|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PREHRANA OTROKA

Štručke s sezamom

Avtor: Fala slonček | 14.12.2021
image

V tokratnem receptu nekaj slanega in odličnega - štručke s sezamom in sirom ali s chia semeni.

KUHARAJAMO

Sirovi kruhki s semeni

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.5.2019
image

Te sirove kruhke s semeni lahko spečejo tudi malo večji otroci, saj je priprava zares otročje lahka. Seveda z malo vaše pomoči, predvsem, ko se bodo peke lotili prvič. In ta čudovit vonj po svežem kruhu, njamsi ...

AKTUALNO

VIDEO: Obmetavanje otroka s sirom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.3.2019
image

Na družabnem omrežju je trenutno popularen nenavaden, bizaren izziv, ko starši otroku v obraz mečejo sir in se ob tem zabavajo. Kaj se nam je zgodilo, da rabimo takšne vrste "zabavo"?

PREHRANA OTROKA

Pečena jabolka s sirom in bučnicami

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.9.2018
image

Ste svojemu malčku že ponudili pečena jabolka? Tale s sirom in bučnicami ga bodo gotovo navdušila. Jed je primerna tako za vegetarijance kot tiste, ki ne smejo uživati glutena.

PREHRANA OTROKA

Riževi cmočki s stopljenim sirom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.3.2018
image

Za te riževe cmočke potrebujete nekaj več časa, saj se mora riž tri ure hladiti v hladilniku, toda pripravo lahko prepustite malo večjim otrokom, ki bodo uživali kot pri igri s plastelinom.

image

Mozzarella je zelo okusen in hranljiv sir, ki ga lahko uživamo samostojno ali pa z njim pripravimo slastne jedi, enostavne za pripravo.

STRAN 1 OD 1

Recept: Zelenjavna lazanja
photo
Če še nikoli niste pekli lazanje, ker ste prepričani, da je priprava preveč zahtevna in zamudna, preverite ta preprost r...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...