|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Kaj storiti, ko ti biološka ura že pošteno tiktaka in si močno želiš otroka, toda ne najdeš pravega partnerja in očeta svojih otrok?

UČENJE IN IGRA

Lahkonočnice tudi v aplikaciji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.6.2023
image

Več kot 150 skrbno pripravljenih pravljic Lahkonočnic, ki jih A1 Slovenija že sedmo leto ustvarja s pomočjo strokovnjakov, znanih pisateljev, ilustratorjev in pripovedovalcev, je zaživelo v obliki mobilne aplikacije.

image

Španska vlada je napovedala izdelavo aplikacije, ki bo beležila čas, ki ga vsak član gospodinjstva porabi za domača opravila. Njihov cilj naj bi bil spodbuditi moške, da bodo bolj vključeni v pomoč pri gospodinjskih delih.

AKTUALNO

Kako je stopiti v njihove čevlje?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.1.2022
image

V decembru se je odvil velik projekt V čevljih bolnika (In Their Shoes), kjer so zdravniki, novinarji in drugi z uporabo aplikacije za 24 ur postali bolniki s sindromom kratkega črevesja.

KORISTNE POVEZAVE

Mobilna aplikacija za načrtovanje izletov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.10.2014
image

Prebivalcem in obiskovalcem Slovenske Istre in Srca Slovenije je na voljo mobilna aplikacija e-Turist. Ta uporabniku na podlagi njegovih zanimanj pripravi prilagojen program z vključeno kulinarično ponudbo, zabavo, znamenitostmi ...

DRUŽINA

Prvi interaktivni spominski album

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.1.2014
image

Slovenija je bogatejša za prvo aplikacijo, ki spremlja prve dni otrokovega življenja na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Namenjena pa je otrokom tako ob rojstvu kot tudi posvojiteljskim družinam. Preberite več!

STRAN 1 OD 1

Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Biokemična nosečnost: ko zarodek umre tako...
Biokemična nosečnost je izguba plodu v zelo zgodnji nosečnosti, simptomov skoraj ni. Večina žensk sploh ne bi vedela za ...