|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Ženski menstrualni ciklus ima štiri glavne faze oziroma ženske arhetipe ali vzorce energije, ki pomembno vplivajo na življenje vsake ženske - Devica, Mati, Čarovnica oz. Divja ženska in Modra ženska.

DRUŽINA

Gremo ljubljanskega zmaja spoznat!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.11.2019
image

Ta in naslednji vikend naj bo v znamenju zmaja - tega mogočnega in čarobnega bitja, ki otroku pomaga tudi pri razvoju. Kako, preveri v članku!

image

Tudi otrok mora imeti svojo zasebnost, svoje skrivnosti. Brez njegovega dovoljenja starši ne smejo brati njegovega dnevnika, raziskovati po njegovih osebnih stvareh, vdirati v njegov zasebni prostor. Razen, seveda, če je otrok v stiski ...

STRAN 1 OD 1

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...