|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OSNOVA NEGA

Koncept brez plenic

Avtor: Petra Arula | 27.7.2023
image

Z otrokom lahko takoj po rojstvu vzpostavimo nežno komunikacijo o izločanju in s tem zavedanja fizioloških funkcij izločanja ne zatremo z neprestanim povijanjem v plenice. Preberi, kaj o konceptu pravi Metka Zupančič, svetovalka koncepta brez plenic

NOVOROJENČEK

Povijanje v štručko (swaddling)

Avtor: Metka Troha | 20.7.2018
image

Če je vaš dojenček nemiren, pogosto joka in ne more spati, potem ga lahko poskusite umiriti tako, da ga povijete v štručko. Vse o »štručkanju« najdete v članku.

image

Zakaj so pralne plenice boljše od tistih za enkratno uporabo? Razlogov je veliko!

MAMICA PO PORODU

Poporodni tretma s povijanjem bokov

Avtor: Mojca Kurent | 15.7.2014
image

Obdobje po porodu doživljajo sodobne ženske drugače kot v preteklosti. Vsaka civilizacija prinese s seboj dobre in slabe stvari.

image

Štručkanje ali povijanje je ena izmed najstarejših metod, s katero pripomorete k boljšemu spancu dojenčka. Pomembno pa je, da jo izvajate pravilno.

OSNOVA NEGA

Široko povijanje: da ali ne?

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 4.10.2010
image

Od časov naših starih staršev, staršev in do danes, se je marsikaj spremenilo. In med te spremembe sodi tudi povijanje oziroma previjanje dojenčkov. Drugačne so pleničke in tudi medicina je napredovala. Je široko povijanje sploh še priporočljivo?

OSNOVA NEGA

Plenice in povijanje

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 15.4.2010
image

Danes si večina staršev ne zna predstavljati, da bi poleg vsega dela, ki ga s seboj prinese dojenček, morali vsak dan oprati, posušiti in zlikati ogromno količino umazanih bombažnih plenic. Kakšna plenica je za otroka najboljša se odločijo starši.

STRAN 1 OD 1

Reakcija po cepljenju otroka
Včasih se lahko po cepljenju otroka pojavijo neželeni učinki. Ti so običajno blagi in hitro minejo. Prav tako lahko prid...
Cepljenje proti noricam
Norice ali vodene koze je bolezen, ki je razširjena po vsem svetu. Bolezen je običajno mila in mine brez posledic. Če o...