|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
8.12.2022 12:37:11   
4.mama
Anonimna jaz te popolnoma razumem, jaz sem tej stari kuri tolk zamerila v Lj da si je ne želim srečat, najhuje ja vi kr delajte otroke sam verjetno jih ne boste vec imeli in smeh, pa tolko jih ima po 40, tu u moji vasi polno ena celo 47 let je rodila.

Nuhalno mi je rekla tam okrog 17 januarja a naj počakam prvi pregeled ki ga imam 19.12.

Kaj ti pred nuhalni prejšnjič si imela pregled in je bilo vse ok? kaj pa znake si imela še en mesec normalno?

to me je tudi mene strah, in proti naravi nič ne mores, prav nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Julijke 2023
8.12.2022 12:50:04   
Rdecka
Anonimna, dobra si da nisi cist znorela. Mene ej razbesnelo,pa sem samo brala. Kaksno je to vprasanje? Vprasaj raje kdaj je bila zadnja menstruacija,si zabelezi in daj datum. Mislem tele medicinske so ponekod za delat v mrtvasnico. Tam naj sikajo. Ne pa tukaj. Ko si ze itak prevec obcutljiv in se s takimi zgodbami zadaj :/ noro. Sploh ne morem dojet.


4.mama...mojemu prvemu sploh ni zacet bit srcek,pa sem imela skos vse simptome :s na to se res ne mores zanasat zal... najbols bi blo d bi prespal prvih 14 tednov,da smo ven iz tle cone nevarnosti..pa sem po drugi strani tudi ze bla brica zgodbam,ko je na morfologiji izvedela, da ni vec ziu...pa tudi o mrtvorojenih....ce crto potegnemo, nikoli ne mores biti miren. Kar nam preostane je, da upamo, da je sreca tokrat na nasi strani :) in itaaak da je :D

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Julijke 2023
8.12.2022 13:09:57   
4.mama
ravno to sem razmiljalal da prespim 14 tednov, danes me je začela huda labost in zgaga za znosret, pa spat nisem mogal na trebuhu, prsa ko bledeča žica.

se katera razume v sanje, že par dni sanjam mojo dobro kolegico ki je mlada umrla. in vedno je vesela in nasmejana in mi ni nič jasno kaj poemni sanjat mrtve, meje prav strah

(odgovor članu Rdecka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Julijke 2023
8.12.2022 15:17:48   
Stella Marella
joj punce, kaj morate dozivljat s temi med. sestrami... za moje pojme to ni normalno. mene nikoli nobena ni vprašala, ce je nosecnost zazelena. je pa res, da sem se vedno narocala telefonsko, in je pogovor sledil takole: "sem v **** tednu nosečnosti in bi se rada narocila na prvi pregled". v tem primeru lahko samo najbolj trapasta kokoš vpraša, ce je nosecnost zazelena.
ne se dat vrect iz tira, srecno! 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Julijke 2023
8.12.2022 16:31:35   
Anonimen
Joooj kako butasta vprasanja! Kaj, a ce bi reklaNE, bi pa drugace gledali nate? Se tudi jaz spomnim, ko sem lezala na klinicnem in delala splav - zaceli so padat kosi iz mene, se jokam in pride sestra: je bila zazeljena nosecnost?Mislim, ej… 
Jaz sem danes sicer spet samo z malo napihnjenim trebuhom in bolecimi prsmi, slabo mi je zelo malo… 
Anonimna#2

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Julijke 2023
8.12.2022 16:44:24   
foxy_cat
Pozdravljene punce :) uf,... jaz pa nisem tako nova tukaj, po 7-mih letih sem komaj našla uporabniško ime in geslo, ki sem ga uporabljala ko sem bila nazadnje noseča (povem po pravici sploh nisem vedela da ta forum še funkcionira) jjeeejj... Vesela da ja, res potrebujem malo čvekanja :) . Evo,.. Še ena ki bo rok najvrjetneje (če bo vse po sreči) imela julija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Julijke 2023
8.12.2022 16:45:17   
4.mama
So zgodbe te naše res, upam da bomo tokrat pisale vse zgodbe s srečnim koncem. jaz sem prav fuč danes vsi mi gredo na živce in samo o hrani se pogovarjajo meni pa vse smrdi in mi vse dviguje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 8:10:46   
Anonimen
Dobro jutro. 
Jaz sem dons spala za en drek :) Da se lepo izrazim hehehe. 
Prsi itak, pa se pritisk na trebuh, in se mehur, pa se rama me boli in moj me je skoz zbujal z vprasanji ce sem vredu ker sem skoz neki cudno dihala in piskala med spanjem, da ga je bilo strah da imam nocno moro. 
No jst nic ne vem o nocni mori, mene je moril to da me se on preverja in s tem zbuja. Ocitno sem bila cudna. 
No zdaj ze kavica in se pripravljam za delo. 
Danes bo pester dan, kot je petek vedno. Ponedeljki in petki so pri nas najhujsi. V ponedeljek vsi pridejo polni idej kaj vse bi delal, v petek pa panicni, ker cez teden niso vsega nardil in je treba ob petkih svet resevat. 
A jst pa z mislimi cist nekje drugje, pa ja, hitr me stvari razjezijo. Prou nobenga potrpljenja nimam. 
Pregled prvi sploh, bom ocitno imel ko bom ze 11t5d. Ker se je med.sestra odlocla, da me bo pustila cakat. Itak vedno k tja pridem, prazne ambulante. Se delajo k da imajo avtobus ljudi na dan za pregledat. Pol pa prides pa si en dva tri fertig, manj casa notr v ambulanti kot pa si prej cakala v cakalnici. Ni logike. 
Drugac me pa zelo boli grlo. Cedalje bolj. Pa me ze ufff mesece, ma leta tri, ni bolelo grlo. Prou nadlezno stanje. Od kje zdaj bolece grlo, tok kricala pa resnicno nisem, hehe. Ampak se stopnjuje, moram dons ugotovit s cim umirit pa preprecit da se se bolj poslabsa. 
Napiste se kj :) Mi bomo ta vikend mal okraseval, piskote pekli in delali Pravljicno dezelo. 

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 8:18:03   
Anonimen
Aja odgovor na vprasanje. Ja, sem sumila, da nekaj ni OK, ker so mi znaki (razen se vedno napihnjene maternice) vsi izginili. Nehala sem hodit lulat ponoc in noc celo prespala, prsi so se pocasi zacele umirjati in nic vec mi srce ni hitro bilo, pa tko skoz sem se preverjala, ce je kje se kaj k bi mi dalo vedet, da je vse ok, namest, da bi mi telo samo od sebe znake dajalo ker bi se teoreticno moral kaj stopnjevat, ne pa da se stvari mirijo. Itak da sem globoko v sebi vedela, da je konec ampak upanje pa vseeno imas. Sploh k sem pol za tolazbo gledala tiste ameriske filmcke k so prletele zenske nosece na urgenco ker jih je trebuh bolel in so kr naenkrat rodile, pa kaoo niso vedle da so nosece. 😄 Sem se na skrivaj tolazila, da ce one celo nosecnost niso porajtale, da jst te 3-4 tedne k se dobr pocutim, se ne pomen konca. Ampak je bil. Tudi prvic k smo v 10/11 izvedeli, sem ob prihodu v ambulanto k me je G vprasala, kako sem, sem ji rekla, da prevec dobr in je rekla, da to ni dober znak, sem ji rekla, da vem, da sumim, da neki ni vredu in takoj k sva ekran pogledali nama je bilo jasn, zakaj pocutit se dobr, v nosecnosti, ni dobr. Tako da tocn vem, kaj se mi ne sme zgodit in vsako jutri se hvalezna zbudim, ker se ne pocutim dobr, in naj tko ostane do konca. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 8:28:27   
4.mama
Anonimna za grlo najbolj pomaga Hals črni, to mije tudi v lekarni rekla, daje dosti bolje od drugih in cenejsi pa čajček .

Ti imas pozno pregled meni se pa zdi da je meni dala prezgodaj a potem mojega zdravnika ni 14 dni, ni mi včeč ker ga bom imela 19.12 in to bo polnih 8 tednov, raje bi v 10 ali 11 tednu. koliko si tisedaj noseča?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 8:36:36   
foxy_cat
Ve imate pa vse nekam pozno pregled, kako to? Jaz uradno prvega imam 13.12. (takrat bo 7T/4dni),.. no realno pa sem imela do sedaj že tri preglede, tisti drug teden bo četrti. Hja... Komplikacije imam.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 8:39:35   
4.mama
pozdravljena Foxycat, kaj pa si imela ce smem vprašat?

Jaz sem bila prejsnjič vsake 2 dni od 4 tedna in tokrat sem rekla da nočem tega samo nerviraje. sedaj pa vejretno zaradi splava mi je dal tako hitro

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 8:45:52   
foxy_cat
Prejšnji teden v sredo sem imela kri v izcedku in glede na to da sem A-, je rekla naj se pridem taakoj pokazat, so mi dali injekcijo + Dobroston. No... na pregledu pa ŠOK.. Pregrada, 2 mioma, hematom, plod na nekem nemogočem mestu - zelo visoko. No morala sem v MB... En pregled v pondeljek, drugi v torek, gledalo me je 8 različnih ginekologov in specialistov user posted image ker niso vedeli kaj naj naredijo, ker je plod za svoj čas PREVISOKO. Na koncu so rekli, da bodo pustili, ter redno spremljali. Uglavenem nič fajn nosečnost me ne čaka kot kaže.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 8:53:54   
4.mama
AJoj res mi je žal da vse to daješ skozi, upam da se ti stvari hitro umirijo da lahko začnes uzivat v nosečnosti. kaj pa znaki kako se počutiš?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 9:08:42   
foxy_cat
Ko sem zagledala user posted image se mi je zdelo da se preveč dobro počutim, če primerjam z prvo nosečnostjo - tokrat sem bila polna energije, brez slabosti, tegob,.. user posted image . No potem pa bum... te čudne zbadajoče neobičajne bolečine, kri v izcedku. Na začetku me je non stop tiščalo lulat no potem pa se je to hitro nehalo, no.. kmalu potem so ugotovili da se je ugnezdilo ZELO visoko, kao ravno na mejah normale, da ne gre kaj narobe - lahko pa tudi ne, tako da vsaj teh tegob nimam, da bi bila ves čas na Wcju :), bodo pa seveda opazovali kam bo plod rastel. Drugače pa normalno boleče prsi -prvič je bilo tudi to huje, kdaj pa kdaj mi je res rahlo slabo, bila pa sem po hormonih nenormalno utrujena, vrtelo se mi je non stop, obupna sem bila prvih par dni, sedaj sem se že navadila, prej pa sem samo ležala in spala. Aja pa trebuh mi raste nenormalno - takšnega sem v prvo imela v 4 mesecu :D , aja pa imam miljon mozoljev (obraz, vrat,.. ni da ni).

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 9:31:07   
4.mama
Tidi jaz imam full trebuh napihnjen pa spoh nic ne jem, se mi otroci čudijo od česa je to. Mozolji celo čelo, od včeraj pa še driska in prehlad. koliko siti noseča Foxycat. oz kdaj imas PDP?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 9:45:13   
foxy_cat
7T je danes.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 10:05:29   
4.mama
medve sva zelo blizu, jaz sem 6T4D

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 13:26:07   
Anonimen
SEZNAM JULIJKE 2023 PDP
NICK, STAROST, KRAJ, ŠT. user posted image , ŽE ŠT user posted image OTROK, DATUM NASLEDNJEGA PREGLEDA, SPOL user posted image , ŠT. user posted image V TREBUHU

X.7.
* Anonimna#2 (letos že 2 SS)
* Anonimna #6
* sanna10, 2 otroka, pregled 19.12.,
* foxy_cat, P 13.12.
1.7.
2.7.
* Petra34, ?, ?, ?, ?
3.7.
*anja93, pregled konec novembra, Nuhalna 20.12.
4.7.
5.7.
6.7.
7.7.
8.7.
9.7.
10.7.
11.7.
12.7.
* Nincyka84, 3user posted image , 1user posted image , NS 27.12.
13.7.
* Pikcapokca, ?, ?, ?, ?,
14.7.
* Anonimna#1, 2 user posted image , pregled konec novembra
* cbelca2
* Nevergiveup,, 7x user posted image , 3user posted image (P,P,F), ?, ?
15.7.
16.7.
* nosecka1991, P 14.11, P 25.11, P ?
17.7.
18.7.
19.7.
20.7.
21.7.
22.7.
23.7.
Anonimna#3, user posted image
24.7.
Rdecka,
25.7.
26.7.
27.7.
28.7.
4.mama, 8x user posted image , 3 user posted image , P 19.12., NS cca 17.1.2023
29.7.
30.7.
31.7.
* Anonimna #5, PDP 2.8., 1 SS

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 13:31:59   
nosecka1991
Js mam naslednji pregled 23.11. in upam da je moj škratek vredu in da se dobr počuti. Kar berem me je res strah😏 Nuhalno pa 9.1.2023. Zanima me kam ste se naročile na nuhalno, jaz sem se k dr. Levak. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 13:32:22   
nosecka1991


IZVIRNO SPOROČILO: nosecka1991

Js mam naslednji pregled 23.12. in upam da je moj škratek vredu in da se dobr počuti. Kar berem me je res strah😏 Nuhalno pa 9.1.2023. Zanima me kam ste se naročile na nuhalno, jaz sem se k dr. Levak. 



(odgovor članu nosecka1991)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 13:37:19   
4.mama
jaz sem klicala Medgen, ker mislim opravit NS in Nifty na istem kraju in isti dan, naročila sem bom po 1. pregledu pri ginekologi je pa rekla da okrog 17.11 bi meni prislo v poštev ko bom 12T2D, če pridem do tja seveda

(odgovor članu nosecka1991)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 15:19:12   
nosecka1991
A nifty je ful priporčljivo delat, ker meni ginekologinja niti omenila ni nič tega? Zdej sem naročena samo na NS.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 15:20:55   
4.mama
bolj zaradi starosti Nosečka1991, ene pa za se sigurno prepričat, jaz ga nebi delala če bi bila tvoje starosti

(odgovor članu nosecka1991)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Julijke 2023
9.12.2022 15:22:19   
nosecka1991
Okej. Ker bi mi gin sigurno kej povedala, je rekla da bo me usmerjala glede pregledov ki niso pri njej. Kako sta zadovoljne z NS tiste ko ste že bile? Je bilo vedno po pregledu vredu? 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?