|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pralne bombazne plenicke
4.4.2010 23:09:54   
skuštrana
Malažabica, no fajn da ste boljše. Ko boš dala pa pralne nazaj boš pa itak vedela če je od tega če bo spet prišlo. Mi smo s srednjim otrokom ieli kar dosti problemov z glivicami, jih je že iz porodnišnice prinesel. Samo rešili s canestenom in pa plenice smo menjavali skoraj po vsakem lulanju....
Hvala za obvestilce da link ne dela user posted image Še enkrat http://www.mojalbum.com/pralneplenicke Zdej pa menda bo....


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu malažabica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Pralne bombazne plenicke
26.4.2010 15:25:07   
Anonimen
jst morem pa  ful pohvalit pralne pleničke POP IN all in oneuser posted image
Sicer imam samo eno, ker sem jo kupila za preizkušnjo, ker drugače imam haipa daipa pleničke in so tudi super, samo tele pop in  so mi pa še bolj všeč, ker rita ni tolk velika v njih, luštne so za pogledat, praktične in pa zelo vpojne. Naj samo povem, da mi pamperska skoraj zmerej ko kam gremo in mu dam na rito pampersko premoči, te pralne plenice mi pa še nikoli niso.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Pralne bombazne plenicke
26.4.2010 16:27:59   
sinskaT
Tudi jaz sem najbolj zadovoljna s pop in pleničkami, pa tudi itti bitti dlish so super. Imam jih v barvah za punčke (nežno roza, 2x ****sija in viola), če katera rabi - ugodno prodam oz. menjam za kakšne primerne za našega fantka user posted image .




_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: Pralne bombazne plenicke
20.5.2010 15:24:50   
mišamaša77
Živjo, mene pa zanima kdaj ste začele dajati vložke v plenice? Meni je pri Racmanu rekla da novorojenček jih še ne rabi, kdaj pa se potem da vložek ( ki itak pride zraven) notri?

Pa še nekaj, ali previjate tudi ponoči?

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   RE: Pralne bombazne plenicke
25.5.2010 22:17:40   
dana80
mišamaša77

predlagam, da se priključiš debati na forumu Pepentke .... je forum malo bolj aktiven user posted image

http://pepentke.forumotion.com/forum.htm


(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   RE: Pralne bombazne plenicke
26.5.2010 11:07:09   
jagnje
Lahko pa se odločite za sistem "brez pleničk". Mi to izvajamo (od treh mesecev dalje) in je super!! No, nekaj pleničk še vseeno potrebujemo (ponoči in za daljše izhode), drugače pa smo brez user posted image user posted image user posted image   

Link:

http://www.ringaraja.net/forum/Dojen%C4%8Dek_ne_potrebuje_pleni%C4%8Dk%21%21%21/m_5156288/tm.htm

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   RE: Pralne bombazne plenicke
28.5.2010 20:00:16   
midvasva
Mormo še malo dopolnit zalogo plenic (trenutno TotsBots Easyfit in Wonderoos) in me zanima, če ima kdo izkušnje s pralnimi plenicami Bamboozle Stretch?

(odgovor članu jagnje)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   RE: Pralne bombazne plenicke
31.5.2010 13:19:01   
lunka1
Midva sva pralne uporabljala le prvi mesec, zdaj pa sva jih zaradi lastne lenobe (če lahko temu tako rečem...) opustila. Prodam jih ugodno, so pa od hrvaškega proizvajalca Roda (6) in še nekaj drugih (bambus, flis), 3 dodatne vložke iz konoplje, 3 navadne prekrivne hlačke in 1 volnene (te so še nerabljene). Zraven podarim dvojne skoraj cele prekrivne predloge.

Če katero zanima, naj mi pošlje zs.

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 31.5.2010 13:20:21 >

(odgovor članu midvasva)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   RE: Pralne bombazne plenicke
8.6.2010 12:45:36   
fiška33
Pozdravljene

Tole temo sem v času nosečnosti 2x prebrala (+vse kar se na netu najde o pralnih pleničkah user posted image ) in se že zelo hitro odločila za BumGenius 3.0. Moram povedati, da sem nad njimi navdušena user posted image . Prav uporabljati smo jih začeli po cca 3 tednih in cca 4 kg, prej pa sem jo dajala samo čez pamperske, za malo širše povijanje.

Na začetku me je kar malo skrbelo, kako se bo obnesla in res BG, s samo enim vložkom za novorojenčke, mi je premočila. Enkrat ponoči in enkrat čez dan. Potem sem nehala testirati user posted image . Zdaj dajem v žepek kar ta velik vložek iz mikrofibre, ali pa po dva za novorojenčka in naša enomesečna punčka je zgleda zadovoljna, jaz pa tudi user posted image . Premočilo še ni. Sedaj mi plenička s ta večjim vložkom zdrži od 22h zvečer do 7h zjutraj, čez dan pa z veseljem previjam na 3 ure.

S shranjevanjem umazanih, ter pranjem, obešanjem in kasneje filanjem vložkov v žepek, ni nobenega pravega dela. Prav rada imam opravke z njimi, saj so mi zelo všeč user posted image . Pa še vsakič se odločam ... Uh, v katero barvo pa bi zdajle previli? user posted image .

Zelo mi je tudi všeč, da odpadkov od previjanja praktično ni. Prej je bilo treba vsak dan odnesti polno vrečo v kanto. Zdaj umazane pleničke hranim v vedru s pokrovom, v katerem imam čez obod napeto mrežasto vrečo za pranje iz DM. Vsak drugi dan vržem nezavezano v stroj (da pleničke same zlezejo ven in se lepše operejo), operem na 60 stopinj s prepranjem, kasneje obesim v 2 minutah, in kmalu imam "novo zalogo" user posted image .

Trenutno imam 14 pleničk (nameravam nabavit še kakšne tri), ampak ker se zunanja plast posuši takoj, notranjih vložkov pa je itak dovolj (mali in veliki pri vsaki plenici), lahko zelo hitro pokombiniram in sestavim novo plenico.

Res vse pohvale proizvajalcem in puncam, ki so prispevale k tejle temi, da sem se ojunačila in začela uporabljati pralne pleničke user posted image !

Če in ko bo potrebno, bom kupila še kakšen vpojnejši vložek - prebrala sem, da so to konopljini.

Menda se tudi ježki na BG 3.0 po nekaj mesecih precej obrabijo, ampak tudi te sem pripravljena kasneje sama zamenjati, če bo potrebno.

Še vedno pa sem v iskanju najprimernejše papirnate plenične predloge user posted image .

LP


_____________________________

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   RE: Pralne bombazne plenicke
15.6.2010 14:07:15   
petrolejka
oj,

a so wonderoos plenice znotraj tudi iz 100% poliestra? A pop-in plenice sušite v sušilcu? Na etiketi piše, da se ne smejo. Sem v fazi iskanja ustrezne pralne pleničke za mojegauser posted image . Zaenkrat še nisem našla prave...

_____________________________

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 535
   RE: Pralne bombazne plenicke
15.6.2010 14:22:55   
petrolejka
Fiška33 a so BG 3.0 kakšne nove ali so to tiste, ki se prodajajo v BC za 21 eur? Kakšna je sestava notranjosti? Kje si jih kupila?

_____________________________

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   RE: Pralne bombazne plenicke
16.6.2010 0:59:52   
fiška33
Pozdravljena Petrolejka

Mislim, da je trenutno na tržišču res veliko dobrih pralnih pleničk, saj večinoma vsaka punca zagovarja tiste, ki jih uporablja user posted image .

Ja, BG 3.0 sem kupila v BC. To so tiste, ki imajo žepek in se v njih vstavlja vložek in ne tiste, ki imajo bombažne vložke že všite. Mislim, da je to velika prednost pri sušenju in seveda potrebni količini plenic. Vložke iz mokrofibre od BG 3.0 lahko vržeš v sušilnik, medtem, ko je bolj občutljiva zunanjost, suha skoraj takoj, ko jo vzameš iz stroja user posted image . Pri tem številu vložkov, ki jih dobiš zraven BG 3.0, je vedno dovolj vložkov še suhih, da se ne mudi, da bi morala pravkar oprane sušiti v sušilniku. Jaz uporabljam ali enega velikega ali pa po dva ta mala skupaj in se obnese.
Točne sestave notranjosti plenice ne vem, sem pa prepričana, da se da najti kje na netu user posted image . Je pa sintetična.

Sicer sem veliko plenic prečekirala na netu (tudi tuje forume, reviewe, you tube) in ti bom poskušala odgovoriti na tvoja vprašanja o plenicah. Če pa bom kaj zgrešila, naj me prosim popravi tista, ki omenjene plenice uporablja user posted image .

Wonderoos imajo notranjost prav tako sintetično. Običajno med ritko in plenico itak uporabiš še kako papirnato predlogico, tako da direktnega stika, na najbolj delikatnih mestih, s plenico ni. Če je naša plenička kdaj samo polulana, jaz prav tipam ali je ali ni, ampak, ko potem potegnem vložek ven iz žepka, vidim da je moker. Meni se zdi sintetična notranjost, če gledam iz tega vidika, da je ritka čim manj mokra, prednost.
Wonderoos imajo za zapenjanje nete in punce, ki jih uporabljajo, pravijo, da vedno manjka net ravno tam, ko ga potrebuješ user posted image . Poleg tega je rito, ki miga, že itak težko previti in je zapenjanje netov lahko včasih naporno user posted image .

Pop-in precej hvalijo. Jaz se za njih nisem odločila, ker sem prebrala, da se zunanjost hitro "postara". Osebno bi me motilo, da bi imele že po nekaj pranjih muckasto zunanjost. BG zgledajo še vedno skoraj kot nove user posted image .

lp




_____________________________

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Pralne bombazne plenicke
16.6.2010 12:57:02   
petrolejka
Hvala fiška33 za tole izčrpno poročanje. Ali zunanjega, barvastega dela plenice ne sušiš v sušilniku? Sušiš v njem samo vložke? Ali vedno dodaš plenično predlogo med ritko in pleničko? Naš bo star 5m in nekje sem zasledila, da se te plenične predloge dajejo šele kasneje, ko j blato trše.

_____________________________

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 538
   RE: Pralne bombazne plenicke
16.6.2010 22:05:01   
dana80
Petrolejka

Bumgenius so dveh vrst....ene so iz naravnih materialov .... spoznaš jih po tem ker imajo v imenu navedeno ORGANIC in so dražje , druge pa iz umetnih (te so tudi kakšen euro cenejše od naravnih oz Organic). Mi smo jih sicer nekaj časa uporabljali, ko pa smo preizkusili Pop In smo jih oddali in namesto njih kupili Pop In. Jedro Pop In je iz naravnih materialov. Problem pri Bum Genius so bili dokaj slabi ježki (s pranja v pranje so se vidno slabšali) .... predvsem pa so po naših izkušnjah Pop In veliko boljše pri tesnenju okrog nogic in seveda ceni. Meni osebno tesnenje pri nogicah veliko več pomeni kot zunanja lepota plenice, čeprav moram reči, da je plenica po dobrih 4. mesecih uporabe še kot nova...tudi ježki. Ti pa priporočam, da si ogledaš še GroVia, ki so res enkratne plenice....izredno prilagodljiva, z veliko možnostjo kombinacij, zelo kvaliteten material.....in še cenejša je tako od Bum Genius kot od Pop In. Lahko bi rekla, da so kar naš favorit .... pa tudi po tujih forumih lahko zaslediš, da so ene najbolj priljubljenih plenic na svetu.

http://www.tviga.si/Plenice/GroVia-Shell-Set.php

http://www.tviga.si/Plenice/GroVia-Shell-Set-Fun.php

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: Pralne bombazne plenicke
17.6.2010 12:14:04   
petrolejka
Živjo,

še nekaj me zanima... BG in POP IN imata po 2 vložka. A lahko upoabim samom enega? Ali plenično predlogo dodate pri vsakem previjanju?

_____________________________

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   RE: Pralne bombazne plenicke
17.6.2010 21:27:42   
dana80
Da, lahko uporabiš tudi samo en vložek, če ne lula veliko....oz. po potrebi.

Plenične predloge se ponavadi doda pri vsakem previjanju predvsem na začetku, ko ima otrok še bolj mehko blato, da se plenička ne umaže preveč. Kasneje, ko je blato že bolj trdo predloga ne igra več tako pomembne vloge .... no, mi jih dodajamo že od začetka pa vse do danes, ko ima že skoraj 10. mesecev.

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   RE: Pralne bombazne plenicke
22.6.2010 7:11:44   
mamamamca
Sem bolj nova na forumu, pričakujem v kratkem... Sem zadnjič brala članek o "klasičnih pleničkah" na http://vitababy.si/vitababy/novice/15/Veliki%20dobi%C4%8Dki%20na%20ra%C4%8Dun%20zdravja%20otrok/ . Se kar zgroziš, ko vidiš, kako se nekateri igrajo z našo prihodnostjo.

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 542
   RE: Pralne bombazne plenicke
28.6.2010 13:53:30   
petrolejka
Dana80,

danes sem oprala plenico GroVia Shell. Malo me moti, ker sem vložek (manjši in večji sta prišita skupaj, tako kot pri organic BG) dala sušiti 2x, pa še ni suh. Ali ti to plenico kombiniraš z njihovo plenico za enkratno uporabo? Kako se to obnese? Poročam, kako nam "sede na riti" user posted image .

_____________________________

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   RE: Pralne bombazne plenicke
30.6.2010 20:10:18   
smeja2
prodam 4x wonderoos pleničko (rumena, marelična, roza in vijolična)
zelo malo rabljeno...so skor kot nove
če katero zanima nej me kontaktira na zs

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   RE: Pralne bombazne plenicke
1.7.2010 12:53:41   
dana80
petrolejka

oprosti za pozen odgovor...sej veš...pri majhnih user posted image ni nikoli veliko prostega časa...user posted image

Glede sušenja....mi nimamo nobenih posebnih problemov....suši se kot ostale podobne plenice.

Glede plenice za enkratno uporabo....ne, original plenice ne kombiniram s plenico za enkratno uporabo. Uporabljem samo planico ali pa samo plenico za enkratnou uporabo.....obe skupaj nikoli, ker nima smisla. Plenico za enkratno uporabo samo vložim v hlačke GroVia......je sicer narejeno, da plenico za enkratno uporabo prilepiš v hlačke ampak jaz jo ne lepim ampak samo vstavim, da mi ne bi ostal kakšen košček lepila na hlačkah. V glavnem smo zelo zadovoljni z GroVia sistemom user posted image .... no pa ne bi bilo pošteno do Pop In, če ne bi pohvalila tudi njih user posted image .

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   RE: Pralne bombazne plenicke
1.7.2010 13:45:04   
petrolejka
Živjo Dana80,

ma sem se narobe izrazila...nisem mislila, če plenico za 1x in pralno kombiniraš skupaj. Samo zanimalo me je, če občasno uporabljaš tudi tiste za 1x, ko kam greš ali mogoče kakšne druge, ki niso del Gro Via sistema. Npr. Bambolina ipd.

Mi smo se odločili kar za Gro Via komplet, par Racmank za ponoči in par BumGeniusk, ker so hitreje suhe. Iz sušilca jih dam lahko takoj na rit, medtem ko moram notranji del Gro Via še malo posušiti na zraku. Za kakšno urico. Sem skoraj doktorirala iz teh plenic. Kolebala sem med Gro Via, BG in POP in. Malo me sicer skrbi, da bo premalo Gro Via hlačk, ker naš kar precej kaka in vse zleze ven. Bomo videli. Tots Bots, Wonderooske in Lotties so tudi ok, samo se zanje nisem odločila. Mogoče za malo večjega otroka, ko ni več potrebno manjšati plenice. Ker drugače zgleda rita veliiika. user posted image

_____________________________

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu dana80)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   RE: Pralne bombazne plenicke
3.7.2010 11:14:57   
fiška33
Petrolejka, super da si prešaltala na pralne pleničke! Kako si zadovoljna? Katere od teh treh vam najboj ustrezajo?

BumGenius ima zunaj novo pleničko BG 4.0 user posted image . Sem se zadnjič spraševala, če jih bojo v BC nehali prodajat, ker so bile 20% ceneje. Sem si nabavila še štiri 3.0, tako da jih imam zdaj 18. Mogoče bojo pa zdaj dalj časa zdržali ježki, ker jih bom manj prala user posted image .

No, BG 4.0 je izboljšana verzija 3.0. Menda imajo boljše ježke, možnost pritiskačev, pri elastki so malo drugače zašite, tako da jo je menda lažje zamenjati in imajo tri nove pastelne barve. Ne vem pa, kdaj jih bojo začeli prodajati tudi pri nas. Informacije sem dobila na
http://www.facebook.com/bumgenius.

LP, grem previt, nekaj grmi v plenički user posted image

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 3.7.2010 11:16:31 >


_____________________________

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   RE: Pralne bombazne plenicke
3.7.2010 14:48:21   
petrolejka
Živjo fiška33,

jaz sem zelo zadovoljno. Še mojega moram malo podučiti, da ne bom samo jaz previjala user posted image
Ustrezajo nam vse 3. BG (tiste z žepkom) imamo za ponoči, ker ne premočijo in ne čuti, da je moker. Sicer je imel danes ponoči organic BG, pa tudi niso premočile in čeprav je bila plenica zelo mokra, ga očitno ni motilo.
POP IN je tudi super. Imam pa sicer samo 1. Tudi jaz sem kupila še 5 BG v akciji - da bodo za ponoči. Pri GRO VIA bom morala verjetno še ene hlačke kupiti, ker se je včeraj 7x tako pokakal, da sem morala 2 dati v pranje. Čez 1 mesec, ko začneva z gosto hrano, pa mislim, da ne bo panike, ker bo blato gostejše. Drugače je GRO VIA sistem super. Plenice zavzamejo manj prostora v omari, saj menjaš samo notranje vložke in kljub temu, da vložek zgleda velik, rita ni velika.

Super za BG 4.0! A ti pri BG uporabljaš oba vložke naenkrat? Če velikega zaviham, se mi zdi, da ima zadaj eno veliko grbo...

S katerim praškom pereš plenice?

_____________________________

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   RE: Pralne bombazne plenicke
3.7.2010 22:13:59   
fiška33
Fino user posted image !

Jaz uporabljam samo en ta velik vložek, ali pa po dva ta mala - če bebo kje okoli kažem in želim, da je lepa in brez grb user posted image . S tem, kako zložit in naštimat ta velik vložek, sem se jaz tudi precej ukvarjala. Za fantka mi bi bilo logično, da je dvojna plast spredaj, ker tam lula, ampak tudi pri punčki sem ugotovila, da je mokro bolj spredaj. Pa ker beba leži večino časa bolj na riti, se mi je zdelo, da ima preveč dvignjene nogice, če je dvojna plast zadaj. V tem, ta novem predstavitvenem videu za BG 4.0, pa sem videla, da tudi ona da dvojno plast spredaj.

Trenutno perem z neko staro zalogo Amway tekočim praškom. Menda začnejo vložki smrdet, če se uporablja preveč praška ali pa se ta ne spere dobro ven, zato sem raje precej varčna s praškom in trenutno še ni nobenega neprijetnega vonja. Če za klasično pranje svetujejo 1 zamašek praška, ga dam jaz 1/3 v predaljček za predpranje in 1/3 v predaljček za navadno pranje.

Kaj pa ti? Si zasledila kje kak pametni prašek za pralne plenice?user posted image Jaz načeloma nisem nameravala komplicirat. Verjetno bom naslednjo rundo nabavila spet kaj tekočega.

Zdaj grem pa še malo na Youtube Gro Via pleničke pogledat user posted image .

lp



< Sporočilo je popravil fiška33 -- 3.7.2010 22:19:03 >


_____________________________

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
   RE: Pralne bombazne plenicke
4.7.2010 21:53:22   
petrolejka
Živjo,

jaz perem s tekočimi pralnimi oreščki. Pojma nimam ali je to ok ali ne. Sem pa zasledila en prašek za plenice na http://www.eko-baby.si/si/page/detail/gitm/181/    in    http://www.ekolife.si/si/pralni-prasek-za-plenice-waschefreund-1l-i412.shtml   . Ju mogoče katera uporablja?

_____________________________

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?