|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

GOSPODINJSKI NASVET

Shranjevanje paradižnikovega semena

Avtor: Helena Primic | 18.5.2020
image

Pri shranjevanju paradižnikovega semena posnemamo naravo - fermentiramo ga, da odstranimo želatinasti ovoj. Postopek je enostaven, čeprav smrdljiv, vendar fermentacija tudi uniči številne bolezni, ki se prenašajo s semenom.

OTROK V KUHINJI

Solata na otroški način

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.7.2019
image

Poletje, polno različne domače zelenjave, je idealen čas in odlična priložnost, da skupaj z otrokom pripravite pisano otroško solato oziroma solato na otroški način.

KUHARAJAMO

Paradižnik - pripravite ga drugače!

Avtor: Helena Mlakar | 5.8.2014
image

Zaradi sladkega okusa, imajo paradižnik zelo radi tudi otroci. Če ne drugače, predelanega v kečap prav gotovo! Tega lahko pripravite sami. V prispevku pa najdete še nekaj receptov.

EKO NAMIGI

Paradižnik naš vsakdanji

Avtor: Maks Vrečko | 30.5.2010
image

Zgodba o španskem paradižniku.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Presni ajdovi kruhki

Avtor: www.ekologičen.si | 30.5.2010
image

Pripravite ajdove kruhke. Ajda ne vsebuje glutena, zato jo lahko uživajo tudi bolniki s celiakijo.

STRAN 1 OD 1

Velikonočna šunka – kuhana ali pečena (rec...
Preberite, kako skuhamo velikonočno šunko, da ne bo razkuhana ali presuha. V članku najdete tudi recept za slastno šunko...
Triki za peko brezglutenskega kruha
Za to, da kruh ni narastel dovolj, so lahko krive različne reči - testo za kruh je stalo na hladnem ali ni bilo pokrito,...