|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VARNOST OTROKA NA CESTI

Otrokova varnost v in zunaj avtomobila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.4.2023
image

Otroci so pogosto hudo oziroma celo smrtno poškodovani tako kot potniki v avtomobilu kot udeleženci. V nadaljevanju vam ponujamo nekaj najpomembnejših opozoril oziroma nasvetov, ki vam bodo pomagali zaščititi vašega otroka.

image

Poleg uporabe mobilnega telefona in pitjem med vožnjo, obstaja še vrsta drugih drobnih navad voznikov, ki ogrožajo sebe in druge. Bodite pozorni in se jih med vožnjo izogibajte.

AKTUALNO

Otrok v avtomobilu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.11.2010
image

Se tudi vi sprašujete, kako najbolje zaščititi otroka v avtomobilu, kako pravilno namestiti otroški avtosedež, kdaj in kako otroka podučiti o prometnih predpisih in kako se z njim zabavati na daljših potepanjih z avtomobilom?

KAJ STORIM KO ...

Otrok v prometni nesreči

Avtor: Tina Južnič | 22.9.2010
image

Današnji način življenja zahteva od nas mobilnost. Veliko svojega časa preživimo v avtomobilih, pogosto v njih peljemo tudi naše otroke. Nesreče žal nikoli ne počivajo, zato je pomembno, da se znamo pravilno odzvati v primeru, da do nje pride.

CESTNO PROMETNI PREDPISI

Varen pešec – koristni nasveti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.9.2010
image

Tudi, ko po cesti hodimo peš smo prometni udeleženci in zato je naša naloga, da se v prometu obnašamo odgovorno in da poskbimo za svojo varnost. Tukaj lahko preberete nekaj koristnih nasvetov za našo večjo varnost, ko se na cesto podamo peš.

VARNOST OTROKA NA CESTI

Nasveti za varno prevažanje otrok

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.7.2010
image

Kot starši si prizadevate za čim bolj varno življenje svojih malih draguljčkov – otrok in lahko bi nam potrdili, da je varnost otroka najbolj ogrožena na cesti. Preverite, kako je lahko vaš otrok zaščiten in varen tudi med vožnjo.

image

Nikoli ni prezgodaj začeti našega malčka poučevati o prometu. S prometno vzgojo ne začnimo šele z otrokovim vstopom v vrtec, pač pa že takrat, ko se prvikrat znajde v prometu, naj si bo v vozičku, naročju, kot pešec ali sopotnik v avtomobilu.

CESTNO PROMETNI PREDPISI

Z igrišča na cesto

Avtor: Pavla Kliner | 19.4.2010
image

Čeprav se staršem pogosto zdi, da njihovi otroci že razumejo delovanje prometa in so posledično varni pešci in kolesarji, temu ni tako.

CESTNO PROMETNI PREDPISI

S kolesom na potep

Avtor: Tina Trček | 9.4.2010
image

Malčki nadvse uživajo v kolesarjenju, opazovanju okolice, predvsem pa se radi ponosno pohvalijo, kako daleč so prišli, in to kar brez avtomobila! Da pa bi kolesarjenje tudi varno, smo zadolženi starši.

image

Seveda se lahko naučite zamenjati pnevmatiko. To bo okrepilo vašo samozavest in vas naredilo bolj sposobne spopadati se s stresnimi okoliščinami na cesti. Kljub temu pa ne bodite preveč pogumni! Včasih je bolje poklicati pomoč.

STRAN 1 OD 2

Popravnega izpita iz zapenjanja varnostneg...
Baby Center je skupaj z Zavodom Varna pot, ki se zavzema za varno mobilnost otrok, mladostnikov in odraslih, organiziral...
Pravilna uporaba avtomobilske klime
V toplejših dneh v avtomobilu hitro postane vroče in takrat pride še kako prav klimatska naprava. Zelo pomembno je, da k...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?