|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Lahko nosečnica smuča?

Avtor: Helena Mlakar | 4.2.2024
image

Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.

image

So nekateri otroci že po naravi bolj "štorasti" ali enostavno nimajo dovolj razvitih naravnih gibalnih veščin? Kako pomagati otroku, da bo znal pravilno pasti in da bo njegov gibalni razvoj potekal optimalno?

POŠKODBE IN NESREČE

Udarec v glavo: kako resna poškodba je?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.5.2023
image

Ko se otrok udari v glavo, je zanj in tudi za starše lahko to precej neprijetna izkušnja, ampak brez skrbi - pogosto vse skupaj izgleda huje, kot je v resnici.

POŠKODBE IN NESREČE

Pretres možganov pri otroku

Avtor: Petra Logar | 15.3.2023
image

Če otrok pade, dobi udarec v glavo, lahko pride do pretresa možganov. To pomeni, da se pritisk, ki deluje na lobanjo, prenese na možgane in tam povzroči pretres. Če je udarec zelo močan, otrok potrebuje prvo pomoč.

image

Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali celo huje, s previjalne mize. Kako ukrepati? Predvsem brez panike! Da boste bolj mirni, preberite nasvete.

image

Padci iz postelje, opekline s kavo, dušenje s koščki hrane so pogoste teme pogovorov in izmenjevanja izkušenj mamic, zato je znanje prve pomoči še kako dobrodošlo. Preberite, kako pravilno pomagati dojenčku v takšnih primerih.

VSE O DOJENČKU

Odpoklic IKEA otroškega sedeža Antilop

Avtor: Helena Mlakar | 10.1.2012
image

Če imate doma IKEA otroški sedež ANTILOP, vam Zveza potrošnikov Slovenije svetuje, da ga prenehate uporabljati, saj ni varen.

STRAN 1 OD 1

Sončna Rogla privabila številne družine
photo
Letošnji 6. festival družin je na sončno Roglo danes privabil več kot 5000 članov družin iz vse Slovenije in jim omogoči...
Pomežik soncu: poletne počitnice za vse ot...
Podjetje OMV Slovenija je Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) in humanitarnemu programu Pomežik soncu® z donacijo...