|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VZGOJA IN RAZVOJ

Kaj storiti, ko otrok besni in trmari?

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 15.2.2024
image

Ko se zgodi, da se malček v trgovini razjezi, ker mu ne želimo kupiti vseh sladkarij, ki si jih je izbral in ostali nakupovalci z zanimanjem pričakujejo našo reakcijo, se znajdemo pod pritiskom, kako ustrezno odreagirati. Kaj storiti?

VZGOJA IN RAZVOJ

Trmast otrok

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.11.2023
image

Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirno razložiti, zakaj mu neka stvar ni uspela, oziroma zakaj ne more dobiti tistega, kar želi.

OTROKOV RAZVOJ

Trma je lahko tudi pozitivna lastnost

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2022
image

Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v življenju postala zelo uspešen in bogat, so pokazale raziskave.

VZGOJA IN RAZVOJ

VIDEO: Očkova metoda obvladovanja hčerine trme

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.11.2018
image

Tale video 29-letnega očka Terrela Crawforda si je v mesecu dni pogledalo več kot 20 milijonov ljudi, ki so ga delili več kot 300-tisočkrat!

VZGOJA IN RAZVOJ

Kako se soočiti s trmo? Poglobite stik!

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 21.4.2016
image

Se tudi vi izogibate obiska trgovine z vašim malčkom, ker se vam je nazadnje vrgel po tleh? In potem ste v stiski le popustili in kupili tisto čokoladico ter se jezni odpravili domov. Kaj lahko naslednjič storite drugače?

OTROKOV RAZVOJ

Trma pri otrocih

Avtor: Petra Arula | 21.11.2014
image

Kdaj se pojavi tista tipična trma, ki je bolj kot za otoke nadležna za starše, in kako naj se starši soočimo z njo? »Starši se je moramo lotiti z vztrajnostjo in doslednostjo, nikakor pa ne smemo popuščati," pravi pedagoginja Saša Erjavec Kobe.

VZGOJA IN RAZVOJ

Najsrečnejši malček daleč naokoli

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.5.2012
image

Knjiga, v kateri ugledni ameriški pediater in strokovnjak na področju razvoja otrok, dr. Harvey Karp, združuje nasvete in rešitve izzivov, s katerimi se srečujete starši otrok med prvim in petim letom. Preverite!

OTROKOV RAZVOJ

Trma - se z njo boriti ali jo sprejeti?

Avtor: Nataša Rijavec Klobučar | 1.2.2010
image

Če se po tleh ne mečejo naši otroci, pa vsi sem ter tja zagotovo opazimo bojne viharje sredi trgovin, ko kakšen otrok z neznosnim vreščanjem pritegne pozornost vseh nakupovalcev.

STRAN 1 OD 1

Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...