|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
16.3.2007 9:47:51   
austen
melaverde zdaj si me pa našlauser posted image še vedno se samo odpravljam k telovadbi. user posted image pa še vedno sprehajam - med vinogradi, vsak dan vsaj eno uro. Vmes sem imela eno 10-dnevno pavzo, ker sem fasala eno močno virozo, ma zdaj smo že na starem:)

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.3.2007 10:52:41   
ŠpelaP
pozdravljene punce!
O vi ste se pa v zadnjem dnevu ful razpisale. Jaz sem pa šele zdaj prišla do računalnika, ker sem bila "prikljenjena" na TV. Sem gledala "Prison break" 1. sezono do konca (8. - 22. del). Zdaj pa grem počasi gledat še prve dele druge sezone. Sem prejšnji dan rakla možu, da mi je glavni igralec (Michael) tako njami, da bi ga človek kar polizal! user posted image Se mi je mož samo smejal... in si verjetno mislil svoje! Saj veste - hormoni! user posted image
Mi bomo poskusili imeti ležalnik. Ga imamo še od nečakinje. Zakaj poskusili imeti!? Ker Tim sploh ni hotel biti v njem! Upam, da bo drugi user posted image kaj bilj "uvideven" do mamice!? Tim sploh ni hotel biti v ležečem položaju. user posted image Tim tudi ni hotel biti v stajici - smo jo na koncu imeli za odlaganje igrač.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.3.2007 12:20:29   
zrak
oblačila za domov: iz materinske šole: kaj rabimo za novorojenčka, ko ga odnesemo domov iz porodnišnic oz. kaj vzamemo v porodnišnico za novorojenčka:

2 x plenice
3 x plenice tetra + soriso
1 x kapa
1x copati ali nogavičke
1x pajac ali bunda (če je zima) (namesto pajaca imate lahko en dolg rokav in ene hlače - ko žabice, ki so zaprte spodaj pri nogicah)
1 x odeja
1 x stolček za avto.

izola materinska:  kdaj začne aprila, vam sporočim okoli 22.3., ko imam naslednje predavanje.

posteljica: jaz sem jo kar kupila zdaj ko je bila v akciji v BC od Lip Poljčane. model Maja stane 130 E, sem naročila tudii jogi in vse kar spada zraven..

Za obleči sem kupila dve majčici na preklop (eno 56, eno 62), ene hlače 56, dve bombažni kapici.. in to je vse zaenkrat.

Punce res n i dobro da kupujemo preveč, ker ne vemo koliko bo otrok velik, in tudi ful hitro raste, v enem tednu lahko preraste vse stvari... tako da par cunjic, da ne hodi nag...
potem pa vse sproti kot vidimo..

zdaj pa hitro na sprehod, ker pomlad je tukaj..

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.3.2007 12:52:04   
dorina
ŠpelaP, ane, kolk je dober tale Michael. Men je bil pa tale Prison Break na začetku čist brezvezen, moj user posted image pa totalno navdušen. Je dobil celo 1. sezono in 2. do 18. dela. No, in tam nekje na sredini 1. sezone je mene tudi potegnilo noter. Ampak druga sezona je pa res zakon.
Pa tud Lost  že gledama 3. sezono. Ker potem, ko bova dobila user posted image , vprašanje koliko časa bo za takšne stvari. Si morava dati duška zdaj, ko še lahko user posted image .

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.3.2007 12:58:30   
dorina
Glede posteljice, sem jaz še v dilemi, katero bi. Je katera izmed vas že seznanjena, katera bo ta mesec v akciji v Arielu? Vem, da bo ena od Lip Poljčane, ne vem pa točno katera.
Za ležalnik je pa res najbolje, da se ga izposodi. Ker je zelo malo časa uporaben, vsaj moje kolegice pravijo tako, če ti pa sploh noče ležat notri, pa sploh.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.3.2007 13:10:53   
ronja
Hehe, midva gledava Razočarane gospodinje in Lost, ampak sva, ko sem bila prejšnjič bolana pogledala že vse za nazaj, tako da zdaj lahko samo sproti tekoče dele, kakor jih pač predvajajo v Am. - vsak teden en del. Živeli torenti, a ne?;)

Kar se oblekic tiče, bom počakala na materinsko. Jaz sem sicer totalen zmrzljivček, tako da po moje če jo bom oblačila kot sebe, ji ne bo mraz, heheuser posted image Je pa res, da če si user posted image in samo ležiš, te sigurno prej zebe, bom mela skoz nekaj sabo, če bi ji bilo mraz.
Ker sem še bolana, seveda ne hodim po trgovinah in tako mam še vedno samo nogavičke:)

Upam, da bom drugi teden že ok in bom lahko šla delat, čeprav mam kar nekak občutek, da to mogoče vseeno ni tako pametno... Sem pa dobila še eno honorarno delo, ne vem, kak ljudje pravijo, da ni dela, mene pa vedno najde - pa niti nisem nič iskala zdaj!

Joj, kak lep dan je! Sva šli s kužiko malo na sprehoduser posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.3.2007 13:16:51   
janapan
Jaz sem iz pregleda...vse je bp, no nič kaj pretresljivega mi ne manjka, razen to da se mi vrti, da mi zatekajo noge, da me boli križ, da mi trebuh ful otrdeva ; ), ma ja nosečniške težave. Me je pa mal okregala ker sem ful hiperaktivna in ne počivam dosti (gradimo, hišo, služba, urejanje starega stanovanja, magistrska in mi je zabičala da moram počivat, mal jo skrbi to otrdevanje kljub temu da jemljem magnesol 3* na dan...ma saj bo.
Sestra moje g me je danes celo pohvalila da dobro zgledam...kar pomeni da se ni nič jezila zaradi kil, kako bi se saj sem se od zadnjič zredila samo za 1.3 kg (lahko pa bi se za 2 kg) tako da so trenutno moji pridobljeni kg ji na + 6.5.

Pravi da se je našuser posted image  že obrnil, čeprav čutim brce vsepovsod in ne samo pod rebri. Naslednji pregled imam čez 4 tedne takrat bom imela tudi zadnji UZ.

Ta vikend imamo akcijo pri novi hiši, pridejo delat fasado in jaz moram še zbrat barve...joj kako me to mori, saj vsi pravijo kovačeva kobila je vedno bosa.

No pa dobila sem nekaj predračunov za drsno steno v dnevnem prostoru in me je vrglo kar na rit...2000 eur, ma ja ta dnar kar leti in leti in leti ; )

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.3.2007 14:25:36   
melaverde
jaz bom jokala user posted image user posted image , sem napisala pol strani in ne vem kam je vse skupaj šlo....
ma kaj se dogaja s tem RR-jem.....

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.3.2007 14:36:21   
FLASK_A
Zdravo! Punce, kako izgleda to otrdevanje trebuhauser posted image  A to ful boli al kako? Zakaj pa je nevarno? Pač še nimam izkušenj, mal mi povejte, da bom na tekočem z možnimi problemi.

Melaverde, ja se zgodi.. Jaz sem se že navadila sproti kopirat in če mi vn vrže, sam prilepim, kar sem imela že do takrat napisano.. Ko se ti bo dalo, kar napiši še 1x tale tvoj roman, me prav zanima, kaj si imela za povedati!

Midva tudi ne bova kupila tega ležalnika, se mi zdi prav isto kot lupinicauser posted image  Jaz mislim mojega malčka imeti čimdlje kar v košarici, potem pa v lupinici, ki se jo lahko da na mizo in se pol on notri gunca. Hm, nevem, bom vidla, ampak se mi zdi en strošek več tale ležalnik.. Pač moje mnenje.

Jana, super, da je vse bp! Nosečniške težave pa so pač nadloga, ki bo očitno minila junijauser posted image  Počivaj, ne naprezaj se preveč in sigurno se ti bo stanje malce izboljšalo! Pa nič se nisi zredila! Ma ti si zakon, jaz pa samo jem in jemuser posted image

Nič, grem. Tale vikend nameravava izoristiti, tako da se tipkamo spet naslednji teden! Mi s kužkom pa spet na morje v naš priljubljen hotelčekuser posted image  Mal se je treba razvajat aneuser posted image

Lepo se imejte, preživite dneve na sončku! PAPA

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.3.2007 15:02:51   
melaverde
Kaj sem napisala...

Nikical, moje mnenje je, da lupinica in ležalnik niti pod razno nista enako !!! Pa ne mislit da te sedaj kritiziram ali kaj, lahko da ga bom celo jaz kupila brezveze...V glavnem dokler nisem vidla nečakinje v školjkici/lupinici sem mislila da je to full super stvar...meni je schifo !!! Boga reva se čisto sesede, tista glavica ji kar pade med ramena in izgleda zelo utesnjena... v ležalniku pa spi tudi cel dan če bi lahko,ker leži - lahko je tudi čisto raven, lahko se obrača...meni osebno je res veliko bolj všeč !! Ampak ti boš zagotovo vedla najbolje kaj ugaja tvojemu user posted image !!

Pa skrajno lep vikend vam želim !!!!!!!!!!!!!!!!!

Otrdevanje trebuha...meni je full podobno krču ker kadar me zagrabi se ne morem zravnat, ko sedim pa mislim da moram na wc, vstanem in čutim moj trdi balon....ko hodim v klanec je najhuje !!!

Jana, srečna tiiii !!!!! user posted image  Jaz se bom kmalu iz mele (jabolko) preimenovala v melono user posted image . Pa še sodelavka me danes zafrkava kaj vse sem že pojedla, ampak ni tako hudo....

Predračuni, zanimivo meni se zdijo čisto vsi nenormalni...za fasado, vgradno omaro,...

Ma kaj mislite, da se je tudi moj user posted image  že obrnil??? Kako pa to veste ?? Jaz sem tudi imela v torek pregled ampak me ni niti pogledal ?! In kaj tri mesece bo sedaj na glavi ????????????????????????????? Bogi revčki!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.3.2007 15:13:31   
FLASK_A
Hejla! Zdej se moj še tušira in mam še ene pet sekund prosto :)

Melaverde, sej ne vzamem kot kritiko, nič ne skrbi. Sej se itak vsi sproti učimo ane. Če bom rabila kasneje, bo stvar še vedno naprodaj- do takrat pa bomo brez. Saj ima tudi vsak zelo različne izkušnje z istimi izdelki, mogoče bo pa naš res spal samo v tem ležalnikuuser posted image user posted image user posted image   Hehe, bomo videli. Pa hvala za opis za trebušček! Upam, da bolečine niso hude pa da kmalu poneha!
Meni je na 3D povedal, da je moj user posted image  že obrnjen na glavo, od takrat skos na glavo visiuser posted image user posted image  No, samo da mu paše hehe.

Evo, moje sekunde so potekle! Lep pozdravček pa se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.3.2007 16:09:25   
ronja
nikica, se stirnjam z melaverde, ležalnik in lupinica nista lih isto za otročka. Večina jih baje ne mara bit predolgo v lupinici, ker so pač utesnjeni (to je pač cena varnosti pri vožnjiuser posted image ). V ležalniku so pa zelo fraj, jaz sicer nimam pojma o teh dojenčkastih zadevah, ampak tole sem pa videla pri nečaku in prisegajo, da je zdaj, ko jo imajo, res super, prej se je non stop drl, ko je bil ležečki in ni nič videl in je hotel, da se kdo ukvarja z njim. Zdaj je pa lepo v središču dogajanja in lahko gleda okoli, kaj dogaja in da mir. Lupinica se meni zdi bolj za v avto in eventuelno če zaspi not, da jo še v trgovino vzamem v njej ali na sprehod na vozičku. Sicer bi jo pa rajši mela v nečem, da lahko krili  z rokicami okoli... Pa še salamensko velike so lupinice, jaz nimam toliko prostora doma...

Meni je všeč pri ležalniku to, da lahko gleda, kaj delam, da mi je/ga ni treba met non stop v rokah, da se ji nekaj dogaja... Je pa res, da so kar dragi in da se čisto nič ne mudi z nakupi - meli jih bojo tudi še junija, julija, avgusta,...user posted image Lahko bi tudi doma zimprovizirali kaj podobnega...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.3.2007 16:13:32   
ronja
melaverde, kaj se sekiraš, melone so še boljše od jabolka! Sicer ne zelene, no, vsaj jaz mam rajši rumeneuser posted image , ampak vsekakor premagajo jabolko (pa čeprav imam tudi jabolka zelo rada)! Ti kar papi brez slabe vesti!
Jaz sem ravnokar maznila en kos torte od včeraj pa kos domačega kruha in dva jogurta, si grem naredit še sadno solato, mogoče bom pojedla še kar je ostalo od sipine rižote včeraj, potem grem pa k bratcu na piknik, jupiiii, čevapčičiiii!!!!user posted image Bi bilo čisto dobro zame, da pojem malo več mesa, pa moram izkoristit vsako priložnostuser posted image Zvečer, ko se fant vrne s terena, pa špageti boloneze. nič čudnega, da se redim, heheuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
16.3.2007 20:28:09   
Anonimen
Pozdravljene junijke!
Da še malo pri vas uprašam. Namreč imam majhen problemček. Prvič bom mamica in se še ne spoznam tako na te stvarce, kaj pride najbolj prav za naše novorojenčke. Ker nažalost nimava nikogar okoli naju z malimi otrokci, da bi lahko dobila kaj v posojo naju čaka kar veliko dela. In počasi bo čas, da začneva z nakupi, saj je velika možnost, da bo najin dojenček nedonošenček.

Zanima me če ima mogoče katera kakšen priročen seznamček, kaj vse je potrebno nabaviti za naše poletne novorojenčke?
Katere stvari so se vam zdele pomembne in nepogrešljive?
Kakšno opremo vse potrebujemo?
Najpomembnejše pa; Kakšna oblačila kupiti? Koliko česar je potrebno? Kakšni materiali so priporočljivi? Kratki, dolgi rokavi? Kako sploh dojenčka obleči v takem času? Nebi rada, da ga zebe, ali mu je potem prevroče.
Veste za nas, ki bomo prvič mamice so to nove stvari in vsega se moramo enkrat naučituser posted image
(Mislim, da bi mi bili zelo v pomoč kakšni nasveti, saj nebi rada nakupovala nekaj kar mi ne bo prišlo prav.)

Najlepše vam hvala za vašo pomoč
lp

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.3.2007 20:44:17   
Drnula
Jaz sem pa danes žalostna... stroški v zvezi z gradnjo hiške rastejo strmo navzgor in vse kaže da al ne bo nič al pa orng kredit .... pa skopuško življenje user posted image user posted image Smo pa se že zagnali, pgd je proti koncu .. ?? šit user posted image

Naša user posted image je tudi na glavi, že nekaj časa ... g je preverila z ultrazvokom. Meni, da bo tako tudi ostala. Brce tudi jaz čutim povsod, največ pa res na vrhu trebuha, včasih tudi pod rebri. Brce so precej močne .... trebuh kar zapleše in sploh ne vem kdaj spi -?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.3.2007 22:11:29   
Anonimen
Drnula ja včeraj ni blo nič user posted image ker je lubi že spal user posted image , ga grem pa zdaj malo dražit, čeprsv težko verjamem da bo danes kej, ker je cel dan delal user posted image . Se pa strinjam, da je ležalnik full uporaben od samega začetka.
Dorina jaz ga bom kupila (ležalnik), če pa user posted image slučajno ne bi hotel ležat noter, potem pa ga bom prodala naprej, ampak mislim, da se ga da navadit, če pač to počneš od začetka.

Ronja kako ti uspe najti ta honorarna dela? Jaz bi full rada kaj delala pa nič ne dobim. Sem se prijavla za popisovalko pa ni blo nič odziva. Torej povej kje to najdeš, jaz bi tudi kaj. user posted image

melaverde tudi meni se pogosto dogaja to s tem zginjanjem besedila, potem pa se mi ne da še enkrat pisat.user posted image Mi je pa všeč predlog od nikice, tako da bom to tud jaz zdaj delala. Sem si do zdaj že shranila za vsak slučaj user posted image .
Glede obračanja user posted image pa je čisto odvisno od vsake posameznice. Lahko da se ne bo obrnil do zadnjega, lahko pa se obrne že sedaj. No moj se do zdaj še ni, mi je to potrdila na pregledu.

nikica tudi jaz mislim, da je ležalnik veliko boljši za user posted image kot lupinica. Kot sem že napisala imajo otroci, ki večino časa preživijo v lupinici lahko težave kasneje z gibanjem - to je pač moje mnenje, ker sem pač videla kaj lahko lupinica naredi. Tudi jaz vam vsem trem želim lep vikend na obali.

anonimna
, jaz bom tudi prvič mamica, tako da ne vem kaj bi ti lahko svetovala, ti pa priporočam, da se sprehodiš malo po RR in boš našla mnogo uporabnih nasvetov. Pa čimbolj zdravo nosečnost.

Drnula
ja te gradnje in opremljanje so kar drag špas. Zato pa imava midva hude pomisleke pred selitvijo, če bo pač treba bova šla v blok, kaj čmo. Čeprav pa veš da to delaš zase in da enkrat boš šla na svoje pa kadar že bo. Nič se ne sekirat, vse se bo uredilo, tudi finance. Midva bova oziroma že shajava z eno povprečno plačo, čeprav bova zdaj malo bolj počasi opremila do konca, ampak enkart že bo. Želje so pa vedno. Ko narediš eno se že najde drugo.

Lepo in mirno noč. Moj dragi pa je medtem že začel smrčat user posted image

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
17.3.2007 7:48:00   
Kati81
Anonimna med članki na ringaraji imaš tudi seznam za pomladansko poletnega novorojenčka, samo malo pobrskaj in boš videla, ampak mislim, da če bo nedonošenček je spet vprašanje časa koliko prej in kdaj, tko da preveč ne nakupuj, razen kakšne bodije tanke z dolgimi rokavčki, za začetek poletja, potem pa raje sproti dokupi, saj če je nedonošenček tudi ne boš vedela kdaj točno boš šla domov z malčkom in je vse potem vprašanje časa. Tko da ti svetujem, da nakupi le par stvari in nekaj tenkih pajackov, ali žabice+majčke, potem pa raje šparaj in nabaviš naknadno, kar boš potrebovala.

Vse že govorite o glavici navzdol, naš user posted image  je tako obrnjen že kake 4 tedne, pa mu ni nič hudega, še vedno je živahen, samo sedaj se je pa malo umiril po inekcijah deksametazona, večinoma pa ponoči kar prespi, čez dan pa se tudi dogaja.

No pa še en lep in sončen dan vsem skupaj želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
17.3.2007 9:12:15   
Lusa
Moram še vam jaz malo povedati ,kaj smo mi od oblačil najbolj potrebovali;je Luša rojena 1.6.2003.To leto je bilo peklemansko vroče ,tako ,da je potrebovala samo bodije s kratkimi rokavčki in bodije z naramnicami.Za domov iz bolnišnice je pa bila oblečena:bodi-kratki rokav,dolgo tanko majčko ,pajacek in nogavičke.

Se pa še zdaj dobro spomnim ,ko sve šle pri treh tednih k zdravniku(ob 8uri zjutraj) podobno oblečene ,kot sve šle iz bolnišnice in me je zdravnica kar oštela ,da je otrok preveč oblečen in ,da potrebuje samo kratke stvari.in od takrat naša Luša več nikoli ni potrebovala pajacka do konec septembra in včasih ,če je bilo kateri dan hladno zvečer.

Zato punce ,ne kupujte si veliko stvari naprej ,si boste že sproti kupile ,in čas za trgovino boste tudi imele ,komaj boste čakale ,da lahko greste kaj kupit bejbiki.

Anonimna-Če si skoraj prepričana ,da boš predčasno rodila ,pol si jaz ne bi skoraj nič kupila  v naprej.Odvisno od tega ,koliko prej boš rodila.otrok bo še itak en čas v bolnici ,lahko se kaj zakomplicira(bog ne daj).Če pa rodiš 2-3tedne prej pa si kupiš normalne stvari ,kot ostale punce.

Še 3mesece pa se boste cartali z vašimi bejbami.Kako hitro bo minilo!vse lepo

papa

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
17.3.2007 14:23:26   
ŠpelaP
Ojla!
Me je Lusa spomnila na tisto poletje - poletje 2003! Tisto poletje je bilo pa res preklemano vroče. Jaz pa noseča - ravno toliko kot zdaj. Blagor nam, da poleti ne bomo več noseče. Jaz ne vem, kako bi še enkrat prenašala tako vročino s 100kg tovorom pred seboj!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
17.3.2007 17:11:03   
melaverde
Ciao punce,

kako ste kaj danes...meni trebuh skozi otrdeva ampak moj ginekolog se za to ne zmeni. Pravi da je normalno,karkoli da bi bilo boljše pa nisem dobila...še šumečih tablet noče da jemljem ?! V bistvu sem od zdravil jemala samo tifol in še to je rekel pri treh mesecih naj preneham in jem naprej zdravo. Dobro, zdrava očitno sem ker me letos niti prehlad ni ujel....

Anonimna, jaz ti tudi svetujem da počakaš z nakupi. Moja prijateljica je rodila punčko v 6. mesecu in vem samo to da je dobila tako majhne stvari le v H&M v Ljubljani. Na primorskem ni takšnih trgovin ki bi držale velikost 40.
Res pa je, da zato moraš imet  nekoga- vsaj partnerja ki ti bo pripravljen skočit v trgovino kupit kar pač potrebuješ, oprat, zlikat in prinest user posted image
Kako pa veš, da bo nedonošenček,imaš kakšne težave ?

Mogoče je dobro da pogledaš pod forum nedonošenčkov user posted image , tam ti bodo bolje svetovali...mamice z izkušnjami.

Ležalniki, ne dolgo nazaj so ga imeli v Arjelu na akciji od Haucka za 5 tisoč sit, kar se mi ne zdi veliko. 
Seveda pa so tisti ki se ssmi zibajo, imajo melodije in igračke neprimerljivo dražji.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
18.3.2007 10:23:25   
Kati81
Ja punce a vse še spite, pri nas je pa že sonček, čeprav zjutraj ni kazalo na sonce.
Ali ste že začele izkoriščat, baje zadnji lepi dan, ker bo baje spet mrzlo, upam, da ne bo preveč snega, ker sem jaz mojemu ljubiju že vse smučarske stvari pospravla in jih nimam volje še enkrat potem prat.

Pri nas po novem trebuh kar valovi ko se user posted image  notri premika, pa kar fino lahko občutimo ritko skozi trebuh, sploh ko se upre in je sam ta delček trd povsod okrog pa mehko, se moj  dragi full nasmeje, ali pa je ena stran trebuha bolj ven kot druga.

No en lep pa sončen dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.3.2007 10:10:46   
Anonimen
Ja Kati zgleda, da se včeraj res nobeni ni dalo pisat.
Ja danes pa je tako čemerno vreme, ampak sem prav vesela, ker se tako lažje učim. Imam dva izpita na isti dan ob skoraj istih urah, zdaj pa prosim, da mi ena prestavi uro, ma sploh ne vem kaj bo.
Skratka treba se je učit.

Včeraj pa sva sestavila previjalko. Saj je lepa, samo barve mi niso glih pri srcu - bela, roza, svetlo zelena in temno zelena. To temno zeleno bi zamenjala za živo oranžno. Sicer pa mislim, da je kar vredna tega denarja. Mizar bi mi ravno tako naredil za okrog 4oo EUR, tako da sva full prišparala. Jo bom pa potem komu podarila ali pa celo prodala.

Ma se mi ne da več pisat pa itak kar nekaj. Bom raje vas brala, če boste kaj napisale.user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
19.3.2007 10:14:33   
MEGi20
Ko tako malo prebiram forum se jaz kr primem za glavo, ker midva z mojim dragim nisva rabla kupit niti enega samega kosa oblačila, ker so naju zasuli z darili za user posted image ob vselitvi v najino malo gnezdece.... user posted image Ravno včeraj sva gledala koliko kosov oblačil že imava in sva  po 20min zlaganja oblekc v omaro obupala....user posted image Ja sorodniki so malo pretiraval...user posted image

Kako jim povedat naj se malo odstranijo??Jst sem vedno malo "zlobna"user posted image in "zlobno" odreagiram če mi kaj nepaše;ampk zdj pa nemorm bit user posted image k komi čakam da objamem svoga user posted image in sem vsa v user posted image oblakih že 28 t....

Svetujte punce....user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
19.3.2007 10:56:06   
duhica
Pozdravljene!

100 let že nisem nič posala, pa se zdaj malo javljam. Pri nas konkretno sneži.
Megi, odvisno kateri sorodniki so to in kako si si blizu z njimi. Jaz vsem zagotovo ne morem odkrito povedat, naj nič ne nosijo. Povem tistim, ki so 'zmožni preživet'.

Ker pa se leželnikov in jajčk tiče, pa sem tudi jaz mnenja, da čisto malega dojenčka ne moreš pustet v jajčki več kot je potrebno. Mi sicer ne bomo kupivali ležalnika, ker imamo zibelko, ki jo vedno lahko vozimo po stanovanju, v spalnici pa posteljico, pa še stajico, ki jo lako uporabljamo potem, ko otrok preraste zibelko.

Jaz pa ravno oblačila sortiram in ugotavljam, da čisto mičkena večinoma plišasta, ker so vsi otroci naše širše žlahte jesenski ali zimski. Ampak sem se odločila, da bom sproti kupovala oblačila, če bo treba, glede na vremenske razmere. Mogoče bo pa snežilo junija!user posted image

Danes sem pa že barve za jajčka kupila!

Lepo se imejte!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
19.3.2007 11:23:57   
FLASK_A
Čau punce!

Evo mene, na dopustu je blo super- ampak kaj ko je pa danes tolk depresivno vremeuser posted image  Pa križ boli, pa na fax moram.. Eh, bo že :)

Ja Duhica, tebe pa že res dooolgo ni blo! Pozdravljena nazajuser posted image user posted image user posted image  Pa javi se še, da vidimo, kako si kaj!

Megi, za vse tiste, ki so neučakani in bi nama radi kaj kupili, sva napravila seznamček(in ga bova še dopolnila na materinski) in bodo kupovali tisto, kar rabiva. Ko bo napravljen, ga dobijo naši (moji starši). Njih pa itak vsi kontaktirajo, kaj jaz potrebujem tko da bo točno vedela, kaj naj reče tem sorodnikom. Upam, da se bo ta sistem obneseluser posted image

Hehehe, ste si me pa privoščile s telim ležalničkomuser posted image user posted image  Itak še nimam pojma o pojmu tko da ni panike. Našega malčka bom jaz imela v košarici z ravnim dnom (in niti pod razno ne v lupinici)- mislim, da mora biti čim več časa v taki poziciji, ko se bo začel pa dvigovat pa gledat okrog, bom pa potem razmislila. V lupinici ga ni dobro niti v avtu dolgo vozit, tako da bom poskusla to zadevo tut čimmanj uporabljat. Tako da- ali je bolje lupinica ali ležalniček- jaz pravim košara s trdim dnomuser posted image  Hehe, mal za hec mal za res... Imam pa drugače tut jaz zibelko, ki jo bom peljala s sabo po stanovanju kjerkoli bom. Zunaj in na obiskih pa košarica. No, bomo videli kolk sem se uštelauser posted image .

Moj malček je pa zdaj že res velikuser posted image  Si cel čas dela prostor v trebuhu pa miga pa dela hecne izbokline na meniuser posted image  Prav super ga je videt kako dobro se počuti :) :)

No, kot sem obljubila, sem v hotelu pojedla tortic kolikor mi je pasalouser posted image user posted image user posted image  No, in zdaj sem težja za enih deset kil.. Ne sej ne, se sploh ne upam na tehtnico stopit.. Bom naslednji teden vidla, ko mam pregled.

Punce, teli tedni grejo tako hitro, da jim sploh ne sledim več! Še malo pa bomo crkljale naše user posted image ! Jaz imam še 9 tednov, že odštevamuser posted image  Joj, to je samo še dobra dva meseca. Upam, da bova ta vikend belila sobo, da počasi začnem urejati stvari.

Lep pozdravček v tem deževnem dnevu in naj vam vaši sončki naredijo dan čudovit!

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Varuška
Janjikaaaa

Koliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?

2€/uro (36%)

2,5€/uro (11%)

3€/uro (18%)

3,5€/uro (8%)

4€/uro (12%)

4,5€/uro (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!