|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

V Friderikovi spletni trgovini lahko najdemo številne okrasne, uporabne in čudovite reči, primerne tudi za darilo. Za rojstni dan, za učiteljico ob koncu šolskega leta, za simpatijo ali za babico, ki je ne moreš obiskati.

PRAVLJICE

Šola zmajeslovja

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.3.2019
image

Na Ljubljanskem gradu je na pustno soboto organiziran interaktivni voden ogled v okviru Šole zmajeslovja z naslovom Uročena pustolovka.

image

Je vaš otrok že kdaj spuščal zmaja, ki ga je sam izdelal? V soboto ga pripeljite v Arboretum na otroško delavnico Gremo spuščat zmaja ali se v nedeljo skupaj z otrokom lotite izdelave vrtnega škrata.

PROSTI ČAS

Princeske

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.4.2010
image

Zavod Margareta Schwarzwald predstavlja zgodbo o princeskah, ki so ukanile zmaja in o tem, kako je mesto Ljubljana dobilo svoje ime.Predstava za prince in princeske od 3. leta naprej!

NAREDIMO SAMI

Ustvarjajmo skupaj - Poletje

Avtor: Grilc Petra | 1.2.2010
image

Dragi otroci, ste že kdaj izdelali svojega zmaja? Mi smo ga izdelali v živih barvah, da bo izgledal čim bolj veselo in živahno.

STRAN 1 OD 1

PODPIRAMO SLOVENSKO: Potiskani izdelki Mal...
Ker ob drugi nosečnosti na spletu nisem našla majčk z motivom, kot sem ga želela, sem kontaktirala eno izmed tiskarn, da...
PODPIRAMO SLOVENSKO: Naravna kozmetika Sev...
Vsi izdelki ročno izdelane naravne kozmetike Sevilla so povsem brez umetnih snovi, parabenov in hormonskih motilcev, zat...