|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Ugodni učinki jabolčnega soka in mineralne vode

Avtor: Peter Firbas, univ. dipl. biol., Zasebni laboratorij za rastlinsko aplikativno citogenetiko, Ljubljana | 23.1.2012
image

Lahko povzamemo, da »jabolčni sok« in »mineralna voda« vplivata na rast in preživetje rakavih celic (CaCo-2), in sicer tako, da zavirata njihovo rast in pomnoževanje.

MATIČNE CELICE

Matične celice

Avtor: P.L. | 12.1.2012
image

Starši se lahko že v nosečnosti odločijo, da bodo pri porodu shranili matične celice, ki jih odvzamejo iz popkovnične krvi. Postopek je brez tveganja in neboleč. Pri nas imamo tri zasebne ponudnike in javno banko za hranitev matičnih celic.

image

Vsaka zdrava nosečnica se lahko pred porodom odloči, da bo popkovnično kri (matične celice) darovala v javno banko. Shranjevanje je prostovoljno in brezplačno.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Pot k sebi

Avtor: Ivan Aleksin | 25.11.2010
image

Vsakodnevna vadba nas vodi k odkrivanju sebe, k odkrivanju tega kar si v resnici želimo, kdor v resnici smo. Vzemite si čas, umirite vaš um, se sprostite, ne mislite na običajne vsakdanje stvari, potujte v sebe.

MOTORIKA IN RAZVOJ

Inteligenca

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Inteligenco lahko opišemo kot sposobnost reševanja novih problemov z uporabo preteklih izkušenj. Zatorej ne moremo reči, da je dojenček inteligenten v strogem pomenu te besede, ker je izkusil premalo sveta.

STRAN 1 OD 1

Eko pranje
photo
Proizvajalci pralnih praškov ne skrbijo le za to, da imamo oprano in dišeče perilo, temveč v prvi vrsti poskrbijo, da im...
Gregorčki iz naravnih materialov
photo
Babica je vedno govorila, da se 12. marca ptički ženijo.