|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Premišljeno zasnovana zvočno pravljična nanizanka v petih delih je nastala v sodelovanju s strokovnjaki in znanimi ustvarjalci. Prisluhnite ji v mobilni aplikaciji Lahkonočnice.

image

Sodobnim zvočnim pravljicam Lahkonočnice se je pridružila serija 12 logopedskih pravljic z vajami za razvoj poslušanja in govora, ki obravnava dvanajst težje izgovorljivih glasov - K, G, T, D, S, Z, C, L, Š, Ž, Č in R.

image

Dejansko se nestrpnost prisotno v pravljici lahko uporabi za povečanje empatije z zavzemanjem obratnih vlog. Seveda pa obstaja precej boljših in pozitivnejših načinov, kako graditi sočutje in zmožnost vživljanja, je prepričan Boštjan Gorenc - Pižama.

PRAVLJICE

Lahkonočnice letos z izzivom za starše

Avtor: Helena Primic | 5.12.2017
image

Dosedanjim 71 zvočnim pravljicam, ki so jih v okviru projekta Lahkonočnice napisali različni slovenski avtorji in ilustrirali slovenski ilustratorji, pripovedujejo pa jih stanovalci domov starejših občanov, se bo do konca leta pridružilo 31 novih.

STRAN 1 OD 1

Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Začenja se 16. festival Bobri
16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s k...