Maxica
|
Maxica - pa je normalno, da niti še ne 4mesečnik je na 3,4 ure čez dan? sicer mi kr paše, joške se bodo že navadile na tak ritem... no, sej danes je imel tak ritem samo do popoldneva... očitno se v pogostem dojenju v jutranjih urah tolk naje Ne vem, predvidevam, da ja. V bistvu je point v tem, da v enem dnevu dobi pač določeno količino mleka. Zdaj pa, al ga dobi v petih podojih ali pa šestih, pa ni tolk važno. Se pravi, da imata vidva cca. 5 podojev al kako? Po moje je to čist ok. Tolk sva jih midva z Maxom imela pri starosti enega meseca, pa se mi je redil po kilo na mesec. Če imaš tehtnico za Jašo, ga stehtaj pred in po podoju, pa boš videla, koliko približno dobi. Tolk za orientacijo. Vem pa, da je Max tudi pri kakšnih štirih mesecih orng skrajšal čas podoja (iz pol ure na maksimum 15 minut). So res že ful močni in aktivni, tako da mislim, da je tudi pri vas tako, če se Jaša tega še vedno drži. Pa če kaka 2-3x na dan, pa lula tam okrog 6x na dan, tako približno kot prej, se po moje nimaš kaj sekirat. Muki, midva sva bila tudi v Pakoštanah pred kakšnimi štirimi, petimi leti, ne vem točno, ker gre ta čas res prehitro. Sicer sva kampirala ob Vranskem jezeru, ker je bil moj oče (ornitolog) tam, kopat sva se pa hodila v Pakoštane. Super je bilo, tudi za majhne otroke se mi je zdelo ful primerno, čeprav sva bila midva takrat še sama. Sicer boljš, da ti spet ne kažem kakšnih slik, se ti bom spet zdela čisto drugačna. Frrr, tako ja, le bodi odločna. Čeprav zdaj me ne boš več okol prnesla, si v resnici tolk nežna, da se te ne bo nihče bal. Tasha, upam, da si danes boljša. Pikabuuuuuuuuuuuu?! Zdej grem pa res še posesat. Moja RR odvisnost je zaenkrat potešena.