pomivalc vreden zlata.

nočko buške

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?