|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PREHRANA ZA ZANOSITEV

Ljubiteljice banan imajo več možnosti za fantka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.3.2024
image

Obstaja kar nekaj študij, ki iščejo povezave med vplivom prehrane matere in očeta pred spočetjem ter spolom spočetega otroka. Ena takšnih nakazuje na to, da naj bi imele pomembno vlogo pri tem, kakšnega spola bo otrok ... banane!

ZDRAVO ZA OTROKA

Bananina krema - okusno zdravilo proti kašlju

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.11.2023
image

Banana je odličen vir energije, le malokdo pa ve, da je lahko tudi izjemno učinkovito sredstvo proti nadležnemu kašlju. Krema iz banane je zelo okusna, tako da boste v jemanje tega "zdravila" zlahka prepričali tudi vašega otroka.

image

Tale bananin toast za dojenčka je ne samo zdrav in okusen, temveč tudi zelo mehak, pa vendar idealen za žvečenje, ko dojenčku rastejo zobki.

PREHRANA DOJENČKA IN MAMICE

Odlične ideje za zajtrk

Avtor: Petra Počkaj Rosa, univ. dipl. biologinja | 2.5.2021
image

Inovativne ideje za zajtrk (za dojenčka in celotno družino) in recept za odlične ovsene bananine palačinke

image

Pri ajurvedi smo preverili, s katero hrano in zelišči si lahko pomagamo okrepiti pljuča, da bomo bolje pripravljeni na morebitno okužbo s koronavirusom.

ZDRAVO ZA DOJENČKA

Kašica iz banane, rdeče pese in borovnic

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.5.2019
image

Tale kašica slastnega okusa ter močne in žive barve je primerna tako za prve kašice dojenčkov, starejših od šest mesecev, kot večje otroke.

MALE RAZVADE

Bananin kolač PO MOJE

Avtor: Jadranka Pelan | 15.5.2011
image

Moja hči in njen fant pravita, da je to sladica za vsak dan in pomislite, nekje na Karibih, ga menda tudi res vsak dan malicajo!

STRAN 1 OD 1

Hrana, ki zvišuje plodnost
Tudi med slovenskimi pari je vse več težav z neplodnostjo. Strokovnjaki opozarjajo, da tudi prehrana lahko vpliva na zan...
POTRJENO: Hrana vpliva na plodnost moškega!
Moški, ki se zdravo prehranjujejo, imajo bolj zdravo spermo, so pokazale raziskave strokovnjakov z Univerze Murcia v Špa...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?