|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

PMS - Pomoč ajurvede

Avtor: Helena Primic | 29.5.2023
image

Po ajurvedi obstajajo tri vrste PMS: PMS tipa vata, PMS tipa pita in PMS tipa kapha. V članku preveri, katera vrsta te muči vsak mesec in kako si pomagati z ajurvedskimi ukrepi in zdravili.

ZDRAVJE IN GIBANJE

Previdno s probiotiki

Avtor: Helena Primic | 29.4.2023
image

Če je črevesna sluznica zelo oslabljena in poškodovana, je nesmiselno dodajati probiotike, saj se nimajo kje naseliti in za črevesje predstavljajo dodatno odpadno breme.

image

Če imate sicer zdravo prebavo oziroma črevesno floro in vas oziroma vašega otroka napihnejo samo določene jedi, to še ne pomeni, da se morate teh jedi izogibati. Lahko si pomagate z začimbami. Preberite, kako.

STRAN 1 OD 1

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...