|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
guppy
Courage is the quiet voice at the end of the day saying: "I will try again tomorrow." (19.5.)


Vsi zapisi z to oznako
Zapisi z oznako: sreča
Razvrsti padajoče glede na: 


sobota, 7.8.2010

Danes sem dve uri sedela v čakalnici pri zdravniku in čakala na pomemben izvid. Zanimivo je, da sem ravno danes s seboj vzela knjigo, ki jo berem že par mesecev. Zelo težko se skoncentriram in res BEREM knjige, preveč sem se navadila "preleteti" študijsko literaturo s svetlobno hitrostjo in si zapomniti samo ključne stvari... tukaj pa je drugače, knjiga je res vredna prebiranja vsake vrstice posebej.

3
1

nedelja, 4.4.2010

Sreča; ta čudovita, skorajda svetlikajoča se beseda. Označuje nasmešek na obrazu, za nekatere denar, za druge zdravje. Označuje tisto, kar je "out of the ordinary" in izstopa v našem vsakdanu... opisuje, da smo končno dosegli tisto, kar smo si močno želeli.

5
1

ponedeljek, 14.12.2009

Snežinkeeeeee!

2
0

sreda, 9.12.2009

May it be an evening star, Shines down upon you, May it be when darkness falls, Your heart will be true, You walk a lonely road, Oh! How far you are from home, Mornie utulie (darkness has come),  Believe and you will find your way, Mornie alantie (darkness has fallen), A promise lives within you now.

0
1

sreda, 2.12.2009

Čistim...

2
3

torek, 1.12.2009

Ob štirih zjutraj naju je zbudil jok. Očkaaa, Očkaaaaa! Marka sva včeraj dala v posteljo z rahlo vročino. Skočila sva izpod toplih odej in mož ga je v nekaj trenutkih pomiril. Kako se pa sam pomiriš?

1
3


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...