|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Moj otrok noče jesti

Uredništvo Ringaraja.net, 1.9.2010
Carlos González ovrže premnoga prepričanja staršev o prehrani svojih otrok, glede načina uvajanja hrane, količine hrane, ki bi jo moral otrok pojesti... in zamaje temelje prenekateri ljudski vraži in relativizira prepričanja pediatrov v preteklosti.

image
/31


Avtor: Carlos González

Založba: Založba KMŠ

Leto izida: 2010

Knjiga za starše

  


 

 

 "Bruuum, glej letalo! Dajva enega za mamico! Pa še za očka!" Mati poskuša z vsemi triki, da bi nahranila svojega otroka, ob tem pa ga zabava še z igračko. Otrok pojé nekaj žličk hrane, potem pa iznenada zapre usta in obrne glavo. Mati kljub temu še naprej vztraja. Otrok se vda, odpre usta in dovoli, da mu jih napolni, vendar hrane ne pogoltne. Vsa tekočina in pretlačena hrana mu čez nekaj časa spolzita iz ust, meso pa se spremeni v ogromno trdo kepo.


Carlos González se je rodil v Zaragozi, v Španiji leta 1960. Je mož, oče treh otrok in pediater. Medicino je doštudiral v Barceloni. Njegovo sodelovanje z La Leche League se je začelo v poznih osemdesetih letih 20. stoletja, in prav to je temeljito spremenilo njegovo življenje in kariero. Trenutno je član mednarodnega svetovalnega sveta za zdravje pri La Leche League. Vodi tečaje o dojenju za strokovne zdravstvene delavce, redno piše knjige in članke o vzgoji otrok za starše. Moj otrok noče jesti je bila prvič objavljena v Španiji leta 1999 in odtlej devetkrat ponatisnjena. Slovenski prevod ponuja najnovejšo dopolnjeno in revidirano izdajo.


Preberi še:

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Božična orehova zvezdica
Krake te čudovite in okusne božične orehove zvezdice bodo z veseljem poskusili tudi otroci. Tudi tisti najizbirčnejši, k...
4
Valentinovi posladki brez pečenja
Ko vam zmanjka časa, pa bi svoje ljubljene vendarle radi presenetili z valentinovim posladkom ...
4
Ali pivo res povečuje količino mleka?
Ali drži, da lahko s pomočjo piva povečamo količino mleka pri dojenju? Če to drži, kako dobro je sploh pitje piva za doj...
4
Recept: Strašna pajkova mreža za pojest
Tole slastno pajkovo mrežo iz črne in bele čokolade bodo otroci z veseljem zmazali ne le na noč čarovnic, temveč tudi ka...
4



So probiotiki zdravi?
Na policah trgovin, v lekarnah lahko kupite probiotična prehranska dopolnila v številnih oblikah, od tablet, kapsul, do ...
OPOZARJAMO: Škodljiva "jajčka preseneč...
photo
Zaradi previsoke vsebnosti vodikovega peroksida v desertu "jajčka presenečenja", je podjetje - zastopnik izdelek u...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?