|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Starši si življenjsko nevarnih situacij, ko bi morali otroka oživljati, ne želimo niti predstavljati, tako zelo jih želimo odgnati od otroka. Pa vendar je nujno, da smo tudi nanje pravilno pripravljeni.

SIMPTOMI IN BOLEZNI

Slovenske bolnišnice in Covid-19

Avtor: Helena Primic | 30.5.2020
image

Razumem vse izredne ukrepe zaradi koronavirusa in tudi to, da otrok ni mogel biti prej sprejet na oddelek, toda še vedno je to, kar se je na urgenci dogajalo z mojim otrokom, malomarnost in nedopustno dejanje medicinskega osebja.

POŠKODBE IN PRVA POMOČ

Znate otroku nuditi ustrezno prvo pomoč?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.9.2017
image

Kot so ob svetovnem dnevu prve pomoči poudarili v RKS, je prva pomoč veščina, ki lahko zagotovi učinkovito in hitro ukrepanje ter pomaga pri oskrbi poškodb, lajša trpljenje in povečuje možnosti za preživetje ljudi v stiski. Jo zares obvladate?

image

Poletje, teden dni dopusta … nič posebnege si ne želim, le lepo vreme in skupne družinske trenutke, sprehod do mesta na jutranjo kavico in veliko obiskov, za katere med delovnim tednom zmanjka časa. Skromno, kaj ne?

STRAN 1 OD 1

Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...