|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Recept tedna: Pita na 6 načinov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.2.2024
image

Če tudi vaš otrok obožuje pito, preverite 6 receptov za pito, v katero boste lahko skrili tudi zelenjavo ali kakšno drugo sestavino, ki je otrok sicer ne mara.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

PMS - Pomoč ajurvede

Avtor: Helena Primic | 29.5.2023
image

Po ajurvedi obstajajo tri vrste PMS: PMS tipa vata, PMS tipa pita in PMS tipa kapha. V članku preveri, katera vrsta te muči vsak mesec in kako si pomagati z ajurvedskimi ukrepi in zdravili.

PREHRANA OTROKA

Pita iz starega kruha s koprivami in sirom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.3.2019
image

Tudi vaš otrok ne mara zelenjave in ničesar, kar je zeleno? Morda ga uspete ukaniti s tem receptom!

STRAN 1 OD 1

Pozor: Salmonela v čokoladnih jajčkih
Na Zvezi potrošnikov Slovenije opozarjajo, da se v določeni seriji čokoladnih jajc in drugih izdelkov Kinder zaznali pri...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...