|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Super ideje za darilo za nosečko

Uredništvo Ringaraja.net, 27.10.2019
Kaj podariti prijateljici, sorodnici ali partnerki za rojstni dan ali ob praznikih, če je noseča?

image
Tudi noseča ženska je vesela darila samo za njo in njene potrebe.
/11


Nosečnice po navadi prejmajo veliko daril "nekaj za dojenčka na poti", toda čeprav bodo kmalu mame, so še vedno ženske, ki se razveselijo darila samo za njih.

Kako torej obdariti nosečnico, da ji bo darilo prišlo prav sedaj, ko je noseča, in tudi potem, ko bo že mama?

 

1. Negovalna olje in maslo

Negovalna olja in masla za telo bodo zagotovo razveselila vsako nosečnico, saj ji bodo prišla prav tako za nego nosečniškega trebuščka kot spodbudo za poporodno nego telesa, ko se nam oljenje in nega telesa zdi čisti luksus.

Pri izbiri kozmetike bodite pozorni, da so izdelki čim bolj naravni in ekološkega izvora, tako da jih bo ženska lahko uporabljala tudi med nosečnostjo. Saj veste - vse, kar nosečka nanese na in v svoje telo, pride tudi do dojenčka.

 

PREBERITE TUDI: Naravna nega nosečniškega trebuščka

 

2. Nahrbtnik - previjalna torba

Sodobne previjalne torbe so se tako modernizirale oziroma skrile v športne in trendovske nahrbtnike, da na prvi pogled sploh niso videti kot previjalne torbe. Kar vam pride seveda zelo prav, ko iščete idealno darilo za nosečko.

Noseča prijateljica bo namreč to torbo lahko brez težav nosila že v nosečnosti in se večkrat na dan spomnila na vas, ko bo postala mami - vsakič, ko bo v torbi iskala novo pleničko, dudo ali ninico. 

V torbo ji lahko skrijete tudi kakšno presenečenje, ki ga bo odkrila šele, ko ga bo začela zares uporabljati za dojenčka.

 

3. Personalizirana termoskodelica za kavo

Prave dragocenosti tele termoskodelice se noseča prijateljica morda še ne bo zavedala. Toda, ko bo enkrat postala mama, vam bo večno hvaležna za vse tiste ukradene požirke kave. In to tople kave!

Če želite, da bo darilo zares posebno, izberite termoskodelico v prijateljičini ali partnerkini najljubši barvi, še lepše pa bo, če boste nanjo natisnili personalizirano sporočilo. 

Skodelici lahko priložite tudi "materinske kupone za kavo", ki jih bo lahko vnovčila vsakič, ko bo potrebovala vsaj pol ure zase. In svojo drugo najboljšo prijateljico - kavo. Seveda bo vesela tudi, če jo boste odpeljali na prvi poporodniški žur s prijateljicami.

 

PREBERITE TUDI: 5 trikov: Kako si ukrasti čas zase ob dojenčku

 

4. Mini fototiskalnik za v žep

Kakšen luksuz - posnameš fotografijo dojenčkove nogice in jo že natisneš! Mame si namreč znamo vse okrog otrokovih fotografij zelo zaplesti. Tako lahko včasih traja zelo dolgo (tudi več let!), preden prenesemo vse fotografije na računalnik, naredimo jagodni izbor in jih pošljemo v tiskanje ter potem seveda še lično razporedimo v izbran fotoalbum ali fotokoledar.

Zato je takšen mini fototiskalnik odlična, hitra in zelo praktična rešitev, ki je bo vsaka nosečnica in nekoč mama zagotovo zelo vesela.

 

5. Zimzeleno darilo - knjiga

Saj veste, s knjigo nikoli ne morete udariti mimo. Gre namreč za večno darilo, ki gre lahko iz roda v rok. In darilo, ki je še toliko bolj dragoceno v sodobnem času spleta in sodobne tehnologije.

Katero oziroma kakšno knjigo boste podarili noseči ženski, je zelo odvisno od obdarovanke. Sami ali s pomočjo njenega partnerja boste morali presoditi, ali bo vesela knjige o negi ali prehrani dojenčka in družine, priročnika o vzgoji ali poporodni vadbi.

Zagotovo ne morete zgrešiti s kakšno knjigo za žensko dušo, ki bo nekaj mesecev morda ležala v kotu, toda ko bo ženska duša ponovno pokukala izza materinstva, bo odlična spodbuda za novo rojstvo Ženske.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nosečnost in kronične bolezni – ali gredo ...
Zdrave ženske zapleteno prilagajanje telesa v nosečnosti dobro prenašajo, tiste z nagnjenostjo ali že odkrito kronično b...
5
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
4
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
4
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...
4



Očetov stres vpliva na razvijajočega otroka
Ena od študij o pomenu očetovega mentalnega zdravje pred rojstvom otroka je pokazala, da lahko tudi stres očeta v obdobj...
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...