|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

EKO NAMIGI

Leto netopirja 2011-2012

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.5.2011
image

Ali se zavedate, kako pomembno vlogo v naravi imajo netopirji? Razblinjamo starodavne vraže o tej skrivnostni in ogroženi skupini sesalcev.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Svetovni dan mokrišč

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2011
image

Varujte in spoštujte mokrišča. Pogovorite se z vašimi otroki zakaj so mokrišča pomembna in kaj lahko sami naredimo za njihovo ohranitev. Gozdovi so pljuča planeta, mokrišča pa so njegove ledvice.

EKO NAMIGI

Evropski Dan Opazovanja Ptic In Ptičariada

Avtor: www.ptice.si | 2.10.2010
image

2. in 3. oktobra praznujemo Evropski dan opazovanja ptic

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Polovica Evrope je odvisna od izvirov v Alpah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.8.2010
image

Alpam upravičeno pravijo evropski vodni zbiralnik. Veliki predeli evropske celine izkoriščajo tamkajšnje vodne zaloge. Zaloge pitne vode so ogrožene. Kam bomo šli po vodo, če je tudi v Alpah ne bo več?

EKO NAMIGI

Postani ambasador čistih gora!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.8.2010
image

Ambasador lahko postane vsak, ki bo osveščal svoje kolege planince v gorah s tem, da jim bo razdeljeval vrečke za smeti in jih predvsem pozival k ohranjanju čistega okolja v gorah.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Obisk notranjskega regijskega parka

Avtor: www.biotskaraznovrstnost.si | 2.5.2010
image

Ob dnevu biotske raznovrstnosti, 22.5, vas vabimo na izlet. Odpravite se na Cerkniško jezero in v njegovo okolico. Iz zimskega spanja se prebujajo pupki in hitijo proti vodi, v kateri se parijo in mrestijo. Vrnile so se številne ptice.

STRAN 1 OD 1

Čiščenje stanovanja ali hiše z eko čistili
Eko vila je otroke povabila na izlet z vlakom. Zbrali so se na železniški postaji in se veselo podali novim dogodivščina...
Gomasio, sezam in še več
Sezam nam daje energijo, vzpostavlja ravnovesje živčnega sistema. Vrača voljo in veselje ter izboljša koncentracijo. Upo...