|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Z leti tudi plodnost moškega upada

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.12.2023
image

Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko uro, saj začne tudi njihova plodnost po 41. letu upadati.

OTROKOV RAZVOJ

5 znakov, da otrok ni pripravljen na sorojenca

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.11.2022
image

Svojega urnika načrtovanja družine ne moremo popolnoma prilagoditi navideznim malčkovim kapricam, vendar je vredno ugotoviti, kakšno je stališče otroka glede te zamisli, preden pride naslednji otrok. Kateri so znaki, da otrok še ni pripravljen?

VZGOJA IN RAZVOJ

10 razlogov ZA večjo razliko med otroki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.5.2022
image

Čeprav se morda zdi malo zastrašujoče, ko ste se že dobro navadili na zdaj "velikega" otroka, za vse, ki razmišljate o drugem otroku - po treh, štirih letih in več, tu je deset razlogov, zakaj je to odlična izbira!

ODNOSI V DRUŽINI

Kako otrokom pomagati razumeti ločitev

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.1.2022
image

Način, kako otroci razumejo ločitev svojih staršev, je v veliki meri odvisen od njihove starosti. Pomembno je, da starši vedo, kakšne misli in občutke imajo otroci določene starostne skupine, da lahko tako pomagajo svojim otrokom razumeti.

BABICE IN DEDKI

Stari starši, ki pazijo otroke, živijo dlje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.12.2021
image

Znanost dokazuje, da stari starši, ki pazijo na svoje vnučke, ko so njihovi starši v službi, živijo dlje kot tisti, ki tega ne počnejo.

ARHIV

Darilni paket za otroka (3-7 let) - februar 2020

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2020
image

NOVO! V letošnjem letu smo s pomočjo sponzorjev pripravili še en paket daril, paket za otroke med 3. in 7. letom. Vanj smo skrbno zavili darila, ki bodo razveselila vsakega malčka. Poglejte, kaj je v njem ta mesec in se PRIJAVITE za svojega!

ARHIV

Darilni paket za otroka - januar 2020

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.1.2020
image

NOVO! V letošnjem letu smo s pomočjo sponzorjev pripravili še en paket daril, paket za otroke med 3. in 7. letom. Vanj smo skrbno zavili darila, ki bodo razveselila vsakega malčka. Poglejte, kaj je v njem ta mesec in se PRIJAVITE za svojega!

BLOGERJI

BLOG: Kaj je mir v duši?

Avtor: Moderna babi | 14.4.2019
image

Vse preveč je trenutkov, ko si dovolimo, da na naše občutke, čutenja in misli vplivajo zunanji dejavniki. Tako si vse prevečkrat dovolimo, da nas vznemirijo stvari, zaradi katerih ni miru v naši duši.

BABICE IN DEDKI

MojaLeta.si - Čas, poln življenja!

Avtor: MojaLeta.si | 17.5.2013
image

Pred dnevi je zaživel nov vseslovenski spletni portal MojaLeta.si. Njegovo poslanstvo je promovirati čas, poln življenja. Namenjen je vsem, ki verjamemo, da najlepše šele pride! Tudi zrela leta so čudovita leta!

image

Starši, ki imajo že nekoliko starejše otroke, se sprašujejo, ali ga lahko za nekaj časa že puščajo samega doma. Kako vedeti, da je otrok pripravljen, da je dovolj odgovoren in da starši lahko brez skrbi zapustijo dom.

STRAN 1 OD 2

Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?