|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.1.2024
image

Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogodke.

AKTUALNO

11 idej, v katere muzeje z otrokom

Avtor: Kam z mulcem | 13.9.2023
image

Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih obiskali z našimi mulci.

image

Na pobudo ZPMS bo kar 39 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2023 (ali pa na določen dan v tem tednu) nudili družinam prost vstop ali prav posebne aktivnosti. Preverite dogajanje!

image

Otroci bodo mleli žito in tkali, si izdelali lok in orodje, si nadeli oblačila Emoncev in legionarjev, raziskovali emonske grobove kot čisto pravi arheologi, se pogovarjali s srednjeveškimi meščani, se podali na lov za skritim načrtom ...

DRUŽINA

Potep po srednjeveški Ljubljani

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.1.2018
image

Ta vikend bomo čas zavrteli nazaj in se odpravili v srednjeveško Ljubljano. Ali veste, kako so ljudje takrat živeli in se oblačili? In kako so kaznovali goljufive peke? S pomočjo otroškega vodnika bo Srednji vek postal zanimiv tudi za otroke.

image

V soboto, 13. januarja 2018 se z otroško delavnico Kače nekoč in danes v Prirodoslovnem muzeju Slovenije začenja cikel delavnic Razkrita čudesa. Na prvi delavnici bodo otroci spoznali kačona Čoneta II. in izdelali topel šal s kačjim motivom.

UČENJE IN IGRA

Noč v muzeju

Avtor: Helena Primic | 8.12.2017
image

Noč v muzeju bodo otroci začeli kot pravi detektivi - opremili se bodo z detektivskimi rekviziti in raziskali vse skrite kotičke muzeja. Po slastni večerji se bodo lotili malih muzejskih coprnij in z njimi v življenje priklicali muzejske duhove ...

AKTUALNO

Brezplačno na obisk v muzej ali galerijo

Avtor: Muzej in galerije mesta Ljubljana | 26.9.2011
image

Ste kdaj razmišljali, da bi popoldne skupaj z otroki preživeli v kakšnem muzeju ali galeriji? Pa ste se tudi spraševali, kaj vam tam lahko ponudijo? Marsikaj! Muzeji in galerije namreč skozi leto pripravljajo zanimiv pedagoški program.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Grad Ravne

Avtor: Katarina Vinšek | 26.5.2010
image

Nekoč v davnih časih sta živela kralj in kraljica. Živela sta v gradu in imela sta tri sinove... Tako se začenjajo pravljice, kako pa je danes? Gradovi še stojijo?

image

Je verz, ki se ga vsi naučimo že v osnovni šoli in ga ne pozabimo nikoli. Zapisal ga je najbolj znani slovenski pesnik dr. France Prešeren, rojen 3. decembra 1800 v vasi Vrba na Gorenjskem, umrl pa je 8. Februarja 1849 v Kranju, kjer je bival zadnja leta svojega življenja in je tam tudi pokopan.

STRAN 1 OD 2

Velikonočne ustvarjalne ideje
photo
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
Ustvarjalne ideje: Čestitka in darilo za m...
photo
Očki, dedki, strici. Bodite ustvarjalni skupaj z otroki in ustvarite unikatno čestitko ali darilce za dan žena ali mater...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?