|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nasveti za odpravo celulita

M.H., 28.4.2013
Eden večjih sovražnikov večine ženske je celulit. Ta pa nas prične motiti v mesecih, ko se temperature dvigajo in na vrsto prihaja poletna garderoba ter kopalke. Kako se ga lahko znebimo?

image
/11


Celulit na našem telesu najraje kraljuje v vsej svoji veličini na bedrih, bokih, stegnih, zadnjici. In vse, ki se z njim spopadamo, si želimo le, da bi izginil.


Nekateri menijo, da je celulit zapisan v naših genih, spet drugi ga povezujejo z nezdravim prehranjevanjem. Najbrž pa je posledica obojega.


Vsi, ki se ga želimo znebiti, pa se oprimemo za kakršni koli nasvet, ki bi bil lahko uporaben v boju z njim.


A žal, ne gre tako enostavno, čudežne formule ni. Celulita se boste najhitreje znebili tako, da boste v svoj vsakdan vključili veliko gibanja. V teh toplih dnevih izgovorov ni. Če imate dojenčka, kar redno, vsak dan na dolg sprehod. Če je vaš dojenček že večji, se lahko z njim v nahrbtniku odpravite v griče ali pa s kolesom na potep. Možnosti je veliko.


Rednega gibanja na svežem zraku se boste hitro navadili. Ta s sabo prinaša veliko pozitivnega. Vaš dojenček bo bolje spal, vi pa boste imeli več energije.


Poleg gibanja pa nikar ne pozabite še na zdravo prehrano. Jejte sadje, zelenjavo, ribe, pijte vodo, čaj iz kopriv. Pijača z mehurčki vam ne prinese prav nič dobrega, tega se zavedajte. Črtajte sladkor iz svoje prehrane, črtajte jedi z veliko maščobe. Že po nekaj dneh boste opazili spremembo v vašem razpoloženju in počutju.


In vse to so nasveti, ki vam bodo pomagali pri odpravi celulita in vam zagotovili boljše počutje ter zdravo telo. Dolgoročno in ne samo za čez poletje.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Vadba za nosečnice – 2. del
Naše darilo samo za vas – ker ste nam pomembne - VADBA V NOSEČNOSTI IN NJEN VPLIV NA NOSEČNICO IN OTROKA
2
Vadba za nosečnice - 3. del
Naše darilo samo za vas – ker ste nam pomembne - OSNOVNA PRIPOROČILA ZA VADBO V OBDOBJU NOSEČNOSTI
2
Vadba za nosečnice – 1. del
Ženska, ki nadaljuje z vadbo tudi v obdobju nosečnosti, ima več energije za vsakodnevne dejavnosti. In tudi če ste že ve...
2
Nordijska hoja – Varna vadba za nosečnice
Nosečnost, porod in poporodno obdobje so gotovo najpomembnejši dogodki v življenju mlade ženske. Preplavljeno je s čustv...
2



Lahko hujšam, če dojim?
Razumljivo je, da se želimo po porodu čim prej vrniti na telesno težo, ki smo jo imeli pred nosečnostjo. Zato se veliko ...
Mamice, bodite fit tudi v kopalkah …
Vroči sončni dnevi nas opominjajo, da se bliža poletje, dopusti, dolge hlače bodo zamenjale poletne oblekice in kopalke....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?