|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MENOPAVZA

Kaj pa seks v zrelejših letih?

Avtor: Darija Strah, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva | 6.1.2024
image

Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi bili spolno aktivnejši. Kaj pa zrelejši pari?

DRUGE MOŽNOSTI

To je rastlina, ki pomaga pri zanositvi

Avtor: Helena Primic | 5.8.2023
image

Gre za rastlino, ki v svojih koreninah shranjuje pravo bogastvo vitaminov, mineralov, koristnih maščobnih kislin in vlaknin. Med Perujci je znana tudi kot naravna viagra, slovi pa tudi po tem, da uravnava hormonska neravnovesja in zdravi neplodnost.

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Endometrioza – bolezen žensk

Avtor: Helena Mlakar | 2.6.2023
image

Endometrioza je bolezen, pri kateri se maternična sluznica ne pojavlja le v maternični votlini. Bolezen spremljajo hude bolečine, pri tretjini neplodnih žensk, je vzrok za neplodnost. Med nosečnostjo bolezen v veliki meri izgine.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Beremo: Refleksologija za začetnike

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.3.2019
image

Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

MENOPAVZA

Hormonska nadomestna terapija

Avtor: Darija Strah, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva | 24.1.2010
image

Na svetu je štiristo sedemdeset milijonov žensk, starih več kot petdeset let. Približno osemdeset odstotkov jih ima vročinske navale. Novica o tveganju, ki naj bi ga prinašala hormonska nadomestna terapija, je presenetila tudi marsikatero Slovenko.

MENOPAVZA

Menopavza

Avtor: Darija Strah, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva | 24.1.2010
image

Menopavza je zadnja naravna menstrualna krvavitev. Določimo jo retrogradno, ko krvavitev izostane eno leto. Klimakterij zdravniki označujejo kot obdobje pet do deset let okoli menopavze.

STRAN 1 OD 1

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Poslanstvo diagnostičnega centra Strah
photo
Sanje o diagnostičnem centru so bile dolgo časa moje spremljevalke. Po več kot desetletju dela na področju ginekologije ...