|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POČITNIŠKI NAMIGI

Ringarajin izbor: TOP počitnice 2021

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.6.2021
image

Preverite atraktivne in ugodne počitniške ponudbe za družine, da bo letošnji poletni oddih zares čim bolj sproščen, negovalen ter poln nepozabnih spominov, ki nas bodo polnili še mesece potem.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Planina nad Vrhniko

Avtor: Andreja Obal | 11.10.2019
image

Za mestom Vrhnika se na obrobju Ljubljanskega barja dviga z gozdom poraslo hribovje Planina, vedno bolj priljubljena izletniška točka vse dni v tednu, za mlade in velike, družine z majhnimi otroki ali starejše, za gorske kolesarje in tekače.

AKTIVNA DRUŽINA

Pohod na Blegoš ali goro murk

Avtor: Andreja Obal | 20.9.2019
image

Blegoš je idealen vrh, ki ga lahko osvojite tudi z mlajšimi otroki, z vrha pa je čudovit razgled. Kje začeti pot, da bo za malčke čim nanj naporna in hkrati zanimiva? Kaj vse Blegoš ponuja? Preverite!

PRAVLJICE

Pravljica o gamsku Viliju in gorskih rožicah

Avtor: Helena Primic | 5.6.2019
image

Kaj bo storil gamsek Vili, ko bo ob koncu gamsjega šolskega leta ostal brez živalskih prijateljev?

image

Izšla je nova zbirka desetih pravljičnih planinskih zgodb, ki bodo začarale vse otroke, ljubitelje slovenskih gora in kužkov.

AKTIVNA DRUŽINA

Pot pastirskih škratov na Krvavcu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.7.2018
image

Krvavec vsi poznamo po belih zasneženih strminah. Pa ste vedeli, da je tu gori zabavno tudi poleti? Poletno dogajanje na Krvavcu je vsako leto pestrejše in to še posebej za družine in otroke. Na primer, zdaj tu rogovilijo pastirski škrati. Preverite!

AKTIVNA DRUŽINA

V NARAVI: Osvojimo vrh Križne gore

Avtor: www.vnaravi.si | 4.8.2016
image

Križna gora stoji nad Podkrajem v Trnovskem gozdu in ob Nanosu. Pot na Križno goro, kjer boste z razglednega stolpa lahko videli celo Jadransko morje, je primerna za otroke stare 5 let ali starejše.

image

Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot desetletje, zdaj pa so zbrani v prenovljeni brezplačni mobilni aplikaciji Gorski vodnik.

image

Na spletnem portalu vnaravi.si boste našli ogromno namigov za aktiven izlet z dojenčkom, malčkom ali že večjim korenjakom. Na izletih z družinico boste lahko skupaj odkrivali naravne lepote naše dežele in uživali v razgledih s hribčkov in vrhov.

AKTIVNA DRUŽINA

V NARAVI: Sveti Lovrenc nad Storžičem

Avtor: www.vnaravi.si | 17.5.2016
image

Sveti Lovrenc nad Bašljem ali pa pod Storžičem, kar nam je ljubše, je le ena izmed petih cerkvic, ki so v približno pet kilometrov dolgi zračni liniji posejane pod visokimi pobočji Strožiča in sosednjih vrhov.

STRAN 1 OD 3

Alergija na strupe žuželk
Lažja oblika alergije na strup se kaže z intenzivno rdečino, oteklino in bolečino, ki nastane nekaj minut po piku na mes...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...