|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.2.2007 13:59:22   
@lina
No, ratalo je.

Torej slikico iz tistih dveh linkov, ki so bili že objavljeni, enostavno primeš z desnim mišem (desno tipko miške) in jo povlečeš v to okno, kjer pišeš. Jaz preklapljam med okni z alt+tab.
Tako je takrat tudi že razložila, če se ne motim Arabela?user posted image  

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
3.2.2007 17:18:21   
altati
Tukaj sem....en teden imam samo enega otroka.....user posted image  Čeprav danes je lep dan. Z Gayo sva si privoščili skoraj tri urno vozičkanje ob Blejskem jezeru....sonček je sijal, midve pa čvekali kot dve stari mami...otroka pa spala. V avtu no poti do tja, moj tudi na poti do Gaye, na Bledu, moj gospodič se je zbudil vmes za cca 10 minut, in na poti nazaj do Gaye (z avto), moj pa še naprej do Kranja...
Bravo Jaša, bravo Gaja! Prava sončka sta, ammi pa dve čvekiuser posted image ....
Zdaj me je mož nahranil in odpeljal Jaša še na en sprehod, jaz se pa premetavam po kavču sem in tja....lep vikend vsem!
čao,čao!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
3.2.2007 18:09:17   
Anonimen
hvala za čestitke. mi je pa mali dal neizmerno darilo: spodaj smo dobili dva zobka  !!

danes sem mu kupila fliperja in ga gremo zdajle sprobat !!!

čestitke tudi Lu in Naji ter njunima sončkoma....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
3.2.2007 18:58:30   
altati
Gaya, hello! Kje si? Kako si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
3.2.2007 19:05:10   
moci
da se javim.
naše dete je spet žuriralo ponočiuser posted image jaz sem že noro utrujena. upam, da jo to kmalu mine, pojma nimam, kaj ji je.
drugače sem pa danes cel dan za računalnikom, ker sem morala oddat seminar. no, zdaj je v glavnem končan. s pomočjo najdražjih. je zoja danes uživala v atijevi držbiuser posted image zdej je pa zmatrana in sitna pri mami.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
3.2.2007 19:16:03   
Maxica

Iskrene čestitke : LU IN TIANuser posted image user posted image user posted image user posted image

*LINA* IN TRISTANuser posted image user posted image user posted image user posted image

NAJA78 IN LANuser posted image user posted image user posted image  

Jaz imam danes čistilni dan. Zakaj, pa preberite v mojem podpisu.user posted image user posted image  Cao bao.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
3.2.2007 19:32:17   
Maxica

Maxica - pa je normalno, da niti še ne 4mesečnik je na 3,4 ure čez dan? sicer mi kr paše, joške se bodo že navadile na tak ritem... no, sej danes je imel tak ritem samo do popoldneva... očitno se v pogostem dojenju v jutranjih urah tolk naje

Ne vem, predvidevam, da ja. V bistvu je point v tem, da v enem dnevu dobi pač določeno količino mleka. Zdaj pa, al ga dobi v petih podojih ali pa šestih, pa ni tolk važno. Se pravi, da imata vidva cca. 5 podojev al kako? Po moje je to čist ok. Tolk sva jih midva z Maxom imela pri starosti enega meseca, pa se mi je redil po kilo na mesec. Če imaš tehtnico za Jašo, ga stehtaj pred in po podoju, pa boš videla, koliko približno dobi. Tolk za orientacijo. Vem pa, da je Max tudi pri kakšnih štirih mesecih orng skrajšal čas podoja (iz pol ure na maksimum 15 minut). So res že ful močni in aktivni, tako da mislim, da je tudi pri vas tako, če se Jaša tega še vedno drži. Pa če kaka 2-3x na dan, pa lula tam okrog 6x na dan, tako približno kot prej, se po moje nimaš kaj sekirat.user posted image

Muki, midva sva bila tudi v Pakoštanah pred kakšnimi štirimi, petimi leti, ne vem točno, ker gre ta čas res prehitro. Sicer sva kampirala ob Vranskem jezeru, ker je bil moj oče (ornitolog) tam, kopat sva se pa hodila v Pakoštane. Super je bilo, tudi za majhne otroke se mi je zdelo ful primerno, čeprav sva bila midva takrat še sama. Sicer boljš, da ti spet ne kažem kakšnih slik, se ti bom spet zdela čisto drugačna.user posted image
Frrr, tako ja, le bodi odločna.user posted image  Čeprav zdaj me ne boš več okol prnesla, si v resnici tolk nežna, da se te ne bo nihče bal.user posted image
Tasha, upam, da si danes boljša.user posted image
Pikabuuuuuuuuuuuu?!
Zdej grem pa res še posesat. Moja RR odvisnost je zaenkrat potešena.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
3.2.2007 19:47:51   
gaya

Evo mene tukaj. Madona altati si ti mene danes utrudila user posted image , sem popoldne sam mal rpebrala, se mi tud tipkat ni dal, pa pol smo z Gajo vsi trije z atijem spali popoldne 1 urco. Zdaj pa fčafela tud že pančka. Ja sej fantje te utrudije. Vrtenje kilometerske goflje pa tud user posted image .

Pikabu sem ti hitla poslat nazaj ZS pa mi noče poslat. Da nauš mislila da te ignoriram, takoj ko bo delal, ti bom poslala.

Pa čestitke vsem mesečkom in mamicam.

Tolk od mene, zdaj se grem pa jaz na kavč k mojmu možku zvalit, ker sem res uničena. Pa še to, babe. Jst od danes naprej HUJŠAM ker sem si kupila en kostim 38 cifro in hlače komaj zapnem v pasu, sem taka ko safalada user posted image  in potem pride naša altati n smukne v moje hlače kot gazelca in pazte to v pasu so ji če mal prevelikeuser posted image , tolk o tem. Zdaj moram pa do 4 marca k mamo krst odvečno salo spravt stran. In so šle moje sladkarije user posted image

Nčbom zdaj prepečenec nažigala pred TV user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
3.2.2007 21:11:54   
tasha23
user posted image  danes sem že malo boljše volje... včeraj sem se namreč hudo skregala z user posted image   in nikakor nisva se mogla pobotat, saj vsakokrat, ko sem mu skušala razložit kaj me moti je on trdil svoje in me sploh ni poslušal...

Gael je danes začel ponovno normalno jesti user posted image user posted image ČESTITKE VSEM ŠTIRIMESEČNIKOM IN NJIHOVIM MAMICAM TER NAJI IN NJENEMU LANu

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.2.2007 21:15:09   
tasha23
user posted image  vem, da lahko računam na vas, ko mi je hudo...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.2.2007 21:53:05   
frrrr
naja78 in Lan - čestitke za 3 mesece!

Lu in Tian, ter *lina* in Tristan - čestitke za 4 mesece

Arabela - naš tut kak dan ali dva tko je kot vaša Katarina... na 2 urci...  ampak potem pa spet pade v nek ritem in ima vsaj 3, 4 ure v kosu spanja... upam, da bo današnja noč bolj mirna zate!

amazona, si se ustrašla, da bomo mislile kk si poležavala? user posted image  

mi smo pa res poležavali dans in celo dlje kot @lina in Matjaž user posted image do 9:30... Jaša je bil vmes buden, no pa previla sva ga vmes, pol je pa na sredini brcal in se smejčkal, midva sva pa spala user posted image ko je bil lačen, sem ga pa še na joško konektala in sva kr tk zaspala... sm mislila, da mi bo kolk odpadel, ko sm se zbudila... že od 10. leta imam probleme s kolki, pa so bli med nosečnostjo pridni in se niso pritoževali, zdej pa se user posted image

altati - vaš Jaša pa res veliko spi user posted image js sm vesela, če 3 ure naklanfamo

dans sm ga ob 10ih peljala na uro in pol dolg sprehod, da bi mau spal... pa je spal vsega skup 30 minut user posted image
no, potem ga je pa še mož peljal na uro in pol dolg sprehod, da sm js pobrisala prah, posesala, pomila kopalnici + wc, preoblekla posteljo... očku je pa cel sprehod spa
l user posted image

*lina* - bravo za zobke! user posted image

Maxica - ti tut bla pridna... user posted image je pa res fajn filing čistit, če je lepo vreme in prazno stanovanje (brez user posted image in moža)... js sm full uživala dans user posted image
pa hvala za odgovor... plenica je 3x dnevno zihr pokakana, pa vsakič mokra - vsaj 6x torej polulana... tehtnice pa nimam... se pa vidi, da raste in redi, torej bo že ok

gaya - zakaj pa nisi večje številke kupla, pa bi lahk sladkarije normalno jedla user posted image

kaj pravite na Emo? men se zdita obe pesmi na nivoju... mi je pa itaq vseeno kdo zmaga... navijali bomo potem na Eurosongu ne glede na to kdo nas bo zastopal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.2.2007 21:55:10   
frrrr
hmmm.... zdej grem pa vanilijev puding skuhat... kr 2 paketka naenkrat naredim, da ne rabim pol litra mleka odmerjat in kr liter porabim...

lep večer! in še lepšo noč!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.2.2007 22:21:06   
@lina
nisem gledala eme od začetka...vklopla sem se nekje od 10. pesmi naprej...slišala sem Alenko in mi je bila takoj všeč in postala je moja favoritka...ko sem v povzetku slišala vse ostale skladbe, sem bila še bolj prepričana...in vesela sem, da je zmagalauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.2.2007 22:52:43   
muki1
Dober večer

Čestitke vsem mesečnikom in njihovim mamicam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Ne morem dosti tipkat, ker moji so vsi trije zaspali na kavču in bomo tokrat prenočili kar v dnevni sobi.

Lu, Banovci niso ravno čisto blizu, ampak če si za zmenk user posted image , lahko najdeva kakšno točko za kavo, ni problem. Doma smo pa do srede, v četrtek odrinemo na snegec pegec in nas do sobote ni.

Se jutri javim...č i s t o n a r a h l o t i p k a m user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.2.2007 23:31:59   
frrrr
muki, upam da nisi koga zbudila user posted image imate taborenje v dnevni...
js sm glih dans razmišljala med dojenjem pred nočjo, da je fajn otroka na neko rutino navadit... kak vikend al pa kakšne počitnice pa neki drgač uvedeš - spanje v spalkah al pa kaj podobnega in je otroku full zanimivo...
no, js sm šele razmišljala o tem, vi že prakticirate user posted image

js sm Banovce in Moravce vedno menjavala... zdej vem, da so Moravci blizu Murske, Banovci pa tam blizu Polane... sem pa nekje do 15. leta starosti vsako poletje preživela kak teden v Radencih, pa vsak dan smo kam drugam skočili v bazen... imamo nekaj sorodnikov okrog po Prekmurju (večino okrog Radencev) in smo morali skoraj razpored naredit kdaj komu it na obisk, da ne bi bil kdo užaljen - ste sami taki fejst ljudje tam in obiske tolk pedenate, da je joj... dva obiska dnevno sta bila kr hud napor za naš trebušček user posted image v zadnjih 10ih letih sm bla pa 3x v Moravcih na krajšem dopustu, pa mislim, da bomo drugo leto zihr kaj prišli, če nam letos ne znese... muki, ne pobegnit z RRja dokler, da te bom lahk zahakljala kje user posted image sicer imam pa tvoje privat podatke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, vglavnem full lepi kraji in super ljudje...

še sreča, da je Slovenija tolk majhna, ker je prelepa in jo že tako težko prečesavamo... kaj bi šele bilo, če bi bila večja... joj... bi potrebovali pa 2 plači mesečno in 2x več dopusta user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.2.2007 23:33:15   
frrrr
kje pa ste vse? slončkate?
mah, grem pa še jaz user posted image zdej morm najprej moža tolk zanimirat, da ugotovi kk neumen program je po TVju user posted image user posted image

nočko!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.2.2007 23:38:00   
muki1
Frrr, to o pedenanju pa je res user posted image
Ravno danes smo imeli obiske za možev rojstni dan. Pa svak je prišel samo z enim sinom, njegova partnerka in drugi sin pa sta ostala doma, ker je mali zbolel, sem jima kar za domov napakirala dobrot user posted image .

Slovenija je res prelepa. Jaz sem tak nora na morje, da mi je žal dopusta za kakšen drug konec sveta, ampak ko me slučajno zanese kam drugam, sem tako očarana nad lepotami.... Zadnjič sem se malo cijazila ob Dravi...kot sem izvedela nisem bila na Koroškem user posted image , ampak a veš, da je bila postavljena tabla z napisom KOROŠKA???!!!
Na srečo imamo v Pomurju res nekaj fantastičnih zdravilišč in toplic, pa bom še lahko katero izmed vas tudi na ta način spoznala.
Ima Boga user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.2.2007 23:50:03   
muki1
Hej, Pikabu...... dobrodošla spet med nami....pogrešamo te.
Upam, da si v redu.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
4.2.2007 0:15:48   
frrrr
ni mi še ratalo user posted image

muki, si me tolk zrajcala, da sm šla pogledat do kam sega Koroška... proti mariborski strani nism bla zihr... Lovrenc na Pohorju ne spada k nam, čeprav bi ga rade volje vzeli user posted image
evo... http://www.koroska.si/index1.php?site=zemljevid pri Ožboltu je verjetno bla tabla Koroška...
js sm mislila, da se šele z Radljami začne Koroška, pa smo očitno večji user posted image
sicer si pa take napake lahk privoščim, ker sm itaq ljubljančanka po novem user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
4.2.2007 5:55:28   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gaya - zakaj pa nisi večje številke kupla, pa bi lahk sladkarije normalno jedla user posted image

zato ker bi mi blo pol prevbeč preveliko in bi bla ko obešalnik user posted image  Pa bi se mogla zredit, to se pa ne bi rada, ker jaknica in hlače lepo stojijo samo v riti in pasu me je še čist malo preveč user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
4.2.2007 6:02:02   
gaya

Dobro jutro

danes sem pa jaz absolutna zmagovalka, Gaja se je namreč ravnokar odloččila da je konec spanja user posted image , zdaj pa veselo debatira z balonom. Jst sem pa čist koma in ker imam samo 2 stvari za počet al jest al RR sem se rajš odločila za RR.

Upam, da se moje dete odloči še mal nazaj zaspat, ker sem pa čist out. In danes me spet čaka dolgo krosiranje z vozičkom, bova še atija s sabo vzele, da bo mal scagan zvečeruser posted image

altati baje je bila kremšnita izvrstna.

Sam da vam povem, tko sem še zadeta, da tud mislt ne morem, kaj naj še napišem. Pa fajn bi blo kaj pokomentirat, ampak mi možgani res še nič ne funkcionirajouser posted image . Zdaj grem rajš princeski dopšovedat da je zunaj še nočkauser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
4.2.2007 8:09:25   
štorkljica
Gaya sta me prehiteli, očitno Gaja ni nedeljski tip s smislom poležavanjauser posted image  Ma saj tudi Ajda se zbudi vsak dan med 7-7.30h pa če je petek ali svetek, ona ne popusti.
Sem pa danes ponoči spala 6uruser posted image user posted image  Dobro ne v kosu, po obrokih, eh počutim se skoraj prerojenouser posted image

No ko že vsi hodite okrog po SLO bom pa mogla našega tudi malo pocukat, da se nekam spravimo zdaj ko ma 2 tedna očetovskega dopusta. Ali pa da me vsaj pelje v Graz v šoping, da se malo znorim.
Joj kak mala čeblja in spušča radostne krike, se z atijem na previjalni previjata in pedenata za nedeljo. Mala bo tudi očitno kilometerska gofljauser posted image user posted image
Nevem katera, vem pa da je ena pisala, da ma probleme zaradi krsta. Bom en dan jaz napisala kaka štala je na momente pri nas zaradi tega. Jaz ne pustim moj pa rine in rine...joj za znoret. Mah bom enkrat drugič, ker si nočem cele nedelje zaradi tega pokvarit.
Lepo nedeljo vsem skupaj!!
Altati ti pa na kavč in pa vse štiri ob sebe zdaj ta teden ko si z "samo" enim otrokom. Nauživaj se kolikor se le da, jaz ti bom pa malo faušuser posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
4.2.2007 8:11:17   
štorkljica
Gaya povej mi kako boš hujšala ker jaz tudi moram, rada bi št. 36 nazaj!!! Samo najprej moram na 38 pritiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa naj bo taka dieta, ki vsebuje sladkarijeuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
4.2.2007 8:11:49   
štorkljica
300 OBJAV!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4349
4.2.2007 9:19:17   
altati
jaz pa z levo tipkam, ker mi je desna roka odpovedala....pojma nimam kaj zgodilo....mislim, da sem si kakšen živc priščipnila, tam nekje v komolcu...ne morem je dvigniti, ne morem zob umiti, Jaša nesti, nič ne morem....se še javim...ko se usposobim...
Pikabu-ti odpišem, ko bom desno usposobila, drugače pa pokličem, ok?
Gaya-nehaj hujšat!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?