|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
8.2.2007 22:34:03   
natalia
zdravo,

za zobke imamo tudi mi krtačko, ki ima na sredini luknjo, gor pa dam pasto za zobe, firme Welleda ( na osnovi ognjiča in brez fluora). ko me vidi, da ji iz škatle jemljem ščetko, kar priteče do mene in počaka, da ji dam kanček paste gor in že umiva. potem pa še meni malo potegne po zobeh.user posted image

lepo spimo.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
8.2.2007 22:36:50   
lolipop
Natalia- A maš od Jordan-a? Kje si kupila zobno pasto? Mi je še nimamo.
Fotke sem si tudi ogledala. Prava bejba je že. Čestitke!user posted image

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
8.2.2007 23:07:04   
natalia
Lolipop - mensezdi, da je ščetka od Jordana, ja. Zobno pasto sem kupila v DM, in sicer iz razloga, ker si ni pustila zobkov čistit. in ker ne zna splahnjevat ust, sem ji kupila to, ki jo lahko zaužije. ni ravno poceni, okrog 3 EUR.

pa pa...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.2.2007 8:57:58   
lolipop
Natalia, hvala. Bom šla še danes iskat.

Se mi  zgodi, da najprej zaidem na forum starši čvekamo. Potem pa tam zaman iščem februarčke 2006. Ali si predstavljate, da naših malih srčkov še eno leto nazaj ni bilo? (tole je bilo prvotno retorično vprašanje od mojega dragega, ko je opazoval prestolonaslednikauser posted image ).

Lepo se imejte kljub deževnemu dnevu.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.2.2007 9:32:51   
marty5
Jutro user posted image

Danes je prav fajn v službi - večine ljudi sploh ni, ker so si vzeli most, tako da je vse zelo na easy....zabušavamo na veliko user posted image .

Malo sem si slikce pogledala - Gal je res že fantina in pol user posted image . A že kar sam je - zna že žlico uporabljat? Moj Jernej niti slučajno.....Eva Zala pa je tudi že prava punca - kot so že vse ostale ugotovile user posted image

Tudi pri nas se vsak dan zgodi kaj novega. Jernej že kar lepo hodi - naredi po več korakov skupaj, cel sprehod po dnevni sobi. Je pa tako smešen - hodi kot Charlie Chaplin user posted image . Sej ne vem - a se zdaj že šteje, da je shodil ali ne user posted image .

Počasi smo ujeli novi ritem in moram priznat, da mi zdaj služba prav paše. Očitno sem se morala navadit. Drugi teden bom oddala vlogo za 7urni delavnik, tako da upam, da bo z marcem to nekako urejeno. Sem ful tuhtala kaj naj in vsakokrat prišla do zaključka, da bom čez nekaj let že pozabila, da sem imela manjšo plačo, Jerneju pa bo to obdobje ostalo za vedno....Držte pesti zame drug teden, da bom pri šefih našla razumne sogovornike pri tej temi user posted image .

Grem na kavico.....se beremo user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.2.2007 19:25:52   
Bonnie_RR
Ojla! user posted image

Js mam danes tak glavobol, da se bom verjetno kar hitro spravila spat. Zdejle enkrat bo dragi prišel iz službe, Nik že spi, js sem imela pa namen še nekaj za faks delat, pa bo to moralo kar počakat, ker nisem sposobna nič konstruktivnega več naredit danes...user posted image

Zjutraj sem skoraj celo pot do LJ pop***devala in ugotavljala, da folk res ne zna vozit. Se najde en kreten, ki je pri omejitvi 90 vozil 40!user posted image user posted image user posted image Rata v minuti 5km kolona za njim, ker ne moreš nikjer prehitet. Mater, sem mislila iz avta stopit pa peš it! Bi 100% prej prišla...
Potem pa spet naletim na enga norca, ki je pred mano vozil tako, da je vsake par metrov ful zabremzal. Kr tako, za foro, kaj pa vem...user posted image In potem naj js mojega dragega poslušam in naj ne prehitevam, al kaj?user posted image Pa sej lahko živčnega dobim, no! Malo dežuje, pa zgleda da ljudje pozabijo normalno vozit, hudiča!user posted image Eh... Sem mogla mal iz sebe dat tole... Ne zamerit...user posted image

zobna ščetka... Mi imamo tud to Jordan ali kako že. Ima na sredini luknjo, pa ščetko na eni in grizalo na drugi strani. Niku jo je dala moja zobozdravnica že nekaj časa nazaj. Je pa še ne uporabljamo, ker čakamo še na kakšen zobek. Mu jo pa dam včasih, da se malo po dlesnih požuli...user posted image

žlica... Nik tud še ne ve, kaj bi z njo delal, kaj šele, da bi jedel z njo. Sem mu 1x dala gor rozino, pa je žlico tako dolgo stran tiščal, da mu je le ratalo rozino s prsti dol vzet.user posted image

No, zdej je pa dragi prišel... Grem..

Lahko noč!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.2.2007 19:37:31   
taja27
joj, jst sm pa že od včeri besna. pa so me isti ljudje dons še enkrat v bes spravli  user posted image ... ampak sploh ne vem, če vam bi to govorila ...

boljš, da kr neham user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.2.2007 21:32:05   
Kami
Čao punce!

Taja27... ti se kar skašlji. Saj smo že vse slišale, pa velik prenesemo...user posted image

Bolezen... še kar straši po naši hiši. V sredo je Liamu končno padla vročina. Pa je v četrtek zakuhal Evan. In kuha tud danes. POnoč do 39, čez dan 38. Je čist fuč, ga prav vidim. Najprej driska in bruhanje, sedaj pa tole. user posted image  Skoraj ni nič racal naokrog danes, sem kar pogrešala njegovo stikanje po predalih. Sem mu naštimala podlogo pa dekco kar na tleh v dnevni, pa povštre gor in sta se z Liamom več ali manj kar tam igrala, mal je pa kar ležal, tako je bil zmatran. Pa tud moža že od srede kuha. Ne vem kako, da sem jaz še fit. user posted image  Sicer koma zmatrana, ampak še kar migam. Me je kar groza, če pomislim, da bi še jaz obležala. Kako bi se rihtali? Več ali manj smo sami za vse... Ma, upam, da si moji fantje čimprej opomorejo, pa bo tudi meni laže.

Risanke... ja, pri Liamu so prišle na vrsto ful pozno, mislim da okrog leta in pol. Zdaj pa ful zgodaj, jasno, zarad vpliva starejšega bratca.

Ursa_p... fotke so zelo luštne in ideja z njegovo tortico pa tudi. Drži pa žlico kot bi imel 2 leti! Pa tud zgleda tko! user posted image

Zobna ščetka... umivanje je šlo na začetku zelo v redu, zdaj pa vse bolj teži in se upira (Ninaki, pri nas ta fora žal ne pali) , tako da sem se vrnila h krpici in mu z njo zdrgnem. No, bom probala Jordana.... Ni vrag, da užge....user posted image

Eva Zala.... bravo za mami, ker te tako lepo hrani! user posted image  Mi smo pomoje pri 13 mesecih na ene 9ih kilah (če smo sploh tam! - po tej bolezni). Sicer pa imam sistematskega 19. tm pa bomo videli. Me prav zanima...

Dieta... jaz sem na -9,5kg od oktobra. Fit mama, skratka user posted image . No ja, vsaj v primerjavi s prej. Še ene par bi jih rada dala dol. Sicer pa mi ta način prehrane zelo ustreza in tega sploh nimam več za dieto. Eviii, kam pa ste se zgubile Bikinge??!

Šola... spet zabušavam, je videt, ne?! user posted image   Grem delat kaj v tej smeri. Bodte pridne! In lepo se imejte!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
10.2.2007 0:14:40   
Kami
Fax.... nadaljevanje.... Danes nisem naredila nič. user posted image Ugotovila, da mi v bistvu manjka ful ene literature, grem zjutraj v knjižnico.

FOTKE...user posted image  uredila za zadnjih nekaj mesecev. Lahko jih pogledate tudi v albumu. Čeprav mi kvaliteta v teh novih albumih ni nič všeč....

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
10.2.2007 0:16:56   
zmajči25
Da se še jaz na brzino oglasim, sicer vas redno berem, nimam pa vedno časa za kaj napisat...
Vreme - grozno že cel teden, komaj čakam da bo sonček, da izkoristim še to malo časa, ko sem doma z mojo user posted image .

Služba - rajši ne razmišljam preveč o službi, ker sem zadnjič klicala pa sploh še ne vejo kam me bodo dali (na katero del. mesto), saj bi me rabili na dveh koncih. Me prav nič ne mika povratek v službo. Grrrrrrr .....  user posted image
Risanke - nismo preveč nacdušeni. Mogoče uspe sledit kakih pet, šest minut, potem pa je ne zanima več. Mah, sej ima še čas za gledat risanke.
Žlica - sicer jo daje v usta, ne gre pa ji preveč zajemanje stvari z žlico. Sicer uspe kaj dobit noter, vendar je pot do ust dolga in se prej polije.user posted image  Kakšnemu pudingu pa vseeno uspe pridet do ust...
Zobna ščetka - nimamo (še) teh problemov, ker še nima nobenega zobka!user posted image
Natalia - tudi moja user posted image  ima ful visok nart in imamo probleme za spravit čevlje gor. Smo probali Cicibanove in mogoče samo en ali dva modela smo spravili gor (pa še problemi za dobit majhno številko), pa še všeč mi niso bili. Potem pa sem na forumu izvedela za Superfit čeveljčke in smo jih šli takoj v Lj nabavit. So nam res super, ker smo skoraj vse modele z lahkoto spravili gor, čeprav so bili kar visoki (do gležnjev oz. malo čez). Tako da ima zdaj najraje Superfitke pa tudi naslednji copatki bodo Superfit. V Cicibanovih copatkih se ji ful nogice potijo in čeprav so na ježka jo vseeno malček stiskajo tako da moram ježka čisto na konec zalepit. Superfit je res zakon! user posted image
Eva Zala pa je res že prava punčka, imate lepe slikice v albumu. Pa tudi veliki in težki ste kar precej! Moja user posted image  ima cca.73cm in 10,5 kg in je drobižek nasproti tvoji. Še malo pa bo Eva večja tudi od mamice in očija ko tako hitro raste! user posted image  
Taja27 - ti kar povej kaj te muči. Sej tudi ostale kdaj kaj pojamramo.
Lolipop - sem glih gledala roj.datume pa sem videla, da imaš rosnih 21 let! Blagor tebi! Potem pa se potolažim, da le nisem tolko stara (so tudi starejše od mene tukaj).user posted image  Se vidi, da bom imela čez dober mesec okroglih 30 let pa kar nekaj o teh letih skozi razmišljam. Sem res butasta!user posted image

Zdej pa se mi res že spi. Lepo pančkajte!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
10.2.2007 0:22:29   
zmajči25
Aja, še to...
Kami - res je zelo lep fantek tvoj Evan. Bi lahko kakšno reklamo šel delat...user posted image

Uživajte!user posted image

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
10.2.2007 0:31:00   
petra81
Kami; sem šla pogledat albume in se kar priporočam, da bova kaj v sorodu!!!user posted image user posted image  Res je cukr, ta mali Evan!! Simpatičen in navihan kot moja Tami!!!user posted image user posted image

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
10.2.2007 0:37:43   
petra81
Aja, pa Zmajči25, zakaj se sekirat zaradi let??!!! Meni ni jasno, čeprav sem še ¨mlada¨! Če se imaš fajn, je čisto vseeno al jih imaš 28 al pa 30!!
Pa še nick imaš tko mlad, da človek sploh ne pomisli, da jih boš imela 30!!user posted image

taja27, ti pa kar pojamraj tukaj!! Mogoče ti bo potem kaj lažje! Lahko pa tudi na zs, sem te vedno pripravljena poslušati, če le lahko!

Lahko nočko

Petra

< Sporočilo je popravil petra81 -- 10.2.2007 0:39:31 >

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
10.2.2007 12:36:50   
tinkatonka
HOJ!

Kako ste kaj? Midva sva ravno iz sprehoda. Sicer je oblačno, ampak glede nato, da je Anej tako naspidiran ga svež zrak utrudi in zdele že pridno pančka v svoji posteljici.

Drugače sva pa vsak dan kar veliko zunaj, ker je Aneju notri že pošteno dolgčas. On bi zunaj hodil, pa mačke in kužke gledal, pa travico pobožal, pa kakšen kamenček pobral. Še kak mesec pa bova pomojem žogo brcala na travniku pred hišo.

GSM….me je stari GSM tako hecal. Dosti neodgovorjenih klicev mi sploh ni pokazalo, kljub temu da so bili: me je mož klical (mi je tud  pokazal v svojem GSM-ju), meni pa sploh ni napisalo, da imam neodgovorjen klic. No in sem si nabavila novega. Še nekaj za mojo dušo.

Leta……ma zmajči kaj se sekiraš. Si v najlepših letih. user posted image

Slikice….pravi lepotci in lepotičke tile februarčki in februarčice. user posted image

Upam da ste se vsi bolančki pozdravili. user posted image

Šibam skuhat kaj...

Lp Tina

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
10.2.2007 13:59:51   
tinkatonka
Imate kak nasvet zame???

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1321891

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
10.2.2007 23:36:51   
petra81
Tinkatonka, sem videla, da si se že odločila in verjamem da pravilno!
Pa srečno pot!

Petra

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
10.2.2007 23:44:57   
petra81
Čer še enkrat!

Sem prehitro pritisnila potrdi!

Danes smo mi že malo praznovali! Je bila sestra od mojega user posted image  z družino in smo se imeli super! Smo tako naredili, ker v ponedeljek, ko imamo žur oz torto s prigrizkom, ne morejo prit!

Sem se pa danes tako prestrašila, je Tami čofnila na tla direkt na obrazek in je imela čisto malo otečeno ustnico, ker zobek ji je malo na notranji strani prebil ustnico! Je ubožica tako jokala! user posted image user posted image user posted image  
No, sej potem ji je dragi dal malo mobilca in se je res zelo hitro potolažila in se smejala! Pa sem mislila, da se bo mogoče ustrašila in ne bo več tako hotela hodit, je pa ravno obratno! Zdej že skoraj teče!!!user posted image

Meni grejo kar solze v oči, vsakič ko se spomnim, še malo, pa bo eno leto, kar se je rodila!! Kako je šlo hitro!! Si sploh ne morem mislit, kako je bilo, ko sva bila samo dva!! Zdej se mi zdi, da imam večino časa nasmešek na obrazu!! In en oz dva velika razloga za to!!!user posted image user posted image
No, sem malo zafilozofirala! Upam, da se bo sploh dalo kateri to brat!!

Nič, grem še malo prečekirat!!

Imejte se radi

Lp, Petra

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
11.2.2007 0:52:02   
Bonnie_RR
Oj!

Js še kar strašim tule gor...user posted image

Dragi naju je pustil sama - je šel na obletnico mature, potem pa še s kolegoma na pijačo... Sva že kar dolgo časa sama in js sem to izkoristila za učenje. Zdej je pa že preveč in grem počasi v posteljo...user posted image

Nik je pa nekaj prehlajen postal prej proti večeru in zdej ful nemirno spi in se premetava po posteljici, ker revček ne more dihat.user posted image Sem mu parkrat s fiziološko kapnila v nosek pa bolj malo pomaga. V bistvu mu ful ven teče...

Upam, da se bomo vseeno lahko kaj naspali in bo Nik kmalu bolje.

Lahko noč!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
11.2.2007 8:45:17   
karin412
Živjo!
Rada bi prilepila kako sliko od Ajle, ki je imela 1 leto - tako kot je npr. Ursa_p, pa ne znam. Če mi katera napiše, kako.

Drugače je Ajla ozdravila, jaz pa sem še prehlajena. Jutri imamo posvetovalnico in jaz G. Zdej je moja mama pri meni in več počivam, sploh ne bi zmogla sama. Dojim jo zdaj 2x zjutraj in zvečer, včasih pa čez dan odpne zadrgo in gleda joške, pa rečem, da so šle ninat in jo zamotim.

Ščetko ima tudi Ajla, Aquafresh.
Žlica: sama si da v usta, samo zajemati tudi še ne zna.
Govor: dosti čeblja, govori pa ma-ma, a-mam, brm-brm (avto), piha svečko.
Maha in pošlje poljubček.

Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.2.2007 10:06:20   
sarazan
O, marička, odkar sem v službi, vas sploh ne dohajam. user posted image  Toliko tem ste odprle, da sem že vse pomešala...

Mi smo imeli sistematski pregled. Sara je bila cepljena in brez reakcije. Ima komaj 8,6 kg in 75 cm. S težo je še vedno pod spodnjo mejo. Natalia, "svaka čast" za tvojo Evo - je babnica in pol. user posted image  
Na testih je ponovno blestela. user posted image  Pri nas ni bilo punčke, ki bi jo morala nahraniti s stekleničko. Ampak Sara to obvlada v nulo, ker vsemu, kar ima usta, vedno tlači otroško flaško v usta. user posted image

Je že sama z žlico, razen kakšne juhe ne. Jo pa še sama dohranim, saj še vseeno ni tako zelo spretna. To veščino je osvojila v vrtcu, ker jih tam kar pustijo same, da jedo, potem jim pa še pomagajo, da so siti.
Hodimo še ne, je ful previdna. Je pa že brez opore stala na mestu pol minute.
Trenutno ji je velika zabava voziti se v triciklu ali s poganjalčkom po stanovanju. Izgleda, da je tudi ona pogruntala, da je tako lažje, kot hoja user posted image .
Govori še vedno ata (kar je lahko glih kar koli), oci (oči), teta, am-am (ko vidi hrano), ba-ba (ko se gre indijance user posted image ) in zraven z roko tolče po ustih, dej-dej (ko je jezna) in še en kup zlogov, ki nimajo nekega pomena. Mama ali mami pa še ni v njenem besednjaku. Če hoče k meni, enostavno začne vreščat in se nardi totalno bogo user posted image .

Umivanje zobkov pri nas ni muka. Ji je kar všeč. Ne uporabljamo paste. Ima pa zdaj že 8 zobkov (vse enke in dvojke).

Copatki ... pri nas uporabljamo samo nogavičke z ABS. Je pa tašča kupila (se ji pač mudi user posted image ) copatke, na katerih piše "Little Friend". Sara jih ne mara preveč, ker v njih ful švica. Smo šli pa v Mass gledat in bomo kupili ene (mogoče so celo Superfitke?), ki so ful zračne in imajo kar mehek podlat. Cicibanovi nam niso všeč, so res tako trdi in za moje pojme neudobni.

vrtec ... v začetku preteklega tedna je nehala jokat. Tudi zjutraj je prostovoljno šla k vzgojiteljici.
Tinkatonka, če bo prehudo zate in posledično za Aneja, naj tvoj mož parkrat pelje Aneja, če se le da. Pri nas je to ful pomagalo, da sem se skulirala jaz in Sara je bolj mirno sprejela spremembo. Te pa boli srce, vem... sem dala sama to pred kratkim skoz. Ampak bo še vse dobro, boš videla. Še taki "mamini sinki" so slej ko prej navdušeni nad družbo vrstnikov. A ja, mama faza bo pa postala še bolj izrazita, vsaj pri nas je bila. Zdaj po 1 mesecu se je pa tudi to uneslo.

Risanke ... niso zanimive za več kot minuto ali dve. Reklame... ene jo čist začarajo, druge pa ne. Zelo rada pa gleda TV, če nastopajo otroci.

Maškare ... Sara bo zajček. Upam, da ne bo preveč protestirala, ker so ušeska na obroču za na glavo ("rajf" smo včasih rekli). Ko smo ji poskusno dali na glavo, je kar prenašala.

Vsem novim enoletnikom želimo vse najboljše! user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.2.2007 10:15:58   
lolipop
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25
Lolipop - sem glih gledala roj.datume pa sem videla, da imaš rosnih 21 let! Blagor tebi!

Tole bo pa pomota za ene 12 let!user posted image  Mi bi pa godilo, če bi kdo mislil, da sem stara 21. Preden sem rodila so mi dali ene 27, nazadnje sem pa dobila kompliment, da sem zrela ženska.user posted image  Po moje si mislila Bonnie. Ona je naša mamica študentka.

Padci - tudi mi smo imeli včeraj nesrečo in smo z noskom podrgnili po betonu. Najprej je padel na roke in sem si že oddahnila, potem pa je sklonil glavico in auuuuuuuuuuu! Nisem ga slišala še tako jokat. Sva šla hitro na wc malo mrzle vode gor dat. Se mi je zdelo, da se je kar hitro potolažil. Danes ima rdeč flekec na nosku in to kljub temu, da sem mu ga namazala z bepanthenom.

Superfitke - včeraj je dobil svoje prve copatke. Ene za k varuški - bolj odprte, ker ima kar vroče, ene pa za doma. Je že pogruntal, da mu v njih ne drsi in zdaj veselo TEČE naokoli. Da le ne bomo še kakšne buške prislužili. 

Zobna pasta - smo že sprobali.user posted image

Slikice - naj kakšna svetuje. Jaz sem probala, pa tudi meni ne gre.

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
11.2.2007 10:47:49   
Bonnie_RR
Dobro jutro! user posted image

Samo tole...

slikce... Js tega še nisem probala, je pa menda najlažje prilepit kar link do slike. Ursa_p, bobika, tinkatonka pa še katera so pa to že prakticirale in bodo bolj vedele, kako to gre...

leta... Jah, js sem stara 21 - rosno mlada mamica...user posted image user posted image user posted image

Pridne bodte in lepo nedeljo!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.2.2007 11:58:14   
taja27
samo na hitro, vas kasneje preberem ...

jeza...
sem se sicer že precej ohladila, vendar še vedno mislim, da je vse čist mim in da se nisem zastonj jezila. smo imeli obiske s sinom starim 3 leta in pol. Ava je bila v svojem trokolesniku in tamalmu neki ni pasal, je zgrabu kolo ob strani in jo prevrnu na tla. še dobr, da sm skočla in Avi pod glavo pravi čas položila roko, drugač bi treščla z glavo po ploščicah. to je naredu zato, ker ni smel Ave sam vozit. ampak najbolj me je razjezilo to, ker je njegova mamica rekla na to ''ah kaj češ, naš je mel tud kr naprej razbito glavo''. halllloooo! a zato jo mora iz ihte razbit pa še naši?? ne ona ne njegov ata mu nista rekla, da tega ni smel narediti. ko so šli domov, so bili že v liftu, ko je zakričal: nočem bit več tle in z vrati udaril našo Avo v glavo, da je tulla kot jesihar. še dobro, da sm ji takoj namazala buško z margarino. sm jo pa komi potolažla. ok, to ni naredu zanalašč, ampak starša mu nista SPET rekla nobene. midva z možem sva se samo gledala.
naslednji dan, smo dobili obiske, ki so bili najprej pri njih, nato so prišli k nam. Ava je dobila darilo. odprto. zakaj? ker je ta mali fantič hotel odpreti tudi Avino darilo. a ni blo tam njegovih staršev, ki mu pač tega ne bi dovolili iz preprostega razloga, ker pač darilo ni bilo namenjeno njemu user posted image . mah ja, so bili ...

se vam javim kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 2173
11.2.2007 13:13:18   
lolipop
Taja 27 - tudi jaz bi bila na tvojem mestu jezna. Tale permisivna vzgoja se bo itak na koncu maščevala njim samim. Se mi pa zdi, da pri vama ne bodo več najbolj zaželeni.user posted image  

Tudi midva sva že imela podobne obiske. Samo, da nama je uničeval parket (doma so mu dovolili, da je z vso silo metal igrače ob tla, pa je seveda poskusil tudi pri nama), stene (ko je pojedel, mu niso obrisali rok, tako da je pustil mastne odtise naokoli), vse razmetal in prebrskal (ne bom povedala, kaj je prinesel pokazat; sicer je bilo reklamno darilo, samo midva sva bila user posted image ). Starša pa ne bev, ne mev. Kot da je vse to normalno.

Sva pa imela tudi obiske, ko sta bila fanta prav vzorna. Si nisem nikoli predstavljala, da znajo fantje tako mirno za mizo sedet, tri, štiri ure in reči prosim ter hvala.  

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
11.2.2007 16:06:23   
tinkatonka
pripenjanje slike...jaz jih pripenjam preko te (http://www.shrani.si/nalozi.php ) spletne strani. Najdeš sliko na svojem računalniku in jo programček spremeni v obliko za forum. Potem samo skopiram link med besedilo tu na RR-ju in se slika pripne. Simpl kot pasuljuser posted image user posted image .

npr. takole user posted image user posted image

user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?