FLASK_A
|
Čau punce! Evo mene, na dopustu je blo super- ampak kaj ko je pa danes tolk depresivno vreme Pa križ boli, pa na fax moram.. Eh, bo že :) Ja Duhica, tebe pa že res dooolgo ni blo! Pozdravljena nazaj Pa javi se še, da vidimo, kako si kaj! Megi, za vse tiste, ki so neučakani in bi nama radi kaj kupili, sva napravila seznamček(in ga bova še dopolnila na materinski) in bodo kupovali tisto, kar rabiva. Ko bo napravljen, ga dobijo naši (moji starši). Njih pa itak vsi kontaktirajo, kaj jaz potrebujem tko da bo točno vedela, kaj naj reče tem sorodnikom. Upam, da se bo ta sistem obnesel Hehehe, ste si me pa privoščile s telim ležalničkom Itak še nimam pojma o pojmu tko da ni panike. Našega malčka bom jaz imela v košarici z ravnim dnom (in niti pod razno ne v lupinici)- mislim, da mora biti čim več časa v taki poziciji, ko se bo začel pa dvigovat pa gledat okrog, bom pa potem razmislila. V lupinici ga ni dobro niti v avtu dolgo vozit, tako da bom poskusla to zadevo tut čimmanj uporabljat. Tako da- ali je bolje lupinica ali ležalniček- jaz pravim košara s trdim dnom Hehe, mal za hec mal za res... Imam pa drugače tut jaz zibelko, ki jo bom peljala s sabo po stanovanju kjerkoli bom. Zunaj in na obiskih pa košarica. No, bomo videli kolk sem se uštela . Moj malček je pa zdaj že res velik Si cel čas dela prostor v trebuhu pa miga pa dela hecne izbokline na meni Prav super ga je videt kako dobro se počuti :) :) No, kot sem obljubila, sem v hotelu pojedla tortic kolikor mi je pasalo No, in zdaj sem težja za enih deset kil.. Ne sej ne, se sploh ne upam na tehtnico stopit.. Bom naslednji teden vidla, ko mam pregled. Punce, teli tedni grejo tako hitro, da jim sploh ne sledim več! Še malo pa bomo crkljale naše ! Jaz imam še 9 tednov, že odštevam Joj, to je samo še dobra dva meseca. Upam, da bova ta vikend belila sobo, da počasi začnem urejati stvari. Lep pozdravček v tem deževnem dnevu in naj vam vaši sončki naredijo dan čudovit!