|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O NOSEČNOSTI

Kim Kardashian: Komentarji med nosečnostjo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.9.2021
image

"Ne morem verjeti, da je bilo to sprejemljivo in da je to v redu," je dejala v podcastu Kristen Bell.

image

Najboljši čas za preobrazbo je nekaj mesecev po prekinitvi dojenja. Zelo dobrodošlo je, da ženska še pred posegom s telesno vadbo učvrsti mišice trebušne stene in poskrbi za čim manj odvečnih maščobnih oblog že pred samim posegom.

IDEJE ZA IGRO

VIDEO: Ko barbika postane običajna punčka ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.9.2018
image

Ko super ženske v podobi barbik in vseh ostalih vitkih ženskih teles, postanejo običajne punčke. Poglejte si video predelave umetnih teles v popolnoma običajne lutke, ki jih otroci obožujejo še bolj.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Psihoterapija s pomočjo konj

Avtor: Mladinsko klimatsko zdravilišče Rakitna | 30.9.2011
image

Terapijo s konji uporabljajo v Mladinskem klimatskem zdravilišču Rakitna v dveh programih, in sicer v programu Šola zdravega odraščanja in v programu Reintegracija in rehabilitacija oseb s čustvenimi motnjami in motnjami hranjenja.

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Življenje po moji izbiri!

Avtor: Lucija Smerdel, zakonska in družinska terapevtka | 8.8.2011
image

Kam pelje vsakega izmed nas življenjska pot? Kje smo trenutno? Kaj je pred nami? Za naš nadaljni razvoj je izrednega pomena ali usmerjamo našo pozornost na stanje pomanjkanja, kjer se hitro začnemo vrteti v začaranem krogu obupa in brezizhodnosti.

MAMICA PO PORODU

Polnozaposlene mlade mamice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.6.2011
image

Zgodba o tem, kako se splača vlagati čas vase in "delati na sebi", čeprav ste polno zasedene z dojenčkom ali otroki. Kako? Samo začeti je treba!

MAMICA PO PORODU

Delavnica za zdravo samopodobo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.4.2011
image

Delavnica se bo ukvarjala predvsem s problemom postavljanja meja, kako se soočiti s tem, kako prepoznati, kaj nosimo v sebi in kako to ohraniti, kako vzpostaviti pravi odnos s svojim telesom in kako narediti spremembo, če cutimo, da je potrebno.

VSE O ŠOLAH

Jesper Juul o vstopu v šolo

Avtor: Jesper Juul | 24.1.2010
image

Oboževane princeske in princi tvegajo, da bo njihovo srečanje z resničnim svetom težavno.

STRAN 1 OD 1

Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
5 nasvetov proti zgagi v nosečnosti
Pekoča zgaga v nosečnosti je posledica hormonskih sprememb, vse večjega dojenčka v maternici, ki pritiska na želodec in ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?