|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PREHRANA

Brez truda do lepe postave

Avtor: Helena Mlakar | 19.6.2012
image

Poletje se neusmiljeno približuje, marsikdo od nas se vse bolj nesrečno pogleduje v ogledalo in se sprašuje kam je zbežal ves čas z dobrimi nameni in načrti o hujšanju, nesrečni kilogrami in blazinice na stegnih pa še vedno ostajajo.

STRAN 1 OD 1

Tuna – ena najbolj cenjenih rib na svetu
photo
Tuna je lahko prebavljiva, okusna plava riba, ki vsebuje malo maščob in je dober vin proteinov, vitaminov, mineralov in ...
Bučke so zdravilne
Bučke vsebujejo obilo vitaminov in mineralov: betakaroten, vitamine C, B in E, lutein, ki je koristen za oči, ter kalij,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?