|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O NOSEČNOSTI

Nosečniške težave

Avtor: Helena Mlakar | 25.1.2024
image

Vsaka nosečnost je lepa in pristoji vsaki ženski. Ampak, niso pa vse bodoče mamice sijoče in polne energije. Veliko je takšnih, ki jih spremljajo tudi nosečniške težave in tegobe. Kako jih lajšati?

SIMPTOMI IN BOLEZNI

Koprivnica pri otroku

Avtor: Petra Logar | 17.8.2023
image

Koprivnica ali urtikarija je zunanji izraz akutne alergije in neprenašanja določenih snovi. Velikokrat vzroka zanjo ni mogoče odkriti. Nastane lahko v blagi ali v hudi obliki.

BOLEZNI IN TEŽAVE

Kako preprečiti hemoroide v nosečnosti?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.3.2023
image

Približno tretjina nosečnic se spopada s hemoroidi, saj se med nosečnostjo poveča pritisk in žile se razširijo. Praviloma niso nevarni, lahko pa povzročajo srbečico, krvavitev ali pa pekoč občutek. Kako jih preprečiti oziroma olajšati?

image

Atopijski dermatitis je najpogostejša kronična bolezen v zgodnjem otroštvu. Zajame približno dva odstotka celotne populacije.V različnih oblikah v razvitem svetu prizadene približno deset do 15 odstotkov otrok in številka vseskozi narašča.

STRAN 1 OD 1

Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nasveti za očete pri porodu: To je prepove...
Bodoči očetje, preberite si, katerih stvari svoji dragi med popadki in rojevanjem ne smete ne omeniti, niti pomisliti na...