|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Zgolj z žuganjem se ne pride daleč. Otroci morajo razumeti in velikokrat uporabiti koncepte mehkih veščin, preden jih ponotranjijo in se z njimi izkažejo kot dobro vzgojeni posamezniki in kultivirani člani družbe. Poskusite z igrami!

image

Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s katerimi zamotimo otroke med vožnjo. Mala miselna telovadba. Pri nas se med vožnjo redno igramo naslednje tri igre.

IDEJE ZA IGRO

Ideja za vikend: Igra s peno

Avtor: Nataša Podobnik (MAMA LAMA, korak h kreativnemu otroštvu in osebni rasti) | 4.8.2023
image

Pripravili smo vam idejo za igro, nad katero bo navdušen prav vsak malček. Igra ni zapletena, primerna je za otroke različnih starosti ter omogoča veliko možnosti za smeh, zabavo in tudi učenje.

IDEJE ZA IGRO

Ideja za vikend: Igramo se gasilce

Avtor: Nataša Podobnik (MAMA LAMA, korak h kreativnemu otroštvu in osebni rasti) | 4.5.2023
image

Ker je res skoraj vsak otrok navdušen nad možmi z rdečimi čeladami, še posebej takrat ko močno "špricajo" z vodo, bo tale igrica zagotovo velik hit. Toplejši dnevi so kot nalašč za to, da otroku privoščite pravo gasilsko zabavo.

SPOLNOST

Namigi za zadnje novo leto v dvoje

Avtor: Ringaraja.net | 30.12.2022
image

Če boste letos vstopili v novo leto sami s partnerjem (sploh pa če je to zadnje leto, ko bosta praznovala sama), se lahko malo pozabavata in si naklonita nekaj porednih trenutkov.

VZGOJA IN RAZVOJ

Otroška igra - kako lahko pomagate starši

Avtor: mag. Neja Samar Brenčič, Zavod IZRIIS | 25.4.2011
image

Spodbuda ni prisila. S pravilno spodbudo lahko otroku preko igre pomagate razviti osnovne spretnosti in pestro domišljijo. Preverite kako ...

NAREDIMO SAMI

Super zabava za Veliko noč

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.4.2011
image

Izbrali smo štiri najbolj priljubljene otroške nalogice, ki jih lahko rešite s svojimi otroki med velikonočnimi prazniki, da bo veselje še večje ;)

image

Ni vedno lahko navdušiti otrok in jih pripraviti do tega, da uživajo v družinskih aktivnostih. Intenzivno ukvarjanje z otroki je investicija v dobro počutje vseh, saj bo otrok potešil svojo radovednost in zadovoljil željo po odkrivanju sveta.

VZGOJA IN RAZVOJ

Očka igra vojne igrice

Avtor: Jesper Juul | 2.2.2010
image

Je slab vzornik ali samo igriv oče? Odgovor ni enoznačen

STRAN 1 OD 1

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?