|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAŠE FINANCE

Pravica do krajšega delovnega časa

Avtor: Helena Primic | 19.5.2021
image

Veliko staršev ne ve, da lahko izkoristijo pravico do krajšega delovnega časa, pri čemer je plača res manjša, toda polovico prispevkov pa poravna država. Vsekakor odlična možnost nižjih prispevkov, ki je ne smejo izpustiti starši, ki imajo s.p.!

DRUŽINA

Katera je najsrečnejša država na svetu?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.3.2021
image

Že deveto leto zapored so Združeni narodi objavili svetovno poročilo o sreči. Finska na prvem mestu, Slovenija zasedla 29.

image

Zaradi izrednih ukrepov ob razglašeni epidemiji koronavirusa bodo močno okrnjeni tudi družinski proračuni. Kako si lahko starši pomagamo sami in kako, če se povežemo?

image

S 1. januarjem 2018 se bodo na področju otroških dodatkov končali varčevalni ukrepi, ki jih je leta 2012 uvedel Zakon za uravnoteženje javnih financ, zato bodo ponovno uvedeni otroški dodatki v 7. in 8. dohodkovnem razredu.

image

S tem pismom se želim le izpovedati, napisati to, kar mi leži na duši. Zavedam se, da me besede ne bodo nahranile, niti oblekle moje otroke. Zato bom takoj ko zaključim, spet poprijela za delo in verjela v lepšo prihodnost.

STRAN 1 OD 1

Pravica do krajšega delovnega časa
Veliko staršev ne ve, da lahko izkoristijo pravico do krajšega delovnega časa, pri čemer je plača res manjša, toda polov...
Na dopust z varčevanjem ali s kreditom
Slovensko ali hrvaško morje, zdravilišča, gore ali obisk oddaljenih eksotičnih krajev... Letošnji dopust – sanje ali res...