|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DOJENJE IN PREHRANA

Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.12.2023
image

Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zaskrbljen?

image

Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega odkritja so Finci popolnoma spremenili zasnovo vrtčevskega igrišča.

VZGOJA IN RAZVOJ

Kako otroka spraviti iz hiše?

Avtor: Helena Primic | 3.5.2019
image

Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ko gre za vzgojo, največ šteje vzgled.

BOLEZNI IN STANJA

Mami, ne morem kakat!

Avtor: Neli Bizjak, dr.med. | 31.12.2017
image

Zaprtost sama ni nevarna. Nevarno je odvajanje trdega blata, ki ga spremljajo bolečine v trebuhu, zato bodite pozorni na otrokovo odvajanje. Poleg premalo gibanja in slabe hidracije je najbolj pogost vzrok za zaprtje nepravilna prehrana.

BOLEZNI IN STANJA

Driska pri otroku

Avtor: Neli Bizjak, dr.med. | 11.5.2011
image

Driska in bruhanje sta poleg zaprtja najpogostejši prebavni motnji pri otrocih. Pri otrocih nastane driska največkrat zaradi akutne črevesne okužbe. Preverite, kako se spopasti z drisko.

BOLEZNI IN STANJA

Preprečevanje črevesnih okužb pri otroku

Avtor: Neli Bizjak, dr.med. | 11.5.2011
image

Veste, kaj so vsakodnevna pravila za higieno? Tudi, kadar imate drisko ali črevesno okužbo? Preverite, kako lahko preprečite nadaljno črevesno okužbo, da se otrok ali partner ne nalezeta.

STRAN 1 OD 1

Koliko mleka popije dojenček?
Najpogostejše vprašanje mamic je, koliko mleka popije njihov dojenček in ali je to dovolj, preveč ali premalo. Naj bo do...
Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...